İlk başlarda sevdi. Bunu zaten hissediyordum ben. Ama sonra bambaşka bir insana dönüştüsevmemiş de olabilir. sevmiş ama acısını başka şekilde yaşıyor da olabilir. bilemeyiz ama acısının uzun sürmeyeceğinden emin ol. geçmezse terapiste gidersin.
Gün içinde zaten yoğun oluyorum aklıma gelmiyor. Ama gece kafamı yastığa koyduğumda engel olamıyorum düşünmeyeBunu sürekli düşünürsen sürekli hatırlarsın.
Bir hobi edin,kitap oku,koşuya çık,müzik dinle,arkadaşlarınla takıl
Üzgünüm sevmemiş. Sevgi iki günde tükenmez. Belki hoşlantı ya da beğeniydi gelip geçti. Hayatınıza önünüze bakın. Çok daha iyileri karşınıza çıkacaktır.İlk başlarda sevdi. Bunu zaten hissediyordum ben. Ama sonra bambaşka bir insana dönüştü
Kimse sevmediğinin sevgisine muhtaç kalmaz.O kadar pişmanım ki. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor şimdi. Umarım sevgime muhtaç kalır diyorum
Tamam da insan dokunup, öptüğü birinden nasıl bu kadar çabuk kopabiliyor. Bazen cidden bu zamana ait hissetmiyorum kendimi
Bazen insan şöyle bir hisse kapılabiliyor yaa ben bunun içinmi ağlamışım ne gereksizmiş deyip kendin bile gülüp geçeceksin emin ol bunu zaman gösterecek sana inan bana hayatımda iyiki olmamış dediğim şeylere çok ağlamışımdır o yüzden boşver çok üzerinde durma istese zaten yanında olurdu gidene çok takılma kalmak isteyen seninle gelir neresi olursa olsun gidecekse gitsin bırak geri dönmeleri içinde yalvarma ne yaptı ki sana umut mu verdi şunu yapacağım bunu yapacağım diye sana vaatlerde mi bulundu sanki ne bekliyordun ki boşver 3 günlük dünya bu insan için oturup ağlayamazsın ya hayatına bak önüne bak güzel bir kadın olduğunu hatıtlat kendine daha iyileri olacaktır mutlaka hayatında onlara yer aç böyleleri zaman kaybından başka hiçbirşey değil inan bana7 ay önce tanıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Başta ilgim yoktu benim. Hep o ilgiliydi. O adım attı. Ama kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Bağlanma korkum vardı üzülmekten korkuyordum. Ona bunları söylediğimde hep iyi düşün her şey güzel olacak olumlamaları yapıp beni kendine bağladı. Zamanla aşık oldum. Sonra iş yerinden ayrıldım aramız açılmaya başladı. Görüşmelerimiz azaldı. Bana sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyip zaman istedi. Hiç konuşmadık günlerce. Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Tekrar olur muyuz dediğimde hep bilmiyorum dedi geçiştirdi. Benim şu anki önceliğim ailem ve işim dedi. Ben de ağlamaya başladım. Üzüntüden hastanelik olmuştum onun için bunu söyledim. Üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. Takip ettim geri takip yapmadı. Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor. Ona farkında olmadan o kadar alışmışım ki. Çok özlüyorum onu. Yani şimdi sevmedi seni diyeceksiniz. Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey. Onun için o kadar ağladım hiç mi iz bırakmadım hayatında. Hemen hayatına dönmüş. Bu kadar kolay mı unuttu.
Teşekkür ederim haklısın :)Bazen insan şöyle bir hisse kapılabiliyor yaa ben bunun içinmi ağlamışım ne gereksizmiş deyip kendin bile gülüp geçeceksin emin ol bunu zaman gösterecek sana inan bana hayatımda iyiki olmamış dediğim şeylere çok ağlamışımdır o yüzden boşver çok üzerinde durma istese zaten yanında olurdu gidene çok takılma kalmak isteyen seninle gelir neresi olursa olsun gidecekse gitsin bırak geri dönmeleri içinde yalvarma ne yaptı ki sana umut mu verdi şunu yapacağım bunu yapacağım diye sana vaatlerde mi bulundu sanki ne bekliyordun ki boşver 3 günlük dünya bu insan için oturup ağlayamazsın ya hayatına bak önüne bak güzel bir kadın olduğunu hatıtlat kendine daha iyileri olacaktır mutlaka hayatında onlara yer aç böyleleri zaman kaybından başka hiçbirşey değil inan bana
Demek istediğim böyle sevilmeye muhtaç kalsın.Kimse sevmediğinin sevgisine muhtaç kalmaz.
Off birde arapmış ya. Irkçı ırkçı konuşmak istemiyorum ama hani bir ortadoğunun fellahı içinde üzülemezsin yaSizi getirdiği hale bakmış, üzülmüş, bağlanmadığına bin şükür etmiş. Laf dokunduruyor tipitip. Bunların g.tünü neden kaldırıyorsunuz bu kadar?
Daha bu yolda öğreneceğiniz çoooook fazla şey var belli ki... Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey.
