- 1 Aralık 2020
- 4.880
- 54.095
- 458
- Konu Sahibi fndknannesi
-
Tepki almamak için değiştirmiş olabilir.
Hala normal görüyor çünkü yaptığını.
Evli de olsa fark etmez gibi bir kafası var sanki
Tecavüz konusundaki kişiyle aynı kişi olduğunu sanmıyorum. O kişi polismiş. Bu kişi avukat.Tesekkur ederim, hatirladigim hikaye degilmis.
fndknannesi
Eski uyeliginizde bahsettiginiz berbat adam degildir umarim bu kisi?
Ya kimle buluşmuşum yok buluşma fln iyi okumuyorsunuz cımbızlayıp durmayın bu kişi o kisi değil ayrıcaİşle ilgili yazdıysan neden buluşmak istedim yazdım geride ama cevap alamadım buluşmana gerek yoktu. Ayrıca sen bu kişiyi takıntı yapmışsın diğer üyeliğindeki konularını okudum.
PfffffYa kimle buluşmuşum yok buluşma fln iyi okumuyorsunuz cımbızlayıp durmayın bu kişi o kisi değil ayrıca
3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım
Ne pfff görüşme olmamış işte görüşmek istemedim demiyorum görüşme buluşma yok onu diyorum saçma sapan yorum atmıs pff demiş bir de şaka gibisiniz yaPfffff
Ben de neden görüşmek istedin diye sordum zaten? Neden görüştün demedim. Of yordun yeminleNe pfff görüşme olmamış işte görüşmek istemedim demiyorum görüşme buluşma yok onu diyorum saçma sapan yorum atmıs pff demiş bir de şaka gibisiniz ya
Ahhha bulusmussun yazıyorsun kendi yazdığını bile anlamamışsın yorulman gayet doğalBen de neden görüşmek istedin diye sordum zaten? Neden görüştün demedim. Of yordun yeminle
Başka avukat yok sanırım ülkede? Ya da illa yüzyüze mi görüşmek gerekiyor avukatlık danışmanlığı için? Sizin derdiniz belli boş atıp dolu tutmak istemişsiniz bir de buradaki insanların zekasını hafife almışsınız. Gerçekleri de insanlar size söyleyince agresifleştiniz hepsi bu.Ne pfff görüşme olmamış işte görüşmek istemedim demiyorum görüşme buluşma yok onu diyorum saçma sapan yorum atmıs pff demiş bir de şaka gibisiniz ya
Yoo buluşmuşsun yazmamış 'buluşmana gerek yoktu' yazmış.Ahhha bulusmussun yazıyorsun kendi yazdığını bile anlamamışsın yorulman gayet doğal
Bu kiside avukat degil zaten mirta, velev ki avukat diyelim birsey danisacaktim diye varsayimsal yazdi.Tecavüz konusundaki kişiyle aynı kişi olduğunu sanmıyorum. O kişi polismiş. Bu kişi avukat.
Serbest piyasa durumu konu sahibine göre.Empati mood: sevgilin var ya da evlisin. Eşinin çoook öncelerden tanıdığı biri ona ulaşıyor. Sık sık kendini hatırlatıyor. Niyeti de "masumca danışma". Ne hissedersin? Üstelik bu kişi eşini stalklıyor. Sosyal medyada takip ediyor sürekli. Hoş mu? Değil.
İyi niyet mi ahahahha demediğin kalmadı beBu kiside avukat degil zaten mirta, velev ki avukat diyelim birsey danisacaktim diye varsayimsal yazdi.
Iyi niyetimizden fikir vermeye calistik ama alasi yok, ben bosverdim
Gerçekten iğrençsin kişi kendinden bilir işiSerbest piyasa durumu konu sahibine göre.
Sevgilisi olan nişanlı evli olan demeyip herkes şansını deneyecek. Ya tutarsa.
Caps lock açık olunca daha etkili olmuyor emin ol. Gözüm yoruldu. Okuyamadim.SON KEZ YAZIYORUM GERÇEKTEN İNSANI PİŞMAN EDİYORSUNUZ BEN SADECE FİKİR ALMAK İSTEDİM NE ANLAMA GELİYOR BUNU SORUYORUM YAPTIĞIM YANLIŞ VEYA DOĞRU BU SİZE BENİ YERME HAKKI VERMİYOR KİM OLUYORSUNUZ DA YERİYORSUNUZ BEN SİZE BÖYLE BİR HAK VERİYOR MUYUM ? BEN SİZE KONUDA BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ SORUYORUM BENİ ELEŞTİRME HAKKINI SİZE KİM TANIYOR SANKİ DÖRT DÖRTLÜK İNSANLARSINIZ DA NASILSA BAN YİYCEM HATTA ÜYELİMİ SİLCEM ÇOK GEREKSİZ HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN BİR YER FİKİR ALINMIYOR SADECE LİNÇLENİYİR MALUM. ESKİ KONULARIMA BAKINCA NOLDU BAŞINIZ GÖĞE Mİ ERDİ HATIRLATINCA MUTLU MU OLDUNUZ GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ İNSANLARSINIZ NASIL ZEVK ALIYORSUNUZ LİNCLERKEN Kİ DİYELİM NABIZ YOKLADIM DİYELİM SEVGİLİSİ OLAN ADAMA YAZDIM (dediğim gibi niyetim bu olsaydı o heveslenmişken ne yapar eder giderdim buluşmaya) BU BENİ İLGİLENDİRİR SİZE NE SİZE BUNU MU SORUYORUM BEN HAKARET ETME HAKKINI NERDEN BULUYORSUNUZ GERÇEKTEN MİDEM BULANIYOR NASIL BU KADAR KÖTÜ OLABİLİYORSUNUZ AYY ŞU MESAJIMI UMARIM HEPİNİZ OKURSUNUZ KÖTÜ İNSANLARSINIZ KİMİN KALBİNİ NERDEN KIRSAM DİYE LİNÇLEMEYE YER ARIYORSUNUZ AYRICA BANA DİYORSUNUZ AMA KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ HEMEN HÜKÜM VERİYOSUNUZ BAKIYORUM DA HEMEN ADAMI YOKLAMIŞ OLDUM BENİM GERÇEKTEN İŞİM DÜŞTÜ OLAMAZ MI AAA AMA TABİ OLAMAZ ÖYLE FESATSINIZ Kİ HERKESİ KENDİNİZ GİBİ SANMIŞSINIZ BERBAT BİR YER ÜYELİĞİMİ KENDİ İSTEĞİMLE SİLİYORUM DÖRT DÖRTLÜK AHLAK BEKÇİLERİ
Buraya konu açarken herkesin sizinle aynı algılama seviyesinde olup ne var canım başka hiçbir avukat yokmuş gibi eski sevgiline yazmış olabilirsin, bulusamayinca tekrar gelicem diyerek mesaj atmış olabilirsin demeniz gerekiyordu ama öyle değil. İşle ilgili falan geçiniz bunları.Ayy çıldrcam ne yazmışım da pardon? İşle ilgili birsey sormusum bence siz herkesi kendiniz gibi sandığınız için yürüdümü yazıyorsunuz
Evet iyi niyet, sizin anlamamaniz benim sorunum degil tamamen kisisel alginizin kotu niyet üzerine kurulu olmasindan kaynakli.İyi niyet mi ahahahha demediğin kalmadı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?