- 28 Mart 2025
- 560
- 292
- 18
- 35
- Konu Sahibi fndknannesi
Valla sanaGerçek olmadıkları için gitmiyor merak etme![]()
Sizden korkulur valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sanaGerçek olmadıkları için gitmiyor merak etme![]()
Sizden korkulur valla
Tesekkur ederim, hatirladigim hikaye degilmis.
O kişi için evlenmiş yazmış o değildirEski uyeliginizde bahsettiginiz berbat adam degildir umarim bu kisi?
En çok da sizin gibilerden korkulur çok gördük ben şöyle iyiyim böyle ahlaklıyım diyeniHerkesi kendinizle bir tutmayın bence.
Ben bitmiş insanları öyle listede tutup arada bir yoklamam. Siler geçerim.
Etik anlayışınız sorunluymuş.
Bi dahakine de evli adam karıştırır kafanızı sizin kafanızın karışası var belli kş
Evet hatırladığınız hikaye değil büyük ihtimalle ama bu konu sahibinin de psikolojik destek alması gerekiyor.Eski konularında da buna değinmiş rencide etmemek adına çok konuyu açmak istemiyorum ama incelediyseniz anlamışsınızdır.Nedense bana da bu kişi o “berbat adam”gibi geldi.Tesekkur ederim, hatirladigim hikaye degilmis.
fndknannesi
Eski uyeliginizde bahsettiginiz berbat adam degildir umarim bu kisi?
Ay senin peşinde mı kosacagim, yaptığına normal gözüyle bakıyorsun da, sevgilisi olan adama yazmanin bı level üstü evli olana yazmak yalniz, hala kendini haklı mı görüyorsun? Türkiye de binlerce avukat var, eski sevgiliniz mı tek işinin uzmanı?Var var hemen koş deş iyice bulursun kesin üstünüze yok çünkü adam linçlemede
Ne yazılsın istiyorsunuz tam olarak?En çok da sizin gibilerden korkulur çok gördük ben şöyle iyiyim böyle ahlaklıyım diyeni
Tepki almamak için değiştirmiş olabilir.O kişi için evlenmiş yazmış o değildir
Gerçekten bunun bu kadar normal gelmesi ilginç. Ne yiyip içiyor bu insanlar ya.Ne yazılsın istiyorsunuz tam olarak?
Sevgilisi olduğunu bilmenize rağmen eski sevgilinize yazmışsınız iki defa, sürekli ne paylaşmis diye profilindesiniz.
Trip atıyorsa o da sizi unutamamistir mi yazılsın?
Herkes sevgilisi olan birine yazmıyor, yazmaz ama sizin için o kadar normal ki yaomam diyene laf ediyorsunuz.
Aynen böyle devam edin.
Ayy çıldrcam ne yazmışım da pardon? İşle ilgili birsey sormusum bence siz herkesi kendiniz gibi sandığınız için yürüdümü yazıyorsunuzNe yazılsın istiyorsunuz tam olarak?
Sevgilisi olduğunu bilmenize rağmen eski sevgilinize yazmışsınız iki defa, sürekli ne paylaşmis diye profilindesiniz.
Trip atıyorsa o da sizi unutamamistir mi yazılsın?
Herkes sevgilisi olan birine yazmıyor, yazmaz ama sizin için o kadar normal ki yaomam diyene laf ediyorsunuz.
Aynen böyle devam edin.
Parana müddet edip herhangi avukatlık bürosu gidip sorardı bahane bunlar bahane aklı onda benceTepki almamak için değiştirmiş olabilir.
Hala normal görüyor çünkü yaptığını.
Evli de olsa fark etmez gibi bir kafası var sanki
O da olabilir tabii. Umarım ihtiyacı olan yardımı alır, psikolojisi iyi görünmüyor, fiziksel rahatsızlıkları da varmış. Üzecek bir şey yazmak istemiyorum.Tepki almamak için değiştirmiş olabilir.
Hala normal görüyor çünkü yaptığını.
Evli de olsa fark etmez gibi bir kafası var sanki
İşle ilgili yazdıysan neden buluşmak istedin sonuçta avukatlık hizmeti vermek için yüz yüze gelmeye gerek yok yazdım geride ama cevap alamadım.Ayy çıldrcam ne yazmışım da pardon? İşle ilgili birsey sormusum bence siz herkesi kendiniz gibi sandığınız için yürüdümü yazıyorsunuz
Ondan önce siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bunu sorgulayın bence.Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedimhastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
saçmalamayın lütfenÇok hevesliydi görüşmeye bu yüzden aklım karıştı erteledikçe trip attı hikayesine baknca da sevgilisiyle resimini koymuş. Aklı bende mi onu anlamaya çalışıyorum hiç boşuna duyar kasmasın kimse siz olsanız siz de acaba mı dersiniz eminim...