NE ANLAMA GELİYOR?

images-4.webp

SON KEZ YAZIYORUM GERÇEKTEN İNSANI PİŞMAN EDİYORSUNUZ BEN SADECE FİKİR ALMAK İSTEDİM NE ANLAMA GELİYOR BUNU SORUYORUM YAPTIĞIM YANLIŞ VEYA DOĞRU BU SİZE BENİ YERME HAKKI VERMİYOR KİM OLUYORSUNUZ DA YERİYORSUNUZ BEN SİZE BÖYLE BİR HAK VERİYOR MUYUM ? BEN SİZE KONUDA BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ SORUYORUM BENİ ELEŞTİRME HAKKINI SİZE KİM TANIYOR SANKİ DÖRT DÖRTLÜK İNSANLARSINIZ DA NASILSA BAN YİYCEM HATTA ÜYELİMİ SİLCEM ÇOK GEREKSİZ HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN BİR YER FİKİR ALINMIYOR SADECE LİNÇLENİYİR MALUM. ESKİ KONULARIMA BAKINCA NOLDU BAŞINIZ GÖĞE Mİ ERDİ HATIRLATINCA MUTLU MU OLDUNUZ GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ İNSANLARSINIZ NASIL ZEVK ALIYORSUNUZ LİNCLERKEN Kİ DİYELİM NABIZ YOKLADIM DİYELİM SEVGİLİSİ OLAN ADAMA YAZDIM (dediğim gibi niyetim bu olsaydı o heveslenmişken ne yapar eder giderdim buluşmaya) BU BENİ İLGİLENDİRİR SİZE NE SİZE BUNU MU SORUYORUM BEN HAKARET ETME HAKKINI NERDEN BULUYORSUNUZ GERÇEKTEN MİDEM BULANIYOR NASIL BU KADAR KÖTÜ OLABİLİYORSUNUZ AYY ŞU MESAJIMI UMARIM HEPİNİZ OKURSUNUZ KÖTÜ İNSANLARSINIZ KİMİN KALBİNİ NERDEN KIRSAM DİYE LİNÇLEMEYE YER ARIYORSUNUZ AYRICA BANA DİYORSUNUZ AMA KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ HEMEN HÜKÜM VERİYOSUNUZ BAKIYORUM DA HEMEN ADAMI YOKLAMIŞ OLDUM BENİM GERÇEKTEN İŞİM DÜŞTÜ OLAMAZ MI AAA AMA TABİ OLAMAZ ÖYLE FESATSINIZ Kİ HERKESİ KENDİNİZ GİBİ SANMIŞSINIZ BERBAT BİR YER ÜYELİĞİMİ KENDİ İSTEĞİMLE SİLİYORUM DÖRT DÖRTLÜK AHLAK BEKÇİLERİ
“Ne anlama geliyor ne anlama geliyor” diye yüz kere sormuşsun. Ne anlama geldiğini söyleyeyim:

-Adamın hayayatında 5 yıl önce tamamen cinsel amaçlarla görüştüğü için kendisiyle görüşmeyi bırakan bir kadın olmuş (bunu sen söylemişsin ilk mesajda)

-Yıllar sonra bu kadın kendisine yazıyor ve görüşmek istiyor. Üstelik farklı şehirlerdeler ve kadın görüşmek için adamın ayağına gidecek.

-Adamın kafasından geçen şu oluyor: “Demek ki artık cinsel amaçlı görüşmemi normal karşılıyor, beni bunca yılda unutmamış ve sevişmek için ayağıma gelecek kadar gözü karartmış.” Böylece kolay seks var diye hevesleniyor.

- Maalesef ayağına kadar gelen cinsellik fırsatını ilişkisi olsa da reddecek ahlaklı erkek sayısı Türkiyede az. O da ahlaksız olan gruptaymış.

-Bakmış bu kadının geleceği yok amaaan bununla mı uğraşıcam deyip sevgilisiyle fotolarını paylaşmış. Yani aklı sende değil aklı uçkurunda. Onun için özel bir insan değilsin, sen yazmasan hiçbir zaman yazmazdı sana. Bulunduğu şehre gitseydin de yine cinsel isteklerde bulunacak, bu istekleri karşılasan da karşılamasan da sevgilisiyle ilişkisine devam edecekti.

