- 27 Ekim 2023
- 3.768
- 6.774
- 78
- Konu Sahibi fndknannesi
-
Adamın aklı sende, seni sevgilisiyle kıskandırmak istemiş, senin yazmanı beklemiş beş sene boyunca, sakın bırakma peşini, sırf sen daha çok kiskan diye soğuk yapıyor, olur bu işAklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ?
“Ne anlama geliyor ne anlama geliyor” diye yüz kere sormuşsun. Ne anlama geldiğini söyleyeyim:SON KEZ YAZIYORUM GERÇEKTEN İNSANI PİŞMAN EDİYORSUNUZ BEN SADECE FİKİR ALMAK İSTEDİM NE ANLAMA GELİYOR BUNU SORUYORUM YAPTIĞIM YANLIŞ VEYA DOĞRU BU SİZE BENİ YERME HAKKI VERMİYOR KİM OLUYORSUNUZ DA YERİYORSUNUZ BEN SİZE BÖYLE BİR HAK VERİYOR MUYUM ? BEN SİZE KONUDA BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ SORUYORUM BENİ ELEŞTİRME HAKKINI SİZE KİM TANIYOR SANKİ DÖRT DÖRTLÜK İNSANLARSINIZ DA NASILSA BAN YİYCEM HATTA ÜYELİMİ SİLCEM ÇOK GEREKSİZ HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN BİR YER FİKİR ALINMIYOR SADECE LİNÇLENİYİR MALUM. ESKİ KONULARIMA BAKINCA NOLDU BAŞINIZ GÖĞE Mİ ERDİ HATIRLATINCA MUTLU MU OLDUNUZ GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ İNSANLARSINIZ NASIL ZEVK ALIYORSUNUZ LİNCLERKEN Kİ DİYELİM NABIZ YOKLADIM DİYELİM SEVGİLİSİ OLAN ADAMA YAZDIM (dediğim gibi niyetim bu olsaydı o heveslenmişken ne yapar eder giderdim buluşmaya) BU BENİ İLGİLENDİRİR SİZE NE SİZE BUNU MU SORUYORUM BEN HAKARET ETME HAKKINI NERDEN BULUYORSUNUZ GERÇEKTEN MİDEM BULANIYOR NASIL BU KADAR KÖTÜ OLABİLİYORSUNUZ AYY ŞU MESAJIMI UMARIM HEPİNİZ OKURSUNUZ KÖTÜ İNSANLARSINIZ KİMİN KALBİNİ NERDEN KIRSAM DİYE LİNÇLEMEYE YER ARIYORSUNUZ AYRICA BANA DİYORSUNUZ AMA KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ HEMEN HÜKÜM VERİYOSUNUZ BAKIYORUM DA HEMEN ADAMI YOKLAMIŞ OLDUM BENİM GERÇEKTEN İŞİM DÜŞTÜ OLAMAZ MI AAA AMA TABİ OLAMAZ ÖYLE FESATSINIZ Kİ HERKESİ KENDİNİZ GİBİ SANMIŞSINIZ BERBAT BİR YER ÜYELİĞİMİ KENDİ İSTEĞİMLE SİLİYORUM DÖRT DÖRTLÜK AHLAK BEKÇİLERİ
Ay sen böyle diyince aklıma ne geldi. Bizim bi arkadas vardı, eski sevgilisine böyle takmış kafayı. Halbuki çocuk biraz fazla nörd diye, kariyeri için başka ülkeye mastera gitti diye kız ayrılmıştı. Yıllar sonra bu tutturdu ona yazcam aklım kaldı falan. Biz de işte gazını almak için aman o da seni bıraktı gitti, b.k vardı sanki burda okul mu yoktu, en kötü avrupada bulsaydı gider gelirdiniz, sanki atom mu parçaladı falan sayıyoruz. Meğer adam hakkaten atom parçalıyormus AmerikadaO konuyu tek bilen o muydu ki ona tekrar yazmışsınız seneler sonra? Sanırım Cern’de antimadde deneyleri yaptığından, böyle bir bilim adamı kolay bulunmaz diyerek mecbur kaldınız.
