Ne böceği ısırmış sizce?

Dandini2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
28
0
29
Arkadaşlar bi süredir iki oğlumu evde bişey ısırıyo ne olduğunu bulamadık görsellerden ne ısırığı olduğunu anlayan varmı evde bakmadığımız yer kalmadı böcek filan da yok ama az önce bile yeni kırmızı yerden bişey ısırdı ve kabardı ısırık yerleri çok kaşınıyoki kanayana kadar kaşıyo

Eklentiler

• IMG-20241026-WA0029.jpg
    IMG-20241026-WA0029.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG-20241026-WA0030.jpg
    IMG-20241026-WA0030.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG-20241026-WA0028.jpg
    IMG-20241026-WA0028.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 158
Isırık olduguna emin misiniz? Ben bu aralar çocuklarda el ayak hastalığının çok yaygın olduğunu duydum. Öyle bir şey olabilir mi acaba? İlki sivrisinek ısırığı gibi ama diğerleri yara gibi olmuş.

Bacaktaki tüm kırmızılar bocek ısırıgı degıl bence
Ne doyumsuz bocek ki her yeri ısıracak

Isırık olduguna emin misiniz? Ben bu aralar çocuklarda el ayak hastalığının çok yaygın olduğunu duydum. Öyle bir şey olabilir mi acaba? İlki sivrisinek ısırığı gibi ama diğerleri yara gibi olmuş.
İlk resimdeki ısırık şeklinde oluyo sonra aşırı kaşıntı oluyo kaşıya kaşıya yaraya çeviriyo

Arkadaşlar bi süredir iki oğlumu evde bişey ısırıyo ne olduğunu bulamadık görsellerden ne ısırığı olduğunu anlayan varmı evde bakmadığımız yer kalmadı böcek filan da yok ama az önce bile yeni kırmızı yerden bişey ısırdı ve kabardı ısırık yerleri çok kaşınıyoki kanayana kadar kaşıyo
Tahta kurusunun ısırıklarına çok benziyor

Hayır değil çünkü zaman olarak uzun zamandır devam ediyo sivri ısırığı şeklinde oluyo sonra kaşımaktan yara oluyo zaten

Yakarcaya benziyor. Beni isirinca ayni boyle sisiriyor. Bide nedense ayak, bacak kısımlarına saldiriyor, baksanda goremiyosun cok iyi kamufle oluyorlar.

Odayi dip kose sinek ilaciyla ilaclayin, kapiyi kapatin.1 saat sonra camlari acip havalandirin

Bilemiyorum ki 😕
Yakarcaya benziyor. Beni isirinca ayni boyle sisiriyor. Bide nedense ayak, bacak kısımlarına saldiriyor, baksanda goremiyosun cok iyi kamufle oluyorlar.

Odayi dip kose sinek ilaciyla ilaclayin, kapiyi kapatin.1 saat sonra camlari acip havalandirin
Genelde yazın olmaz mı o dediğiniz sinek türü bu hava heryer kapalı iken nasıl girmiş olabilir 🙁

Mevsim kaydı bu yıl hâlâ var. En azından benim olduğum yerde var. Parmağımı ısırdı bütün elim şişti parmaklarimi kapatamadim.
Yani inşallah odur yoksa kafayı yiyeceğim tahta kurusu olmasından çok korkuyorum.sürekli elimde ışık koltuk yatak halı perde geziyorum böcek görür müyüm diye

X