Ne demek ya 'kimse değil'

Biz fikirlerimizi söyleriz gerisi konu sahibine kalır.Hangi yolu mantıklı buluyorsa öyle davransın.Umarım dediğiniz gibi çıkar

Bence yarın eşinize duygunuzu samimi şekilde anlatın. Hayatta herşey var sen öyle cevap verince icim bulandi deyin. Bana değer vermiyorsun gibi hissettim deyin. Zaten yalan söyleyecek olsa o sıra da uydurdu birsey. Demekki yalan söyleyen bir tip değil. Net ifade edin kendinizi. Ama bir de birbirinizden gizli şifre olması olayına bir çözüm getirin. Eşler arasında gizli şifre hoş değil bence.

Dokümandan numaranın hepsini goremezsiniz.
Kullanılan hattın uygulamasında herşey belli canım... (birde mesajda ben olsaydım dedim çünkü eşimin hattı faturalı) Tabi bunun için eşinin teli vede hattın faturalı olması gerekli konu sahibi arkadaşın ama eşinin telinin şifreli olduğunu sonradan öğrendim..Herşey belli uygulama detayında kullandıklarının (konuşma, net, mesaj) saati, saniye, sanisesine kadar...

İnşallah "aman ya bu muymus" diyeceğiniz saçma bir şey çıkar
İnsallah ama cevap beni tatmin edecek mi bilmiyorum. Başında dikilmiş karısı ısrarla soruyor o da kimse değil diyor ısrarla ve benim kalp atışım hızlanıyor ve odayı terk ediyorum ortamın gerginliğini anlatabilmişimdir umarım.

Aldatılma ihtimaliyle yüzleşmekten kaçmışsınız sanırım. Olabilir, bu da insani bir tepki. Ama kendi kendinizi sıkıntıya sokmuşsunuz. Yarın ne öğrenmeyi umuyorsunuz ki?
Eşinizin telefonunun şifreli olduğunu biliyorsunuz; şifreyi bilmediğinizi, telefona bakamayacağınızı biliyorsunuz; bilseniz bile yarına kadar o numarayla ilgili her şeyi sileceğini de biliyorsunuz. Bugün "kimse değil" diyen adam yarın ya bir yalan uyduracak ya da yine geçiştirecek.
Prestij filminde adam "siz gerçeği bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz" der. Siz de kandırılmak istediğiniz için yarına bırakmışsınız bence.

Yaptığı şey aldatma gibi bir durum olduğunu göstermez tabii. Bambaşka bir sebep de olabilir. Ama siz bu ihtimalle yüzleşmek istemiyorsunuz belli ki.
O yüzden ne istediğinizi, neyi kaldırıp kaldıramayacağınızı tartarak sorgulayın bu durumu.

Bilinçlisiniz ve ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Takipte kalmak en güzeli. Yarın açmayın konuyu. Açarsanız dikkat eder açmazsanız umursamıyor zaten diye gardı düşürür.
Dediğiniz gibi bu saatten sonra hiçbir cevap sizi tatmin etmez. O yüzden sakin olmanızda fayda var.

Ofkeyle kalkan zararla oturur. Yaygara cikarmaya gerek yok. Gayet aklı basinda davranmak gerek. Valla bazen yazilanlari okuyorum tamam ortaligi ayaga kaldırdınız diyelim bunun sonucu sonuca varmaz. Ya adam hakliysa karsi taraf kendisine guvenilmedigini düşünür. Ateşe barutla yurumeyin. Sakin sakin akıllı ama sorgulandigini hissettirmeyecek sorularla yaklaşın. Soguk kanli olun biraz ya. Tamam devir çok kötü de eşeğin aklina da karpuz kabuğu getirmemek gerek. Ortalik durulduktan sonra daha akillica planlar yaparsiniz. Biri de yazmis oteldr kalirim ya Allah askina gecenin bilmem kaçı, dışarısı zatenntekin degil, virüs bir taraftan sen bu durumda kalkacaksin otele kalmaya gideceksin. Esinde yarin geldiğinde oooo hanim hosgeldin diyecek. Ozel alanlar vardır. Arkadaslarimin sirlari bana aittir esim alip telefonumu karistiramaz bende onunkini. Senaryolar üretip evliliklerinizi zedelemeyin. Yeni araba aldiklarinda da her gun temizletiyorlar. Yeni ise girdiklerinde basta böyle davranmalari normal.

