Ne demek ya 'kimse değil'

Çiftlerin telefonlarında şifre olmasını doğru bulmuyorum.
Belki acil bir şey olur. Eşinin yakını birine ulaşmak gerekir. Şifre gereksiz bence.
Tabi eşinin telefonu karıştırılmaz.
Ben erkek arkadaşımın telefonunu bile karıştırmıyorum.
Ama acil durum opsiyonu için şifre olmamalı.
Veya şifresini bilmelisin.

Konu sahibi bir vukuat çıkmamış olmamasına sevindim.

Gece vakti işyerinden kim arayacak ki? 1'de aranmış madem eşiniz niye açmamış, önemli bir şeydir o saatte aranıyorsa.
Yanlışlıkla aramışlardır dedi insan merak eder niye merak etmedin dedim. Çok uykuluydum cidden neden aradılar ki bu saatte kesin yanlışlıkla dedi.

sabah kalkınca arayan kimdi diye sorun diye akıl veren kadınlara çok güldüm. Adam da zaten diyecektiki seni aldatıyorum o aradı hiçbir şey olmamış gibi davranın ve tetikte olun. Asla yüzüne karşı birşey sormayın. Ve en büyük tavsiye eğer bulduğunuz şey karşısında ayrılmayacaksanız asla araştırmayın. Sonra rezalet bir ilişki berbat yıllar sizi bekler. Tecrübeyle sabit

Sizede merhaba
Şifresi var ve bilmiyorum
Eşinizin şifresini bilmiyormusunuz neden

Eşiniz o iş yerine daha yeni başlamadı mi? Zaten covid var. Hemen ordan kendine birini bulup sizi mi aldatacak. Eğer bu kadar hızlı bir adamsa her şeyi göze almış demektir ki bence bu zamana kadar başka davranışlarla bunu hissettirmiş olurdu. Biraz sakin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…