Sen şimdi ister istemez duygusal yaklaşıyorsun o yüzden böyle yazdım yani sana umut verip seni yarı yolda bıraktıysa zaten hiç sevmemiştir emin oldum yani her ilişkide olur öpmeler sarılmalar evet ister istemez kadın olarak bu tür şeyler bizleri etkileyebiliyor daha duygusal düşünebiliyoruz ama sizin anlattiklariniza göre bu insan bunları vakit geçirmek içinde yapmış olabilir böyle başlar zaten ilişkiler ama önemli olan o ilişkideki samimiyettir ve o samimiyet yok sizin ilişkinizde buda demek oluyor ki bence çok güvenebileceğiniz bir insan değilTeşekkür ederim haklısın :)
7 ay önce tanıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Başta ilgim yoktu benim. Hep o ilgiliydi. O adım attı. Ama kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Bağlanma korkum vardı üzülmekten korkuyordum. Ona bunları söylediğimde hep iyi düşün her şey güzel olacak olumlamaları yapıp beni kendine bağladı. Zamanla aşık oldum. Sonra iş yerinden ayrıldım aramız açılmaya başladı. Görüşmelerimiz azaldı. Bana sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyip zaman istedi. Hiç konuşmadık günlerce. Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Tekrar olur muyuz dediğimde hep bilmiyorum dedi geçiştirdi. Benim şu anki önceliğim ailem ve işim dedi. Ben de ağlamaya başladım. Üzüntüden hastanelik olmuştum onun için bunu söyledim. Üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. Takip ettim geri takip yapmadı. Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor. Ona farkında olmadan o kadar alışmışım ki. Çok özlüyorum onu. Yani şimdi sevmedi seni diyeceksiniz. Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey. Onun için o kadar ağladım hiç mi iz bırakmadım hayatında. Hemen hayatına dönmüş. Bu kadar kolay mı unuttu.
canım insanlar tek gecelik ilişki yaşıyor ve bitiyor. unutulmayacak ne var artık. zamanla alakası yok eskiden insanlar da az değilmiş merak etme. Sevmiş sevmemiş bilemem ama birini unutmak öyle zor bir şey değil. exlerine fazla takıntılı gördüm seniTamam da insan dokunup, öptüğü birinden nasıl bu kadar çabuk kopabiliyor. Bazen cidden bu zamana ait hissetmiyorum kendimi
Zaten Arap olduğu için çevrem tarafından çok kötü yorumlar aldım. Yani hiç bir arkadşaım onun için üzülmemi bile ciddiye almadı sırf Arap diyeOff birde arapmış ya. Irkçı ırkçı konuşmak istemiyorum ama hani bir ortadoğunun fellahı içinde üzülemezsin ya
Onun yüzünden yeni insanlara kendimi kapattım. Onlrda aynı şeyi yaşatıp üzer diyeSen şimdi ister istemez duygusal yaklaşıyorsun o yüzden böyle yazdım yani sana umut verip seni yarı yolda bıraktıysa zaten hiç sevmemiştir emin oldum yani her ilişkide olur öpmeler sarılmalar evet ister istemez kadın olarak bu tür şeyler bizleri etkileyebiliyor daha duygusal düşünebiliyoruz ama sizin anlattiklariniza göre bu insan bunları vakit geçirmek içinde yapmış olabilir böyle başlar zaten ilişkiler ama önemli olan o ilişkideki samimiyettir ve o samimiyet yok sizin ilişkinizde buda demek oluyor ki bence çok güvenebileceğiniz bir insan değil
Birini unutmak ona verdiğin değerle doğru orantılı bence. Çok seven bir insan öyle hemen unutamazcanım insanlar tek gecelik ilişki yaşıyor ve bitiyor. unutulmayacak ne var artık. zamanla alakası yok eskiden insanlar da az değilmiş merak etme. Sevmiş sevmemiş bilemem ama birini unutmak öyle zor bir şey değil. exlerine fazla takıntılı gördüm seni
valla bilmiyorum çok sevdiğim aşkından öldüğüm sevgilimden ayrılıp 2 ay sonra kendimi farklı bir ilişki içinde buldum ben. Evet cok sevdim değer verdim mesela ama unuttum yoluma baktım önüme birisi çıktı ilgi görmeyi sevdiğim için kabullendim. Arada exlerim benim de aklıma geliyor bakıyorum hayatlarına hepsi çok iyi ee ne olacak ben kimim ki benden sonra bitsinleer. karma ilahi adalet vs kavramlara inanmıyorum ben. İnsanlar gelişiyor hata da yapsa büyüyor. Biz de öyleyiz. Her ilişki aslında bizi biraz büyütüyor ve tecrübe kazandırıyor. Örneğin insanların eşi ölüyor sevmiyo mu seviyor peki hayata mı küsüyorlar?Birini unutmak ona verdiğin değerle doğru orantılı bence. Çok seven bir insan öyle hemen unutamaz
Aynen öyle. Araplarla çok çalışmış biri olarak onlar kadar kaypak, sözlerinin ardında duramayan, korkak ruhlu ve dedikoducu+ arkasını döndüğü an ardındakini unutan bir insan topluluğu bulunamaz. Bu her anlamda böyle sadece iş ilişkileri değil. insanlıkları da böyle aşk arkadaşlık herşey.Zaten Arap olduğu için çevrem tarafından çok kötü yorumlar aldım. Yani hiç bir arkadşaım onun için üzülmemi bile ciddiye almadı sırf Arap diye
Gerçekten yazdığınız gibi bir insandı. Sorumluluk almaktan korkuyordu. Zora gelemiyordu.Aynen öyle. Araplarla çok çalışmış biri olarak onlar kadar kaypak, sözlerinin ardında duramayan, korkak ruhlu ve dedikoducu+ arkasını döndüğü an ardındakini unutan bir insan topluluğu bulunamaz. Bu her anlamda böyle sadece iş ilişkileri değil. insanlıkları da böyle aşk arkadaşlık herşey.