Ne çabuk unuttu hiç mi sevmedi

Herkes sizinle aynı mantaliteyle, bakış açısıyla ve yoğunlukla yaşamıyor ilişkilerini; dolayısıyla evet öptüğü sarıldığı insandan kopabiliyorlar. İnsanlar kaç yıllık kocalarını boşuyorlar, kimleri kimleri unutuyorlar. Birkaç aylık bir insanı bu kadar dramatize etmeyin, trajikomik hâllere sokmuş sizi.

Birini unutmak ona verdiğin değerle doğru orantılı bence. Çok seven bir insan öyle hemen unutamaz
Yooo hayır çok sevdiğim çok değer verdiğim sevdiğim seviştiğim dolu dolu anılar biriktirdiğim birini bal gibi unuttum. Dediğim gibi çok dramatiksiniz. Herkes gelip geçici, insanlar hayatlarımızda misafir, belli yol ayrımları olabiliyor ve birilerini geçmişte bırakmayı seçebiliyoruz. Üzülebilirsiniz ama kendinizi sefil duruma sokmayın, dışarıda koskocaman bir dünya milyarlarca insan var; çıkın bir nefes alın, yaşayın. Bir tane herif için hastanelik olmaya değmez.

Ve bugün doğum günü

adam sana loveboombing + ghostingin alasını uygulamış, şimdi bütün enerjini ondan çekiyorsun sana geri dönecek ama sakın tuzağa düşme yoksa aynı şeyler yine yaşanır.

Ona karşı hislerim azalıyor ama stalk olayını bitiremiyorum ve stalk yaptıkça onun başkasıyla olduğunu görüp daha çok üzülüyorum

hayir lutfen oyle bir sey yapma. onu dusunmemen lazim baska seylerle ilgilen yeni insanlarla tanismayi dene.
Kutladım “doğum günün kutlu olsun” yazdım o da “teşekkürler “ dedi ben de görüldü attım. Ama şunu anladım ki kafasında tamamen bitirmiş. Ben de artık stalk olayını vs kesip yoluma bakmam lazım

Ona karşı hislerim azalıyor ama stalk olayını bitiremiyorum ve stalk yaptıkça onun başkasıyla olduğunu görüp daha çok üzülüyorum
şöyle yapabilirsin aklında söyleyecek ne varsa söyle sonra konuşmanız bittikten sonra engelle tamamen o şekilde hayatından çıkarabilirsin. ve evet stalk olayını azaltman lazım hemen yapamazsın yaavş yavaş azalıyor sonra bir bakmışsın umrunda bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…