Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne arayıp duruyon ya....
- Konu Sahibi novelll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya bende yaptım onu da kadın hiç kendine pay biçmiyo, tel açmam ona iyiyim sen nasılsın demem bi sonraki savaşa cephane gibi oluyoBen de aramam, inatla arayana da inatla acmamak lazim aslinda ama ben sirf kessin sesini diye acardim bos yere sinir bozuklugu.
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Kaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorum
kocaman halıyı nasıl araklamış ya
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Kaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorum
hıı kızına vermişti galiba bende öyle hatırladım
konu sahibi halısına ne özlem çekmişti
- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 33
kocaman halıyı nasıl araklamış ya
Azimli kv..
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
kaynanayı arama o da beni aramaz, böylece mükemmel bi ilişkimiz var, seviyorum kendisini
o arar laf vurur ben dinlerim aydınlanırım
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Yeminle o hali benim bile icime oturmustuhıı kızına vermişti galiba bende öyle hatırladım
konu sahibi halısına ne özlem çekmişti
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Orasi tam bi muammakocaman halıyı nasıl araklamış ya
Bak sen hatırlıyorsun baya trend olmuştu burda, aklınızda kaldığına göre olağan bi durum değil de mi:) işte ben bu kadınla Hiçbişey yokmuş gibi görüşmek istemiyorum, sonra da sağa sola şikayet ediyoKaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorum
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Yeminle o hali benim bile icime oturmustu
keşke bir fotosunu ataydı da göreydik hep zihnimde canlandırdım nasıl acaba diye
Muamma falan değil evimin anahtarı o haftasonu için onlardaydı, ayyy niye verdin falan demeyin, hırsızın suçu varda evsahibinin suçu yok mu masalı gibi, aldı kadın işte baya bayaOrasi tam bi muamma
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Sen de soguk davran. Mesela aradigina arayacagina pisman et. Ama laf sokarak falan degil. Nasil olsa her sekilde kotusun. Soguk nevale gibi konus. Hep bi bahane bul kapa telefonu.Bak sen hatırlıyorsun baya trend olmuştu burda, aklınızda kaldığına göre olağan bi durum değil de mi:) işte ben bu kadınla Hiçbişey yokmuş gibi görüşmek istemiyorum, sonra da sağa sola şikayet ediyo
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Bak buralari unutmusum benMuamma falan değil evimin anahtarı o haftasonu için onlardaydı, ayyy niye verdin falan demeyin, hırsızın suçu varda evsahibinin suçu yok mu masalı gibi, aldı kadın işte baya baya
Zaten öyleyim hiç canım cicim olmadık, onu bile şikayet etti başkasının gelini annecim diyo da sen demiyon diyeSen de soguk davran. Mesela aradigina arayacagina pisman et. Ama laf sokarak falan degil. Nasil olsa her sekilde kotusun. Soguk nevale gibi konus. Hep bi bahane bul kapa telefonu.
Ya sorma kardeş çektirmesin sananovell şu msjına koptum bu ne ya
Kaynananın kızına benden habersiz alıp da yolladığım halımdan ses seda yok, yaban ellerde( ayaklarda) bensiz
anacım sen çok acı çekmişsin bu konuda
- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Eveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın. Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.
-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo.
Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş
-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.
-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnızkayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş
- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.
-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo.
Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş
-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.
-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnızkayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş
- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Ya sorma kardeş çektirmesin sana
benim kaynanacığım bi şey çalmaz çok şükür
halın için acını paylaşıyorum