NE ANLAMA GELİYOR?

fndknannesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
497
217
18
Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedim hastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.

Son düzenleme:
Eeee yardım alacak başka kimse yok muydu ablacığım, sen kendin kaşınmışsın bu durumda adam da benimle tekrar konuşmak istiyor sanmış ki - gayet normal bir durum. Konu neyse başkasını bulsaydın. Bence sen adamı yoklamışsın.

Ee basta da cinsellik amaçlı yaklaşmış. Simdi de niyeti odur. Birkaç günlüğüne kendine heyecan aramıştır en fazla. Sevgilisi olduğunu bile bile hevesli davrandı diye hemen aklın mi karıştı. Sevgilisi olduğunu bile bile! Onu bırakıp sana mi gelsin istedin derdin ne anlamadım.

İyi okumuyorsunuz bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ilgilendiğimi sandı sanırım dedim yani benim niyetim belli !
Niyetin belliyse niye paylasimlarini takip ediyorsun. Sevgilisiyle foto koyunca niye zoruna gidiyor. Ve niyetin belliyse aklın neye karıştı

İş için adama ulaşan sizsiniz. Sonrasında defalarca erteleyen de sizsiniz. En başta yardım ederim dediğine pişman olmuş adam.

Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.

Adam sizi aramamış, iş bahanesiyle 5 yıl sonra adamı arayan sizsiniz. Sizin aklınızın karışası varmış; adam hiçbir şey yapmamış. Bu hakareti de haketmemiş.

Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Danışacak başka bir insan yok muydu? Bu adam Elon Musk mı? Ortak çocuğunuz bir şeyiniz olur anlarım da 5 yıl önceki adama neyi danışacaksınız? Eğer derdiniz danışmak olsa telefonda ya da online bir platformda (Zoom, Skype) da konuşulabilir gayet. Ayrıca siz de sağlam stalkermışsınız, adamın storylerini iyi takip etmişsiniz.

Niyetin belliyse niye paylasimlarini takip ediyorsun. Sevgilisiyle foto koyunca niye zoruna gidiyor. Ve niyetin belliyse aklın neye karıştı
Çok hevesliydi görüşmeye bu yüzden aklım karıştı erteledikçe trip attı hikayesine baknca da sevgilisiyle resimini koymuş. Aklı bende mi onu anlamaya çalışıyorum hiç boşuna duyar kasmasın kimse siz olsanız siz de acaba mı dersiniz eminim...

Nasıl bir yardım bu mesela şu teknoloji çağında kimseden alamıyorsunuz da illa bu adam verecek. Adam belki de cidden yardım etmek istemişti siz ötelemişsiniz sürekli sinir olmuştur haliyle.
Adamın aklı sizde olsa 5 yılda size ne adımlar atardı. Evlense inadıma evlendi diyeceksiniz.

Hayir daha ilk iletişime geçtiğinde sevgilisi oldugunu biliyor bir de. Hadi sonradan adam foto koysa da şok olsa anlayacağım. Sevgilisi olan adamın tavirlarindan anlam cikarma pesinde habire. Sonra niyetim belli. Yav akli sende olsa nee. Sevgilisi var sevgilisi. Ayırıp kendine mi yapacan.
Ha ayrıca adam teee en başta sen onu severken bile seni sevmemiş. Cinsellik icin yaklaşmış. Anca sevisemedi diye aklinda kalmıştır belki. Sanki çok sevdi de unutumadi

Kaldı ki sürekli ertelemişsiniz madem bir şey danışacaksınız demek ki çok da önemli bir şey değilmiş. Başka bir kişiye de sorabilirmişiniz. Sizin derdiniz adamla yüzyüze görüşüp yoklama çekmek. Eğer cidden derdiniz danışmanlık olsa bu kadar ertelemeden işinizi bir şekilde çözerdiniz.

Kimi kandırıyorsunuz böyle?
Yokluktan eskileri kurcalıyorsunuz. Adam da bu yoklama almaya inanmaz biz de.
Nerden biliyorsun belki sadece yardımına ihtiyacım var? Sonrasında bu kadar hevesli davrandığı için aklımın karşması da gayet doğal boşuna duyar kasma kim olsa aklı karışır acaba mı der... Aklı ben de mi acaba diye düsünmem tavrlarını anlamaya çalşmam gayet doğal

Ben en baştan beş sene önceki flörtleri eşelemem.
Sevgilisi olduğunu bile bile “danışmam”
Adam o konuda tek bilir kişi mi?
Resmen exleri kurcalayıp yem atıyorsunuz sevgilisi var yok umurunuzda değil.

Sen kendine bir sor derdi ne diyeee bu arada yarın birgün Nisan fotosunu gormessen ne diyimku

Herkesi kendinizle bir tutmayın bence.
Ben bitmiş insanları öyle listede tutup arada bir yoklamam. Siler geçerim.
Etik anlayışınız sorunluymuş.
Bi dahakine de evli adam karıştırır kafanızı sizin kafanızın karışası var belli kş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…