Ya bende yaptım onu da kadın hiç kendine pay biçmiyo, tel açmam ona iyiyim sen nasılsın demem bi sonraki savaşa cephane gibi oluyoBen de aramam, inatla arayana da inatla acmamak lazim aslinda ama ben sirf kessin sesini diye acardimbos yere sinir bozuklugu.
Kaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorum
Kaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorum
kaynanayı arama o da beni aramaz, böylece mükemmel bi ilişkimiz var, seviyorum kendisini
Yeminle o hali benim bile icime oturmustuhıı kızına vermişti galiba bende öyle hatırladım
konu sahibi halısına ne özlem çekmişti
Orasi tam bi muammakocaman halıyı nasıl araklamış ya
Bak sen hatırlıyorsun baya trend olmuştu burda, aklınızda kaldığına göre olağan bi durum değil de mi:) işte ben bu kadınla Hiçbişey yokmuş gibi görüşmek istemiyorum, sonra da sağa sola şikayet ediyoKaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorum
Yeminle o hali benim bile icime oturmustu
Muamma falan değil evimin anahtarı o haftasonu için onlardaydı, ayyy niye verdin falan demeyin, hırsızın suçu varda evsahibinin suçu yok mu masalı gibi, aldı kadın işte baya bayaOrasi tam bi muamma
Sen de soguk davran. Mesela aradigina arayacagina pisman et. Ama laf sokarak falan degil. Nasil olsa her sekilde kotusun. Soguk nevale gibi konus. Hep bi bahane bul kapa telefonu.Bak sen hatırlıyorsun baya trend olmuştu burda, aklınızda kaldığına göre olağan bi durum değil de mi:) işte ben bu kadınla Hiçbişey yokmuş gibi görüşmek istemiyorum, sonra da sağa sola şikayet ediyo
Bak buralari unutmusum benMuamma falan değil evimin anahtarı o haftasonu için onlardaydı, ayyy niye verdin falan demeyin, hırsızın suçu varda evsahibinin suçu yok mu masalı gibi, aldı kadın işte baya baya
Zaten öyleyim hiç canım cicim olmadık, onu bile şikayet etti başkasının gelini annecim diyo da sen demiyon diyeSen de soguk davran. Mesela aradigina arayacagina pisman et. Ama laf sokarak falan degil. Nasil olsa her sekilde kotusun. Soguk nevale gibi konus. Hep bi bahane bul kapa telefonu.
Ya sorma kardeş çektirmesin sananovell şu msjına koptum bu ne ya
Kaynananın kızına benden habersiz alıp da yolladığım halımdan ses seda yok, yaban ellerde( ayaklarda) bensiz
anacım sen çok acı çekmişsin bu konuda
Ya sorma kardeş çektirmesin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?