- 8 Şubat 2025
- 497
- 217
- 18
- Konu Sahibi fndknannesi
-
Sevgilisi olduğunu bile bile yürümek nasıl bir ahlak anlayışı nasıl bir yokluk?
İyi okumuyorsunuz bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ilgilendiğimi sandı sanırım dedim yani benim niyetim belli !Boşuna banlanmak istemiyorum şimdi bizimkiler gelir açıklar sana
Niyetin belliyse niye paylasimlarini takip ediyorsun. Sevgilisiyle foto koyunca niye zoruna gidiyor. Ve niyetin belliyse aklın neye karıştıİyi okumuyorsunuz bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ilgilendiğimi sandı sanırım dedim yani benim niyetim belli !
İş için adama ulaşan sizsiniz. Sonrasında defalarca erteleyen de sizsiniz. En başta yardım ederim dediğine pişman olmuş adam.Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedimhastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Kimi kandırıyorsunuz böyle?İyi okumuyorsunuz bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ilgilendiğimi sandı sanırım dedim yani benim niyetim belli !
Danışacak başka bir insan yok muydu? Bu adam Elon Musk mı? Ortak çocuğunuz bir şeyiniz olur anlarım da 5 yıl önceki adama neyi danışacaksınız? Eğer derdiniz danışmak olsa telefonda ya da online bir platformda (Zoom, Skype) da konuşulabilir gayet. Ayrıca siz de sağlam stalkermışsınız, adamın storylerini iyi takip etmişsiniz.Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Çok hevesliydi görüşmeye bu yüzden aklım karıştı erteledikçe trip attı hikayesine baknca da sevgilisiyle resimini koymuş. Aklı bende mi onu anlamaya çalışıyorum hiç boşuna duyar kasmasın kimse siz olsanız siz de acaba mı dersiniz eminim...Niyetin belliyse niye paylasimlarini takip ediyorsun. Sevgilisiyle foto koyunca niye zoruna gidiyor. Ve niyetin belliyse aklın neye karıştı
Nerden biliyorsun belki sadece yardımına ihtiyacım var? Sonrasında bu kadar hevesli davrandığı için aklımın karşması da gayet doğal boşuna duyar kasma kim olsa aklı karışır acaba mı der... Aklı ben de mi acaba diye düsünmem tavrlarını anlamaya çalşmam gayet doğalKimi kandırıyorsunuz böyle?
Yokluktan eskileri kurcalıyorsunuz. Adam da bu yoklama almaya inanmaz biz de.
Ben en baştan beş sene önceki flörtleri eşelemem.Çok hevesliydi görüşmeye bu yüzden aklım karıştı erteledikçe trip attı hikayesine baknca da sevgilisiyle resimini koymuş. Aklı bende mi onu anlamaya çalışıyorum hiç boşuna duyar kasmasın kimse siz olsanız siz de acaba mı dersiniz eminim...
Sen kendine bir sor derdi ne diyeee bu arada yarın birgün Nisan fotosunu gormessen ne diyimkuÇok hevesliydi görüşmeye bu yüzden aklım karıştı erteledikçe trip attı hikayesine baknca da sevgilisiyle resimini koymuş. Aklı bende mi onu anlamaya çalışıyorum hiç boşuna duyar kasmasın kimse siz olsanız siz de acaba mı dersiniz eminim...
Herkesi kendinizle bir tutmayın bence.Nerden biliyorsun belki sadece yardımına ihtiyacım var? Sonrasında bu kadar hevesli davrandığı için aklımın karşması da gayet doğal boşuna duyar kasma kim olsa aklı karışır acaba mı der... Aklı ben de mi acaba diye düsünmem tavrlarını anlamaya çalşmam gayet doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?