- 10 Kasım 2020
- 7.888
- 65.671
Yooo hayır çok sevdiğim çok değer verdiğim sevdiğim seviştiğim dolu dolu anılar biriktirdiğim birini bal gibi unuttum. Dediğim gibi çok dramatiksiniz. Herkes gelip geçici, insanlar hayatlarımızda misafir, belli yol ayrımları olabiliyor ve birilerini geçmişte bırakmayı seçebiliyoruz. Üzülebilirsiniz ama kendinizi sefil duruma sokmayın, dışarıda koskocaman bir dünya milyarlarca insan var; çıkın bir nefes alın, yaşayın. Bir tane herif için hastanelik olmaya değmez.Birini unutmak ona verdiğin değerle doğru orantılı bence. Çok seven bir insan öyle hemen unutamaz
Yav bacim boyle biri icin mi uzuluyosun . Toz bezi kadar degerin yok mu senin ? Uzuleceksen bari ortadogulu olmayan eli yuzu duzgun sana miniminnacikta olsa emek vermis birilerine uzulGerçekten yazdığınız gibi bir insandı. Sorumluluk almaktan korkuyordu. Zora gelemiyordu.
Bu yorum beni kendime getirdi :)Allah'ın arabı için bu kadar üzüntü fazla
İlişkiye girmedikSex için yapmış
İlişkiye girmedik
Öyle ama ne bu yataklara düşmek yahuBu yorum beni kendime getirdi :)
Sirf opmekle kalsalarBir erkek "zor zamanlar geciriyorum, bana biraz zaman ver" diyorsa iliskinin basinda arkana bakmadan kac. Diyecegim bunlar. Ve evet erkekler baglanmadiklari kizlari da öpebiliyor
Ve bugün doğum günüHerkes sizinle aynı mantaliteyle, bakış açısıyla ve yoğunlukla yaşamıyor ilişkilerini; dolayısıyla evet öptüğü sarıldığı insandan kopabiliyorlar. İnsanlar kaç yıllık kocalarını boşuyorlar, kimleri kimleri unutuyorlar. Birkaç aylık bir insanı bu kadar dramatize etmeyin, trajikomik hâllere sokmuş sizi.
adam sana loveboombing + ghostingin alasını uygulamış, şimdi bütün enerjini ondan çekiyorsun sana geri dönecek ama sakın tuzağa düşme yoksa aynı şeyler yine yaşanır.7 ay önce tanıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Başta ilgim yoktu benim. Hep o ilgiliydi. O adım attı. Ama kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Bağlanma korkum vardı üzülmekten korkuyordum. Ona bunları söylediğimde hep iyi düşün her şey güzel olacak olumlamaları yapıp beni kendine bağladı. Zamanla aşık oldum. Sonra iş yerinden ayrıldım aramız açılmaya başladı. Görüşmelerimiz azaldı. Bana sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyip zaman istedi. Hiç konuşmadık günlerce. Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Tekrar olur muyuz dediğimde hep bilmiyorum dedi geçiştirdi. Benim şu anki önceliğim ailem ve işim dedi. Ben de ağlamaya başladım. Üzüntüden hastanelik olmuştum onun için bunu söyledim. Üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. Takip ettim geri takip yapmadı. Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor. Ona farkında olmadan o kadar alışmışım ki. Çok özlüyorum onu. Yani şimdi sevmedi seni diyeceksiniz. Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey. Onun için o kadar ağladım hiç mi iz bırakmadım hayatında. Hemen hayatına dönmüş. Bu kadar kolay mı unuttu.
Doğum gününü kutlasam mı sizceadam sana loveboombing + ghostingin alasını uygulamış, şimdi bütün enerjini ondan çekiyorsun sana geri dönecek ama sakın tuzağa düşme yoksa aynı şeyler yine yaşanır.
hayir lutfen oyle bir sey yapma. onu dusunmemen lazim baska seylerle ilgilen yeni insanlarla tanismayi dene.Doğum gününü kutlasam mı sizce
Ona karşı hislerim azalıyor ama stalk olayını bitiremiyorum ve stalk yaptıkça onun başkasıyla olduğunu görüp daha çok üzülüyorumKendin de demissin zaten "sevmemis". Yapacak bir sey yok, zorla sevdiremezsin kendini, zorla hayatinda olamazsin. Takipten cik ve bir daha asla nerede, ne yapiyor diye bakma. Zamanla unutursun. Ilk zamanlar zor gelse de iradeli ol. Karsina kimler cikar kimler... Dunyadaki tek erkek o degil ya.
Kutladım “doğum günün kutlu olsun” yazdım o da “teşekkürlerhayir lutfen oyle bir sey yapma. onu dusunmemen lazim baska seylerle ilgilen yeni insanlarla tanismayi dene.
7 ay önce tanıştığın birisiyle flört yürümedi diye beddua etmek ne demek ya? Evinizde oturup insan ilişkilerine karışmayın siz bu abartılarınızlaDemek istediğim böyle sevilmeye muhtaç kalsın.
Yaşadıklarımın detayını bilmiyorsun kardeşim flört yürümedi diye tabiki beddua etmem.7 ay önce tanıştığın birisiyle flört yürümedi diye beddua etmek ne demek ya? Evinizde oturup insan ilişkilerine karışmayın siz bu abartılarınızla
şöyle yapabilirsin aklında söyleyecek ne varsa söyle sonra konuşmanız bittikten sonra engelle tamamen o şekilde hayatından çıkarabilirsin. ve evet stalk olayını azaltman lazım hemen yapamazsın yaavş yavaş azalıyor sonra bir bakmışsın umrunda bile değil.Ona karşı hislerim azalıyor ama stalk olayını bitiremiyorum ve stalk yaptıkça onun başkasıyla olduğunu görüp daha çok üzülüyorum