Ne çabuk unuttu hiç mi sevmedi

Bunu sürekli düşünürsen sürekli hatırlarsın.
Bir hobi edin,kitap oku,koşuya çık,müzik dinle,arkadaşlarınla takıl
Gün içinde zaten yoğun oluyorum aklıma gelmiyor. Ama gece kafamı yastığa koyduğumda engel olamıyorum düşünmeye

İlk başlarda sevdi. Bunu zaten hissediyordum ben. Ama sonra bambaşka bir insana dönüştü
Üzgünüm sevmemiş. Sevgi iki günde tükenmez. Belki hoşlantı ya da beğeniydi gelip geçti. Hayatınıza önünüze bakın. Çok daha iyileri karşınıza çıkacaktır.

Tamam da insan dokunup, öptüğü birinden nasıl bu kadar çabuk kopabiliyor. Bazen cidden bu zamana ait hissetmiyorum kendimi

Bağlanmıyor ki kopsun ne anlatiyorum ben burdaaa. Bir daha diyorum bakin "Birine dokunup, opmek, sevişmek için baglanmak, aşik olmak gerekmez"

Zamanla da alakasi yok bunun, insanlık var olduğundan beri böyle bir şey var zaten.

Bazen insan şöyle bir hisse kapılabiliyor yaa ben bunun içinmi ağlamışım ne gereksizmiş deyip kendin bile gülüp geçeceksin emin ol bunu zaman gösterecek sana inan bana hayatımda iyiki olmamış dediğim şeylere çok ağlamışımdır o yüzden boşver çok üzerinde durma istese zaten yanında olurdu gidene çok takılma kalmak isteyen seninle gelir neresi olursa olsun gidecekse gitsin bırak geri dönmeleri içinde yalvarma ne yaptı ki sana umut mu verdi şunu yapacağım bunu yapacağım diye sana vaatlerde mi bulundu sanki ne bekliyordun ki boşver 3 günlük dünya bu insan için oturup ağlayamazsın ya hayatına bak önüne bak güzel bir kadın olduğunu hatıtlat kendine daha iyileri olacaktır mutlaka hayatında onlara yer aç böyleleri zaman kaybından başka hiçbirşey değil inan bana

Teşekkür ederim haklısın :)

Sizi getirdiği hale bakmış, üzülmüş, bağlanmadığına bin şükür etmiş. Laf dokunduruyor tipitip. Bunların g.tünü neden kaldırıyorsunuz bu kadar?
Off birde arapmış ya. Irkçı ırkçı konuşmak istemiyorum ama hani bir ortadoğunun fellahı içinde üzülemezsin ya

Teşekkür ederim haklısın :)
Sen şimdi ister istemez duygusal yaklaşıyorsun o yüzden böyle yazdım yani sana umut verip seni yarı yolda bıraktıysa zaten hiç sevmemiştir emin oldum yani her ilişkide olur öpmeler sarılmalar evet ister istemez kadın olarak bu tür şeyler bizleri etkileyebiliyor daha duygusal düşünebiliyoruz ama sizin anlattiklariniza göre bu insan bunları vakit geçirmek içinde yapmış olabilir böyle başlar zaten ilişkiler ama önemli olan o ilişkideki samimiyettir ve o samimiyet yok sizin ilişkinizde buda demek oluyor ki bence çok güvenebileceğiniz bir insan değil

siz dun de ayrildigim herkesin sevgilisi var, bosta kimse kalmamis, herkesin kismeti acilmis diye uzulen uye misiniz? Sizinki sevgi degil bosluktan bunlara sarmissiniz. Muhtemelen de en ufak ilgide baglaniyorsunuzdur. Sonuc onun icin bu kadar agladim diyorsunuz. Insanlar sorunu kendilerinde aramaya baslasalar keske.

Tamam da insan dokunup, öptüğü birinden nasıl bu kadar çabuk kopabiliyor. Bazen cidden bu zamana ait hissetmiyorum kendimi
canım insanlar tek gecelik ilişki yaşıyor ve bitiyor. unutulmayacak ne var artık. zamanla alakası yok eskiden insanlar da az değilmiş merak etme. Sevmiş sevmemiş bilemem ama birini unutmak öyle zor bir şey değil. exlerine fazla takıntılı gördüm seni

Onun yüzünden yeni insanlara kendimi kapattım. Onlrda aynı şeyi yaşatıp üzer diye

Birini unutmak ona verdiğin değerle doğru orantılı bence. Çok seven bir insan öyle hemen unutamaz

Birini unutmak ona verdiğin değerle doğru orantılı bence. Çok seven bir insan öyle hemen unutamaz
valla bilmiyorum çok sevdiğim aşkından öldüğüm sevgilimden ayrılıp 2 ay sonra kendimi farklı bir ilişki içinde buldum ben. Evet cok sevdim değer verdim mesela ama unuttum yoluma baktım önüme birisi çıktı ilgi görmeyi sevdiğim için kabullendim. Arada exlerim benim de aklıma geliyor bakıyorum hayatlarına hepsi çok iyi ee ne olacak ben kimim ki benden sonra bitsinleer. karma ilahi adalet vs kavramlara inanmıyorum ben. İnsanlar gelişiyor hata da yapsa büyüyor. Biz de öyleyiz. Her ilişki aslında bizi biraz büyütüyor ve tecrübe kazandırıyor. Örneğin insanların eşi ölüyor sevmiyo mu seviyor peki hayata mı küsüyorlar?

Zaten Arap olduğu için çevrem tarafından çok kötü yorumlar aldım. Yani hiç bir arkadşaım onun için üzülmemi bile ciddiye almadı sırf Arap diye
Aynen öyle. Araplarla çok çalışmış biri olarak onlar kadar kaypak, sözlerinin ardında duramayan, korkak ruhlu ve dedikoducu+ arkasını döndüğü an ardındakini unutan bir insan topluluğu bulunamaz. Bu her anlamda böyle sadece iş ilişkileri değil. insanlıkları da böyle aşk arkadaşlık herşey.

Gerçekten yazdığınız gibi bir insandı. Sorumluluk almaktan korkuyordu. Zora gelemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…