Ne demek ya 'kimse değil'

Şöyle söyleyeyim 7 yıllık evliyim ve ben çok büyük sıkıntılar yaşadım evliliğimle alakalı aldatıldım da hatta. Ama bana inanın biz kadınlar erkeklerden şüphelenip bunu da direk belli edince bu tür olayları daha çok üstümüze çekiyoruz. Siz biraz daha ona belli etmeden incelemeye alın derim. Yani kendisine bakmasıyla ortaya bi kadın mı var düşüncesini çıkarmayın ta ki elinizde elle tutulur bişeyler olana kadar. Delil toplayın yani yalan söyleyecek tüm kapılarını kapatırsınız. Siz şüphelendikçe saklama çabasına girer ve üstüne sizi de suçlayacaktır. Bu yazdıklarım tabi aldatılma ihtimaliyle yapılacak şeyler. Umarım yaşamazsınız inşallah Rabbim herkese mutluluk versin

Bir süredir yaklaşık 20gün oldu cinsellik yok aramızda. Ve ondan gelen bir istek yok. Normalde hep o ister yaklaşır başlatır. Bu olay bununla birleşince ortaya bir şey çıkıyor sanki. Benim şuan kesinlikle çocuk istemediğimi biliyor prezervatif bitmişti o olmadan ilişki yaşamayacağımı da biliyor. Ben kendisine hiç sormadım bu süre boyunca neden almıyorsun diye. Her gün aldıklarını kontrol ediyorum dolaplara bakıyorum ve bugun de almamış neden acaba diyorum. Bizim ilişki sıklığımız haftada bir ikidir normalde ama 20 gün oldu ve adam prezervatif almadı hala. Normalde bu detayı yazmayacaktım ama bana yazacağınız yorumlarda etkisi olacağını düşündüm.

Belki gıcıklığına söylememiştir,annem de bazen darlarsa kimse değil derim ama hemen bozulur ve sonra ben gönlünü alır açıklarım. Siz panik atak olduğunuzu söylemişsiniz,eşiniz de tanıyordur herhalde sizi, üstelik gergin bir durumda olmuş siz odaya gittiğinizde. Böyle bir durumda sizin serinkanlı olup yavaş yavaş ilerlemeniz mi yani doğru olan yoksa eşinizin sizi kırmadan güzel güzel açıklama yapıp rahatça uyumanız mıydı? Şuan siz buradasınız,gerildiniz ve eşiniz uyuyor? Ben bazı yorumlara katılmıyorum,evlilikte akıl yarışı olmamalı, eşler birbirini anlayıp rahatlatmalı. Bir düşünün aynını siz yaptınız eşiniz bozuldu ve odadan çıktı,üstelik panik atağı da var; yanına gidip gönül alıp tatmin eden bir açıklama yapmaz mısınız? Bence bu işin altından bir şey çıkmasa da eşinize hissettirdiklerini anlatın, bir daha kendisi uyurken sizi uykusuz bırakacak cevapsız durumlar yaratmasın.

Sabahı bekleyemedim uyandırdım. İş yerinden aramışlar ama o meşgule atmış. Hiç yaptığı bir şey değil normalde. İş yerinden arama olunca anında açar her an çağırılabilirim diye. Numarayı da gösterdi al yaz istersen dedi. Gece gece beni çok gerdi. Aldatılmanın nasıl hissettirdiğini bana ortada bir b*k yokken yaşattı resmen 1 saat içinde.

Arama saatine bakmışsınızdır umarım.Neyse geçmiş olsun

Durum hala şüpheli değil mi

Telefon calinca yanina kosma sebebiniz aldatilma hissi mi yoksa birine bir şey oldu diye mi dusundunuz?
Yani kimse degil cevabi cok sacma ve tatmin edici degil ama ben hemen de suphelenmezdim sanırım oncesinde bir vukuati yoksa.

Yazılmış mı hepsini okuyamadım. GSM operatöründen eşiniz dökümleri istesin. Numarayı ve görüşme sıklığını öğrenirsiniz. Zaten gerisi gelir. Eğer olurda aldattığını öğrenirseniz ve bir süre yalnız kalın düşünün. Eğer boşanmayacaksanız çok dramatize etmeyin. Ama açık ve net bir dille uyarın.

Arayan numarayı alıp birde kendi tekefonuzla arasaydiniz bakalım kim açacaktı

Benim hattim Vodafone, Yanimda uygulamasini kullaniyorum. Baktim az once numaranın tamami gorunuyor, yildiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…