Vay anasini sayin seyirciler, ben şok.Ay sen böyle diyince aklıma ne geldi. Bizim bi arkadas vardı, eski sevgilisine böyle takmış kafayı. Halbuki çocuk biraz fazla nörd diye, kariyeri için başka ülkeye mastera gitti diye kız ayrılmıştı. Yıllar sonra bu tutturdu ona yazcam aklım kaldı falan. Biz de işte gazını almak için aman o da seni bıraktı gitti, b.k vardı sanki burda okul mu yoktu, en kötü avrupada bulsaydı gider gelirdiniz, sanki atom mu parçaladı falan sayıyoruz. Meğer adam hakkaten atom parçalıyormus Amerikada
Ben bunun aynısını bir de arkadaş sevgilisiyle tanıştıracakken bir türlü kadının müsait zamanini ayarlayamazken yaşamıştım. Aman ne var sanki bana kansere çare bulcak diye atar yaptım. Bilin bakalım kadın nerde ne olarak çalışıyormuşVay anasini sayin seyirciler, ben şok.
Kız yazdıktan sonra ne oldu ben asıl o kısmı merak ettimAy sen böyle diyince aklıma ne geldi. Bizim bi arkadas vardı, eski sevgilisine böyle takmış kafayı. Halbuki çocuk biraz fazla nörd diye, kariyeri için başka ülkeye mastera gitti diye kız ayrılmıştı. Yıllar sonra bu tutturdu ona yazcam aklım kaldı falan. Biz de işte gazını almak için aman o da seni bıraktı gitti, b.k vardı sanki burda okul mu yoktu, en kötü avrupada bulsaydı gider gelirdiniz, sanki atom mu parçaladı falan sayıyoruz. Meğer adam hakkaten atom parçalıyormus Amerikada
Çocuk başta böyle sanki arada kötü şeyler hiç olmamış gibi gayet sıcak konuştu. Tatilde Turkiyeye geldiğinde görüşme planı yaptılar. Gelmeye yakın da baya eskisi gibi oluruz moduna girmişti arkadaşım. Çocuk geldi ama o kadar ağzının ucuyla konuştu ki kızla, hani kalkıp oldugu şehre bile gideyim demedi ama işte gel istersen gezeriz falan yapti kiza. Arkadaşım da çok soğudu ondan sonra. Tip olsun, muhabbet olsun birkaç gömlek fazlaydı zaten çocuğa. Şimdi Hollanda'da tüm Türklerin çalıştığı o meşhur firmada çalışıyor ve bi iş arkadaşıyla evlendi mutlu sonKız yazdıktan sonra ne oldu ben asıl o kısmı merak ettim
Ileride benim kizlar liseye falan geldiklerinde senle tanistirayimda onlarin ustune dogru boyle buyuk buyuk konus lütfenBen bunun aynısını bir de arkadaş sevgilisiyle tanıştıracakken bir türlü kadının müsait zamanini ayarlayamazken yaşamıştım. Aman ne var sanki bana kansere çare bulcak diye atar yaptım. Bilin bakalım kadın nerde ne olarak çalışıyormuşSanirim bu huyumu artık rafa kaldırmanın vakti geldi
gerekmiyorhikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu
Çünkü neden olmasınniye sevgilisiyle resim koymuş
Size bir sey demek istemiyor bence.Şimdi bu ne demek istiyor?
Tamamdır not alıyorumIleride benim kizlar liseye falan geldiklerinde senle tanistirayimda onlarin ustune dogru boyle buyuk buyuk konus lütfen
İyi ki gitti biraz daha zorlasa en az beş kişi ban yerdi bu konudaKaçırttınız kadını bak. Üyelik iptali yapmış işte
Benim oğlan için de konuşur musunTamamdır not alıyorumSanırsın bana aya mı gidecekler de neyse konuşuruz artık.
Arkadaşlar zorlamayın. Yoksa sanki bana apartman yöneticisi olacak diye devam edeceğimBenim oğlan için de konuşur musun
Belediye olurArkadaşlar zorlamayın. Yoksa sanki bana apartman yöneticisi olacak diye devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?