• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne arayıp duruyon ya....

kaynanayı aramam o da beni aramaz, böylece mükemmel bi ilişkimiz var, seviyorum kendisini:KK62::KK70::KK70::KK70:

Ben de aramam, inatla arayana da inatla acmamak lazim aslinda ama ben sirf kessin sesini diye acardim:KK51: bos yere sinir bozuklugu.
Ya bende yaptım onu da kadın hiç kendine pay biçmiyo, tel açmam ona iyiyim sen nasılsın demem bi sonraki savaşa cephane gibi oluyo

Kaynanan senin halini araklamisti,dogru mu hatirliyorum:KK53:
Bak sen hatırlıyorsun baya trend olmuştu burda, aklınızda kaldığına göre olağan bi durum değil de mi:) işte ben bu kadınla Hiçbişey yokmuş gibi görüşmek istemiyorum, sonra da sağa sola şikayet ediyo

Bak sen hatırlıyorsun baya trend olmuştu burda, aklınızda kaldığına göre olağan bi durum değil de mi:) işte ben bu kadınla Hiçbişey yokmuş gibi görüşmek istemiyorum, sonra da sağa sola şikayet ediyo
Sen de soguk davran. Mesela aradigina arayacagina pisman et. Ama laf sokarak falan degil. Nasil olsa her sekilde kotusun. Soguk nevale gibi konus. Hep bi bahane bul kapa telefonu.

Sen bence telefon konusunda böyle davranacagına git halını al,kocan bilmiyor mu senin halın olduğunu.Git olay çıkar al halını,nasıl olsa görümce ve kv konusunda gemileri yakmışsın.

Sen de soguk davran. Mesela aradigina arayacagina pisman et. Ama laf sokarak falan degil. Nasil olsa her sekilde kotusun. Soguk nevale gibi konus. Hep bi bahane bul kapa telefonu.
Zaten öyleyim hiç canım cicim olmadık, onu bile şikayet etti başkasının gelini annecim diyo da sen demiyon diye

Eveet kızlar kamu hizmeti yapıyorum toplaşın. :KK52:Gittim okudum konuları ne var ne yok diye.

-Her şey kayınvalidenin novell in evine gittiği soğuk ve sisli bi sonbahar gününde başlıyo. :KK48:

Neyse ciddileşirsek kayınvalide novell in yatak odası çekmecelerini karıştırmış, bulduğu prezervatifi de novell in yüzüne vurmuş "Ne korunması artık 2 bucuk yıllık evlisiniz!" diye, sonra da ben alıyorum bunu deyip atmış çantasına prezervatifi gitmiş:KK57:

-Sonra novell görümcesini sevmediği için(çok terbiyesiz bi kız bana hakaret etti yazmış) görümcenin oğlunun sünnetine gitmemiş, eşi yalnız katılmış sünnet düğüne.

-Hemen arkasından bi Halı Operasyonu geliyo. Buna iyi güldüm yalnız:KK70:kayınvalidede novell in evinin anahtarı varmış. Kadın gizli gizli evden kullanılmayan bi halıyı almış ve başka bi halıyla değiştirmiş. Novell in halısını da o sevmediği görümceye vermiş:p

- Sonrası da bayramda niye önce bizim eve degil de kız evine gittiniz, biz erkek eviyiz bayramın ilk günü bize gelincek, bana erkek torun yapın, adını da kayınpederin ismini koyun vs. vs. diye gidiyo.:KK53:

Back
X