Son düzenleme:
O konuyu tek bilen o muydu ki ona tekrar yazmışsınız seneler sonra? Sanırım Cern’de antimadde deneyleri yaptığından, böyle bir bilim adamı kolay bulunmaz diyerek mecbur kaldınız.
Ay sen böyle diyince aklıma ne geldi. Bizim bi arkadas vardı, eski sevgilisine böyle takmış kafayı. Halbuki çocuk biraz fazla nörd diye, kariyeri için başka ülkeye mastera gitti diye kız ayrılmıştı. Yıllar sonra bu tutturdu ona yazcam aklım kaldı falan. Biz de işte gazını almak için aman o da seni bıraktı gitti, b.k vardı sanki burda okul mu yoktu, en kötü avrupada bulsaydı gider gelirdiniz, sanki atom mu parçaladı falan sayıyoruz. Meğer adam hakkaten atom parçalıyormus Amerikada 😂

Bence geldiği anlam şu siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. 5 sene önce beğendi diyelim 5 koca sene geçmiş yine sizi beğendiği ne malum. Bir tanıdık yardım istedi diye nezaketle yardımcı olmaya çalışmış, sonra o tanıdık bin kere terbiyesizlik yapmış. Ne yapmasını bekliyordunuz acaba? Zorla sizin olduğunuz şehire gelip peşinizden koşa koşa o konuda yardımcı olacağım sen yorulma demesini mi!

Ay sen böyle diyince aklıma ne geldi. Bizim bi arkadas vardı, eski sevgilisine böyle takmış kafayı. Halbuki çocuk biraz fazla nörd diye, kariyeri için başka ülkeye mastera gitti diye kız ayrılmıştı. Yıllar sonra bu tutturdu ona yazcam aklım kaldı falan. Biz de işte gazını almak için aman o da seni bıraktı gitti, b.k vardı sanki burda okul mu yoktu, en kötü avrupada bulsaydı gider gelirdiniz, sanki atom mu parçaladı falan sayıyoruz. Meğer adam hakkaten atom parçalıyormus Amerikada 😂
Vay anasini sayin seyirciler, ben şok.

Vay anasini sayin seyirciler, ben şok.
Ben bunun aynısını bir de arkadaş sevgilisiyle tanıştıracakken bir türlü kadının müsait zamanini ayarlayamazken yaşamıştım. Aman ne var sanki bana kansere çare bulcak diye atar yaptım. Bilin bakalım kadın nerde ne olarak çalışıyormuş 😂 Sanirim bu huyumu artık rafa kaldırmanın vakti geldi😅

Kız yazdıktan sonra ne oldu ben asıl o kısmı merak ettim

Kız yazdıktan sonra ne oldu ben asıl o kısmı merak ettim
Çocuk başta böyle sanki arada kötü şeyler hiç olmamış gibi gayet sıcak konuştu. Tatilde Turkiyeye geldiğinde görüşme planı yaptılar. Gelmeye yakın da baya eskisi gibi oluruz moduna girmişti arkadaşım. Çocuk geldi ama o kadar ağzının ucuyla konuştu ki kızla, hani kalkıp oldugu şehre bile gideyim demedi ama işte gel istersen gezeriz falan yapti kiza. Arkadaşım da çok soğudu ondan sonra. Tip olsun, muhabbet olsun birkaç gömlek fazlaydı zaten çocuğa. Şimdi Hollanda'da tüm Türklerin çalıştığı o meşhur firmada çalışıyor ve bi iş arkadaşıyla evlendi mutlu son😅

Ben bunun aynısını bir de arkadaş sevgilisiyle tanıştıracakken bir türlü kadının müsait zamanini ayarlayamazken yaşamıştım. Aman ne var sanki bana kansere çare bulcak diye atar yaptım. Bilin bakalım kadın nerde ne olarak çalışıyormuş 😂 Sanirim bu huyumu artık rafa kaldırmanın vakti geldi😅
Ileride benim kizlar liseye falan geldiklerinde senle tanistirayimda onlarin ustune dogru boyle buyuk buyuk konus lütfen 💓

Konu sahibi sizin genel konularınızı eski hesabınızı da biraz inceledim merak edip, size tek önerim biraz dışarı çıkıp arkadaş edinmeniz ve aşkı da dışarda aramanız yönünde. Olur da destek alırsanız sizin için daha iyi olur. Genç yaşta ailenizi kaybetmişsiniz bu duruma çok üzüldüm ancak geçmiş ilişkileriniz maalesef kötü, sevgilisi olan bir erkekten beklentiye girmeniz yanlış, insanlardan sevgi bekleme şekliniz yanlış, arkadaşlık ilişkilerinizde birbirinizi kıyaslamanız ve kıskançlık içine girmeniz yanlış. Maalesef bir çok kötü şey yaşamış ve hatalar yapmışsınız ama dönülmez değil sonuçta. Ben sizin bu halinizi küçüklükten beri sevgi eksikliği ile büyümenizden kaynaklandığını düşündüm ancak destek alırsanız ve çevrenizi genişletmeye başlarsanız bunlar çözülür hem daha mutlu bir hayat yaşarsınız.

Back
X