Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekler seviyo taklidini çok kolay yapar hevesi geçince de böyle bahaneler uydurur. bence hiç ekleme hiç yokmuş gibi davran böyle yaptıkca sen üzlürsün.7 ay önce tanıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Başta ilgim yoktu benim. Hep o ilgiliydi. O adım attı. Ama kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Bağlanma korkum vardı üzülmekten korkuyordum. Ona bunları söylediğimde hep iyi düşün her şey güzel olacak olumlamaları yapıp beni kendine bağladı. Zamanla aşık oldum. Sonra iş yerinden ayrıldım aramız açılmaya başladı. Görüşmelerimiz azaldı. Bana sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyip zaman istedi. Hiç konuşmadık günlerce. Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Tekrar olur muyuz dediğimde hep bilmiyorum dedi geçiştirdi. Benim şu anki önceliğim ailem ve işim dedi. Ben de ağlamaya başladım. Üzüntüden hastanelik olmuştum onun için bunu söyledim. Üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. Takip ettim geri takip yapmadı. Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor. Ona farkında olmadan o kadar alışmışım ki. Çok özlüyorum onu. Yani şimdi sevmedi seni diyeceksiniz. Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey. Onun için o kadar ağladım hiç mi iz bırakmadım hayatında. Hemen hayatına dönmüş. Bu kadar kolay mı unuttu.
Elinin altinda birini istiyormuş iş değiştirince siz bozulmuş plani bance7 ay önce tanıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Başta ilgim yoktu benim. Hep o ilgiliydi. O adım attı. Ama kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Bağlanma korkum vardı üzülmekten korkuyordum. Ona bunları söylediğimde hep iyi düşün her şey güzel olacak olumlamaları yapıp beni kendine bağladı. Zamanla aşık oldum. Sonra iş yerinden ayrıldım aramız açılmaya başladı. Görüşmelerimiz azaldı. Bana sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyip zaman istedi. Hiç konuşmadık günlerce. Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Tekrar olur muyuz dediğimde hep bilmiyorum dedi geçiştirdi. Benim şu anki önceliğim ailem ve işim dedi. Ben de ağlamaya başladım. Üzüntüden hastanelik olmuştum onun için bunu söyledim. Üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. Takip ettim geri takip yapmadı. Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor. Ona farkında olmadan o kadar alışmışım ki. Çok özlüyorum onu. Yani şimdi sevmedi seni diyeceksiniz. Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey. Onun için o kadar ağladım hiç mi iz bırakmadım hayatında. Hemen hayatına dönmüş. Bu kadar kolay mı unuttu.
Adamların zaten gelecekleri yok ki tövbe estafurullah bir suriyeli için mi özlüyorum unutamıyorum lafları kusura bakma da öğğk yani hala aklınızda varsa silin kendi iyiliğiniz için, ama gerçekler ki suriyeli bile olmasa beni istemeyi ben asla istemem ne münasebet önce gururum gelir başlarım aşıkımaOrası öyle zaten onunla bir gelecek görmüyordum . O beni sevseydi bile benim ailem onu istemezdi Suriyeli olduğu için
Kadınlık gururu benim içinde hep en önemlisi. Adamlar gelip gider kendimizle yaşıyoruz bu ömrü.Adamların zaten gelecekleri yok ki tövbe estafurullah bir suriyeli için mi özlüyorum unutamıyorum lafları kusura bakma da öğğk yani hala aklınızda varsa silin kendi iyiliğiniz için, ama gerçekler ki suriyeli bile olmasa beni istemeyi ben asla istemem ne münasebet önce gururum gelir başlarım aşıkıma
Herkes aynı şeyi söylüyorSizinkisi aşktan öte takıntı haline gelmiş kendinize yazık ediyorsunuz
Stalk yapıyorum sürekli buna engel olamıyorumerkekler seviyo taklidini çok kolay yapar hevesi geçince de böyle bahaneler uydurur. bence hiç ekleme hiç yokmuş gibi davran böyle yaptıkca sen üzlürsün.
Öyle bildiğimiz elinde nargile gezen tiplerden değil. Çoğu tanıdığım Türk’ten daha kültürlü, kibar. Bunu ben değil onu tanıyan arkadaşlarımda söylüyorAdamların zaten gelecekleri yok ki tövbe estafurullah bir suriyeli için mi özlüyorum unutamıyorum lafları kusura bakma da öğğk yani hala aklınızda varsa silin kendi iyiliğiniz için, ama gerçekler ki suriyeli bile olmasa beni istemeyi ben asla istemem ne münasebet önce gururum gelir başlarım aşıkıma
Avrupa 'ya gidip orda evlilik hazırlığı yapan değil mi bu?Öyle bildiğimiz elinde nargile gezen tiplerden değil. Çoğu tanıdığım Türk’ten daha kültürlü, kibar. Bunu ben değil onu tanıyan arkadaşlarımda söylüyor
En büyük hata bu eğer devam edersen hiç unutamazsın bakma ilgilenme hayatına devam et o zaman unutursunStalk yapıyorum sürekli buna engel olamıyorum
Ya öyle de olsa sonuçta adam hayatına bakıyor sizi de istemiyor yapacak hiçbir şey de yok!Öyle bildiğimiz elinde nargile gezen tiplerden değil. Çoğu tanıdığım Türk’ten daha kültürlü, kibar. Bunu ben değil onu tanıyan arkadaşlarımda söylüyor
Kafamı meşgul edecek şeyler de yapsam aklıma geliyor zaten sorun o .(Ya öyle de olsa sonuçta adam hayatına bakıyor sizi de istemiyor yapacak hiçbir şey de yok!
Yani kesinlikle sizde önünüze bakın ben böyle durumlarda acımı içimde yaşar ne ona msj ne stalk ne arama yaparım içimde acımı bitirim. Ha bitmedi mi arkadaşlarla aktivite yaparım kafamı meşgul ederim.
Yine de onu aklıma getirmemeye çalışırım ki zamanla zaten unutuluyor
Ya en kötüsü gururunu bari düşürme, stalkı azaltmaya çalış yazma sakın zaten ilerleyen günlerde yavaştan uzaklaştığını fark edersin aklına da gelmezKafamı meşgul edecek şeyler de yapsam aklıma geliyor zaten sorun o .(
O kadar çok yazmak istiyorum ki ama alacağım tepkiyi de biliyorum umrunda olmayacak hatta belki cevap vermeyecekYa en kötüsü gururunu bari düşürme, stalkı azaltmaya çalış yazma sakın zaten ilerleyen günlerde yavaştan uzaklaştığını fark edersin aklına da gelmez
Adamın daha ne yapması lazım sizi istemediğini anlamanız için acaba?O kadar çok yazmak istiyorum ki ama alacağım tepkiyi de biliyorum umrunda olmayacak hatta belki cevap vermeyecek
Bi ihtimal cevap verse bile bu sizi tatmin etmez yani bu durumda neden siz koşuyorsunuz adama ısrar ediyorsunuz ki kendinize saygınız yok mu dik durun yaO kadar çok yazmak istiyorum ki ama alacağım tepkiyi de biliyorum umrunda olmayacak hatta belki cevap vermeyecek
İdrak edemiyor herhalde bana bunu nasıl yaptı diye sindirememiş ama yapacak birşey yok ki herkes önüne bakması lazımAdamın daha ne yapması lazım sizi istemediğini anlamanız için acaba?