- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.012
-
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Şöyle söyleyeyim 7 yıllık evliyim ve ben çok büyük sıkıntılar yaşadım evliliğimle alakalı aldatıldım da hatta. Ama bana inanın biz kadınlar erkeklerden şüphelenip bunu da direk belli edince bu tür olayları daha çok üstümüze çekiyoruz. Siz biraz daha ona belli etmeden incelemeye alın derim. Yani kendisine bakmasıyla ortaya bi kadın mı var düşüncesini çıkarmayın ta ki elinizde elle tutulur bişeyler olana kadar. Delil toplayın yani yalan söyleyecek tüm kapılarını kapatırsınız. Siz şüphelendikçe saklama çabasına girer ve üstüne sizi de suçlayacaktır. Bu yazdıklarım tabi aldatılma ihtimaliyle yapılacak şeyler. Umarım yaşamazsınız inşallahHiç yoktu.İlk defa oldu bu. Çalıştığı yer değişti son bir kaç gündür kendine fazla bakmaya başladı ufacık bir rahatsızlık hissetmedim desem yalan olur. Beni rahatsız eden bişeyler var ama adını koyamıyorum elle tutulur bir şey yok şu telefon olayı dışında.
Bir süredir yaklaşık 20gün oldu cinsellik yok aramızda. Ve ondan gelen bir istek yok. Normalde hep o ister yaklaşır başlatır. Bu olay bununla birleşince ortaya bir şey çıkıyor sanki. Benim şuan kesinlikle çocuk istemediğimi biliyor prezervatif bitmişti o olmadan ilişki yaşamayacağımı da biliyor. Ben kendisine hiç sormadım bu süre boyunca neden almıyorsun diye. Her gün aldıklarını kontrol ediyorum dolaplara bakıyorum ve bugun de almamış neden acaba diyorum. Bizim ilişki sıklığımız haftada bir ikidir normalde ama 20 gün oldu ve adam prezervatif almadı hala. Normalde bu detayı yazmayacaktım ama bana yazacağınız yorumlarda etkisi olacağını düşündüm.Şöyle söyleyeyim 7 yıllık evliyim ve ben çok büyük sıkıntılar yaşadım evliliğimle alakalı aldatıldım da hatta. Ama bana inanın biz kadınlar erkeklerden şüphelenip bunu da direk belli edince bu tür olayları daha çok üstümüze çekiyoruz. Siz biraz daha ona belli etmeden incelemeye alın derim. Yani kendisine bakmasıyla ortaya bi kadın mı var düşüncesini çıkarmayın ta ki elinizde elle tutulur bişeyler olana kadar. Delil toplayın yani yalan söyleyecek tüm kapılarını kapatırsınız. Siz şüphelendikçe saklama çabasına girer ve üstüne sizi de suçlayacaktır. Bu yazdıklarım tabi aldatılma ihtimaliyle yapılacak şeyler. Umarım yaşamazsınız inşallahRabbim herkese mutluluk versin
Şifre varAl teli bak gizeme ne gerek var
Önünde şifreni gir de bak sakince kimse değilse önemi de yoktur demi deŞifre var
Arama saatine bakmışsınızdır umarım.Neyse geçmiş olsunSabahı bekleyemedim uyandırdım. İş yerinden aramışlar ama o meşgule atmış. Hiç yaptığı bir şey değil normalde. İş yerinden arama olunca anında açar her an çağırılabilirim diye. Numarayı da gösterdi al yaz istersen dedi. Gece gece beni çok gerdi. Aldatılmanın nasıl hissettirdiğini bana ortada bir b*k yokken yaşattı resmen 1 saat içinde.
Sabahı bekleyemedim uyandırdım. İş yerinden aramışlar ama o meşgule atmış. Hiç yaptığı bir şey değil normalde. İş yerinden arama olunca anında açar her an çağırılabilirim diye. Numarayı da gösterdi al yaz istersen dedi. Gece gece beni çok gerdi. Aldatılmanın nasıl hissettirdiğini bana ortada bir b*k yokken yaşattı resmen 1 saat içinde.
Arayan numarayı alıp birde kendi tekefonuzla arasaydiniz bakalım kim açacaktıBenim kocanın telefonu çaldı bu saatte saat 1 bu arada. Ben uyumadım oturuyorum koştum telefon çalınca o da cevap vermedi kapattı kim aradıysa. Diyolog şu
Kim bu saatte
Kimse değil
Ne demek kimse değil kim söyler misin
Kimse değil
Kim
Kimse değil!?
Sinirlenip odayı terkedişim ve kapanış napayım ben yarın şimdi
Benim hattim Vodafone, Yanimda uygulamasini kullaniyorum. Baktim az once numaranın tamami gorunuyor, yildiz yok...Benim bildiğim numaraların sonu yıldız seklinde oluyor hepsi belli olmuyor dokümanda. Faturalida da aynen öyle. Hatta sadece bizim aradiklarimiz görünür karşı tarafinki görünmez falan. Ayrıntılı hat dökümünden bahsediyorum. Sizinki farklı bir şey mi?
Ben ikna oldum hatta daha çok kendimi rezil ettim diye düşündüm gece gece ama o sebep oldu buna ne vardı sanki ilk sorduğumda düzgün cevap verseydiDurum hala şüpheli değil mi
TabikiArama saatine bakmışsınızdır umarım.Neyse geçmiş olsun