Ya açıkçası bazen bana da hesap soruldugunda gıcıklıgına kimse diyorum ya da o sırada darlanıyorum kimse değil diyorum
Ben öyle bir şey olduğunı düşünüyorum
Ben de hoşlanmam öyle bir şeyden

Hemen böyle yok aldattı yok bir şeyler vara gerek yok bence telefona bakma oyunlarına da gerek yok

2 yetişkin yetişkin gibi oturup konuşabilir
Kendine fazladan bakması da aldattığını göstermez
Ama şimdi siz bütün belirtileri ona yorarsınız

yanlış numara olsa rahat soylemekten cekinmezdi. yarına kadar izi bile kalmayacak aramanın ...
Bu ihtimal de olabilir ama kisilige göre değerlendirmek lazım. Ve özele saygi derim yani ilk defa olan bir sey icin hemen aldatti denmez. Kimsenin bana kimin aradigini sormasindan hoslanmam. Ben de sormam bir kere sorarim sonra ne derse desin tamam derim. Terslerse üste cikmaya calisirsa o zaman sıkıntı başlar. Konu sahibinin esi noemalde de umursamaz rahat biriyse bu tavirda bir sey yok.

ne güzel anlatmışsınız .Tam olarak bu aslında durum ..

Tek istediğim yamuk yapıyorsa çıksın yoksa da öyle bir şey buraya yazacağım haklıymışsınız diye ki umarım haklısınızdır. Gömleğini ütülediğim adamın o gömlekle başarıyla kırıştırıyor olma düşüncesi bile kanımı çekti resmen.

İnsan ilk başta ne yapar ne tepki verir bilemiyor. Konuyu ilk okuduğumda ortalığı ona dar ederim diye düşünmüştüm. Ama bir durum nefes alınca yok yok bunla iş çözülmez diyor insan. Benzer bir durum yaşamıştım. Eşim elinde telefon hafif şok ve şaşkınlık varı bir durumdaydı. Ben de sordum ve geçiştirdi çok kötü oldum. Kızmadım sakın durdum ama içimde fırtınalar koptu. Sonra oturup adam akıllı hislerimi anlattım. Hatta dedim hayatta varsa kötü birşey insanın karşısında Allah çıkarır dedim kendimi net ifade ettim. O da sonra anlattı bana. İşi biraz farklı ve üstlerinden biri haksız kazanç teklif etmiş whatsap tanda bir iki yazışma olmuş görüşme ve mesaj saatleri tam o sıralar bizimki de bunun şokunu yaşamış ve bana anlatmaya cekinmis ortamin yanlış anlaşılmaya müsait olmasından dolayı. Tabiki iş hak ve hukukla halloldu sonrasında ve içimde ona kendimi net ifade edince çok rahatladı.

Belki insanın içi içini yiyor ama sakin kalmaya çalışıp eşimize açık olmak bu tarz durumlarda işe yarıyor. Yoksa saklayacaksa, söylemeyecek de illaki söylemez.

Ama her halükarda aile içinde herkesin şifresi bilinmeli... Biz biliriz ama birbirimizin whatsap vs bakmayız asla. Habersiz almayız elimize.

Yok değil hatta kimdi arayan diye hep o sorar genelde.

Kanınızın çekilmesi normal de biz kadınlar aldatılmayı gözümüzde çok büyütüyoruz
Elbette ortada buyuk emekler var varsa öyle bşr şey tazminatı alıp boşarsınız

Ama önce sakin kalın bir bence olay oldugunda sakince konuşmaya devam etmeliydiniz

Benim bildiğim numaraların sonu yıldız seklinde oluyor hepsi belli olmuyor dokümanda. Faturalida da aynen öyle. Hatta sadece bizim aradiklarimiz görünür karşı tarafinki görünmez falan. Ayrıntılı hat dökümünden bahsediyorum. Sizinki farklı bir şey mi?

yanlış numara olsa rahat soylemekten cekinmezdi. yarına kadar izi bile kalmayacak aramanın ...
Evet yanlış numara olsa o telefonu açardı ha tamam o zaman deyip kapatırdı hiç açılmadı o telefon. Ya meşgule attı ben odaya gidene kadar ya da çağrı sonlandı bilemiyorum

Eşinizin telefon şifresini bilmemeniz normal değil.
Bir arkadaşınıza söyleyin şu an hemen arasın sizi ve açmayın teli. Eşiniz sorduğunda aynı cevabı verin.
Telefonunuza bakmak istiyorsa önce kendininkini vermesi gerektiğini söyleyin. Bakın ne yapacak.

Burda kurcalamayıp üstünü kapatan kadınlar okuyorumya ha işte ben onlardan değilim. Düşünerek hareket etmedim kabul ediyorum gerekirse yakasından tutup cevap alana kadar sormam gerekirdi. İç güdüsel bir şekilde beynim kaç dedi sanki bana. Zaten panik yaşadığıma hep kaçarım biriyle gerilince kavga edemem tartışamam adrenalin tavan yapar ve ben uzaklaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…