• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne arayıp duruyon ya....

Cadoloz kaynanam görümce de ondan aşşağı kalır değil, cadolozun annesi demem k.v. nin cadılığını pekiştirmem için idi

ay şu geldi aklıma:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
drdfgh.jpg

Anlayamadık sorunu. Ama konuşmamak değil konuşmak çözüm. Nereye kadar açmayacaksın ki bi gün yüz yüze geleceksiniz sonuçta.
Yüzyüze zorunlu kaldığım durumlarda geliyorum o da bunun farkında, ama araması ve aradığında benim de cvp vermem onun kafasında yaptıklarını unuttum algısını oluşturcak, öyle bi sevindirik olmasını istemiyorum

6 sayfa 50 yorum ama hala sorun ne anlaşılamamış.
Konuşmanda buradaki gibiyse açma zaten telefonu onun için diyorum yazık kadına.

Bak sayfa olmuş 5, millet geyiğe bağladı iyice ama hala kimse sorun ne bilmiyo. Anlatacak mısın? Kendini hazır hissediyo musun artık?
K.v ile problemliyim baya baya konusu var burda hangi birini anlatıyım, sinirimi zıplatmasıda bu konuyu açma sebebimde kadın sanki hiç bi problem yok gibi arıyo nslsın iyi misin geyiği yapmamı istiyo, yaşadığı kafa beni sinir ediyo

Ay aç konuş ne olacak.Benim böyle gelinim olsa ben de sevmem,kvyi faln arada bir sen aramalısın zaten.Kadın seni arıyormuş onu da açmıyor musun zorun ne?

Bu arada kocanın ailesine ne kadar kin dolusun. Birilerine öfkelenmek normal ama kin duymak çok kötü bir şey.Özellikle kocanın ailesiyse.Yani kocanı doğurmuş büyütmüş kadın,kocanın hatrına açıver yani napıyosun mesgule falan mı alıyorsun?:KK14:

Back
X