Evet o sadece bir bahaneydi. Şu anki aklım olsa direkt bırakırdım hiç şans vermezdim.Bir erkek "zor zamanlar geciriyorum, bana biraz zaman ver" diyorsa iliskinin basinda arkana bakmadan kac. Diyecegim bunlar. Ve evet erkekler baglanmadiklari kizlari da öpebiliyor
Tamam da insan dokunup, öptüğü birinden nasıl bu kadar çabuk kopabiliyor. Bazen cidden bu zamana ait hissetmiyorum kendimiAdam siz işten ayrilinca durduk yere uzaklaştiysa iş yeri takilmacasi yapmiş alti ustu gibi gorunuyor. Ayrica öpmek, sevişmek, dokunmak ve gozune bakmak için kimsenin kimseye kör kütük aşık olmasi gerekmiyor.Karşisindakini itici bulmayan ve biraz oynamak isteyen herkes yapabilir bunlari.
Sizi getirdiği hale bakmış, üzülmüş, bağlanmadığına bin şükür etmiş. Laf dokunduruyor tipitip. Bunların g.tünü neden kaldırıyorsunuz bu kadar?Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor.
Hayır zaten yazmam. Bundan sonra zaten olmayacağını biliyorum. Sadece acı veriyor onu hala seviyor olmam. Bir an önce unutmak istiyorumNe sen leylasın ne de o mecnun boşver gitsin.
Değer vermeyene değer vermeyeceksin olay basit.
Onun önceliği ailesiyse seninde önceliğin ailen olmalı niye sen taştan mı doğdun. Yazma,arama,engelle gitsin.
O kadar haklısınız ki erkeklere köpek gibi davranınca aşık oluyor, değer veriyorlarYa üzüntüden hastanelik olduğunuzla ilgili şeyleri falan neden söylüyorsunuz? Kim ne derse desin erkeklerin gözünde nolur bir kez daha deneyelim ben çok üzgünüm diyen kadının değeri olmuyor. Peşinden koşmayacaksınız o sizi bıraktıysa sizde onu bırakacaksınız. Ailevi sorunlarım var diye izin isteyen erkeklerden de uzak durun zaten.
Bu ilişki benim için çok güzel bir tecrübe oldu gerçekten. Aslında ilişkide ne kadar hatalar yaptığımı gördüm. Yaşanması gerekmiş diyorum. Hala acı çekip çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok artık24 yılınızın sadece 7 ayını oluşturan bir sümüklü için (ki o 7 ayda da fazla bir paylaşım olmamış hep üzmüş kırmış) gereksiz yere kendinizi heba ediyorsunuz. Önceliğim sen değilsin cümlesini kuran biri için hastanelik olmak kendinize saygısızlık. Toparlanın, yeni bir işe başlayın ve bir daha kimseye “bağlanma korkum var, üzülmekten korkuyorum” ve benzeri sözler sarf etmeyin. Kendime saygım yok sözleri bunlar. “Beni kimse üzemez, ben yoluma bakarım” diyeceksiniz her ilişkide. Böyle dimdik duracaksınız.
Bunu sürekli düşünürsen sürekli hatırlarsın.Hayır zaten yazmam. Bundan sonra zaten olmayacağını biliyorum. Sadece acı veriyor onu hala seviyor olmam. Bir an önce unutmak istiyorum
O kadar pişmanım ki. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor şimdi. Umarım sevgime muhtaç kalır diyorumSizi getirdiği hale bakmış, üzülmüş, bağlanmadığına bin şükür etmiş. Laf dokunduruyor tipitip. Bunların g.tünü neden kaldırıyorsunuz bu kadar?