Ne çabuk unuttu hiç mi sevmedi

Yaşadıklarımın detayını bilmiyorsun kardeşim flört yürümedi diye tabiki beddua etmem.

Canım büyük ihtimalle yaşadıgın şey aşk değil. Büyük bir sürede hayatına kimseyi almadıgın için ilgiye bagımlı olmussun ve o kişi karsına çıkınca da onun ilgisine travmatık bagımlılık geliştirmissin. Kadınlarda ayrılıktan sonra kendini tutamama yazma hatta allah belanı versin sekilde kin kusma çok var. Sessizce kendini çekip hiçbir şekilde muhattap olmayınca stalk yapmayınca her şey yoluna giriyor.

Canım büyük ihtimalle yaşadıgın şey aşk değil. Büyük bir sürede hayatına kimseyi almadıgın için ilgiye bagımlı olmussun ve o kişi karsına çıkınca da onun ilgisine travmatık bagımlılık geliştirmissin. Kadınlarda ayrılıktan sonra kendini tutamama yazma hatta allah belanı versin sekilde kin kusma çok var. Sessizce kendini çekip hiçbir şekilde muhattap olmayınca stalk yapmayınca her şey yoluna giriyor.
Hiç bir şey yapmıyorum sadece doğum günün de yazdım hiç iletişim yok artık ama çok özlüyorum sürekli aklımda :KK43:

7 ay önce tanıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Başta ilgim yoktu benim. Hep o ilgiliydi. O adım attı. Ama kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Bağlanma korkum vardı üzülmekten korkuyordum. Ona bunları söylediğimde hep iyi düşün her şey güzel olacak olumlamaları yapıp beni kendine bağladı. Zamanla aşık oldum. Sonra iş yerinden ayrıldım aramız açılmaya başladı. Görüşmelerimiz azaldı. Bana sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyip zaman istedi. Hiç konuşmadık günlerce. Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Tekrar olur muyuz dediğimde hep bilmiyorum dedi geçiştirdi. Benim şu anki önceliğim ailem ve işim dedi. Ben de ağlamaya başladım. Üzüntüden hastanelik olmuştum onun için bunu söyledim. Üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. Takip ettim geri takip yapmadı. Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor. Ona farkında olmadan o kadar alışmışım ki. Çok özlüyorum onu. Yani şimdi sevmedi seni diyeceksiniz. Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey. Onun için o kadar ağladım hiç mi iz bırakmadım hayatında. Hemen hayatına dönmüş. Bu kadar kolay mı unuttu.
Klasik erkek önce bolca ilgi yüklemesi sonra oltaya gelen sevildiğini sanan kız sonra pırrrr
Sevilmeden sevmeyin,yavaş yavaş bağlanın
Birden hop diye bana aşık diye atlamayın
Üzülmezsiniz

Unutamamak için ne yiyip ne içiyorsanız ben de ondan istiyorum.Zira dün ne yediğimi bile unutuyorum.
Konu sahibi daha önce de bununla ilgili konu açtınız.Biz ne yapabiliriz hayata tekrar dönmen için?Erkekler basittir.Severse yanından ayrılmaz,sevmezse dönüp arkasına bakmaz.Basit mantık erkeklerde ki,çok fazla bir şey beklememek lazım.Neden kabul etmekte zorlanıyorsunuz?
Soru sormuşsun?Cevap veriyorum:Hiç sevmemiş.
Bir gün gerçekten sevip,sevilirsen bu yaşadığının aşk değil hırs olduğunu anlarsın.

Adamlar ülkelerini bırakıp buraya çökmüş. Zerrece iözlemiyorlar, bir ulkemiz vardi demiyorlar da, sizi ozleyecek. Bunlarda böyle kavramlar yok. Anlık yaşıyorlar hayatı.

Kendinizi daha fazla küçük dusurmeyin zira ortamlarda bir turk kizi peşimi birakmiyor diye alay edilmeniz olası!

Adamlar ülkelerini bırakıp buraya çökmüş. Zerrece iözlemiyorlar, bir ulkemiz vardi demiyorlar da, sizi ozleyecek. Bunlarda böyle kavramlar yok. Anlık yaşıyorlar hayatı.

Kendinizi daha fazla küçük dusurmeyin zira ortamlarda bir turk kizi peşimi birakmiyor diye alay edilmeniz olası!
Bence zaten öyle bunun egosunu yapıyordur zaten kişilik olarak da egolu bencil biri

X