NE ANLAMA GELİYOR?

Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedim🤣 hastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Sevgilisi olduğunu bilmene rağmen neden konuşuyorsun ki? Danışmak istediğin konu her neyse başkasına da danışabilirsin. Neden adamın profilini hesaplarını inceliyorsun? Başka erkek mi kalmadı, kıtlık mı var?

Ben en baştan beş sene önceki flörtleri eşelemem.
Sevgilisi olduğunu bile bile “danışmam”
Adam o konuda tek bilir kişi mi?
Resmen exleri kurcalayıp yem atıyorsunuz sevgilisi var yok umurunuzda değil.
Ayy bir de resmen diyorsun nasıl da emin maşallah müneccim flnsın heralde

Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedim🤣 hastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım
5 yıl önce cinsel amaçlı yaklaşan birisi, sizden mesaj alınca
bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım
Sizce bunu sanması normal değil mi? Lütfen samimi olun.

Hayır bir de kadınlara danışıyor bunu.
Hiç bir kadın aklında eksiklik yoksa bu numaraları yemez.
Bir dahakine rüyamda gördüm iyi misin diye yokla daha net anlar ne istediğini.
Ya ablacım şaka mısın nesin olmuyor mu kimseye bi işin düşmüyor mu meselâ adam avukat benimde bir işim düştü gayet doğal

Yani koskoca tr de avukatsa bu kişi bir avukat o mu var,esnafsa bir esnaf o mu varda,sizi cinsellik için kullanmaya çalışan birinden medet umuyorsunuz.Kendi kendinize ilgisi olduğunu tekrar siz yazdınız diye havalara uçtuğunu,hikayesini izlediniz diye mutlu olduğunu düşündüğünüzü hissettiği için koymuştur resmi.Sevgilisi olan birinin yıllarca sizi beklediğine ve siz yazınca hemen sizin için ölüp biteceğine sizi inandıran motivasyon ne acaba merak ettim.

Ya ablacım şaka mısın nesin olmuyor mu kimseye bi işin düşmüyor mu meselâ adam avukat benimde bir işim düştü gayet doğal
Tek avukat o değildir dünyada değil mi?
Ben ex sevgilime hele sevgilisi varken soru sormam. Avukat da olsa sormam. Bin tane avukat var neticede.

5 yıl önce cinsel amaçlı yaklaşan birisi, sizden mesaj alınca

Sizce bunu sanması normal değil mi? Lütfen samimi olun.
Ama işle ilgili bir şey nasılsın iyi misin hadi görüşelim demedim ki adama ben olsam işi düşmüş diye düşünürüm durmuş durmuş yıllarca niye beklemiş demek ki gerçekten işle ilgili derim

Valla soru sahibi, bahane bulmuşsunuz gibi geldi bana. Bi yazayım da belki konuşuruz gibisinden.
Başka size yardımı dokunacak ex'ten başka insan mı yok? :)

Amacı gene cinsellik
Amacı yine cinsellik mi değil mi onu bilemem ama konu sahibi profilleri de incelemiş,hevesli davrandı niye böyle yaptı diye kızıyor demekki ona karşı hâlâ beklentisi vardı. Yoluna bak konu sahibi, boşuna vakit kaybı. Bir kere iletişim kurup hata yapmışsın, bundan sonra dikkatli olursun. Gerçekten amacın bir konuda danışmak ise başkasına danışabilirsin. Bu illa erkek olmak zorunda değil. Bir kadına da danışabilirsin sonuçta.

Onu bırakın da sizin amacınız ne ? Hayır kime neyin itliğini yiğitliğini soruyorsunuz ?

kendıne bu kadar mı saygın yok cinsel yaklaşan herifi yoklayacak kadar 😒sen bedava iş yaptırırım die düşünmüşsün boşluğu varsa yakalarım die de beklentiye girmişsin 🤣 işin düştü işine bak beklentiye nie giriyorsun hayır adamı bide sorguluyor napmaya çalışıyor diye sen işine o pipisine yoğunlaşıyor başka ne olabilir ki .

Paranıza sözünüz geçsin kendınıze bunu yakıştırmayın

Ama işle ilgili bir şey nasılsın iyi misin hadi görüşelim demedim ki adama ben olsam işi düşmüş diye düşünürüm durmuş durmuş yıllarca niye beklemiş demek ki gerçekten işle ilgili derim
Sizin gibi ex de bende vardı.
Bin sene sonra bana saçma sapan bir şey sordu. Dediğiniz gibi düşünmedim, yazık amma yoklukta diye güldüm
Adam da böyle düşünmüş geçmiş olsun 😂😂

Erkek ve kadın zihni, psikolojisi çok farklı işliyor. Hiçbir erkeğin (hele ki cinsel amaçla yaklaşan) birinin yıllar sonra eski sevgilisinden bir mesaj ya da arama gelince" bir işi düşmüş, danışmak istediği konu var" diye düşüneceğini sanmıyorum

Onu bırakın da sizin amacınız ne ? Hayır kime neyin itliğini yiğitliğini soruyorsunuz ?

kendıne bu kadar mı saygın yok cinsel yaklaşan herifi yoklayacak kadar 😒sen bedava iş yaptırırım die düşünmüşsün boşluğu varsa yakalarım die de beklentiye girmişsin 🤣 işin düştü işine bak beklentiye nie giriyorsun hayır adamı bide sorguluyor napmaya çalışıyor diye sen işine o pipisine yoğunlaşıyor başka ne olabilir ki .

Paranıza sözünüz geçsin kendınıze bunu yakıştırmayın
Yaa yoklamak ne ya sen önce bi terbiyeni takın.... kendi ağzınla söylüyorsun ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalıştım sadece ki kim olsa anlamaya calısır en baştan o niyetle yazmadım etmedim sonrasında tavrlarını tuhaf bulup anlamaya çalıştım ne var bunda ya. Ya varya yer arıyorsunuz adam linclemeye

Back
X