NE ANLAMA GELİYOR?

İyi okumuyorsunuz bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ilgilendiğimi sandı sanırım dedim yani benim niyetim belli !
Burdan bakınca bahane aramışsınız bulmuşsunuz gibi geldi.
Hadi diyelim gerçekten öyle oldu hevesli olduğunu hissedip sevgilisi olduğunu hissettiğinizde tamamen iletişimi kesmeliydiniz

Burdan bakınca bahane aramışsınız bulmuşsunuz gibi geldi.
Hadi diyelim gerçekten öyle oldu hevesli olduğunu hissedip sevgilisi olduğunu hissettiğinizde tamamen iletişimi kesmeliydiniz
İyi de kesmişim işte hevesli olunca yazmadım etmedim görüşmeye bile gitmemisim niyetim bu olsa bi şekilde görüsmez miyim??? Baktım hevesli madem niyetim belli niye ikide bir erteliyim görüsmeyi??

Hayır geçmişte de büyük aşk yok. Geçmişte zaten direkt cinselllik arayan adam birden aşka düşmüştür konu sahibi 😂😂
Çok aşık çaktırmıyor.
Kıskandırmak istemiş bi adım daha at bakalım
Ben de onu diyorum. Hadi geçmişte çok büyük aşk yasarlar da iclerinde kaldı diyeceğim. Adam baştan sevmemiş,cinsellik için yaklaşmış konu sahibi de ayrılmış.
Simdi adama işim düştü diye kendini hatırlatmış. Dedigi gibi gercekten adam heveslendiyse( ona da emin degilim) belki gelmişken sevisirim bu kez diye heveslenmistir😄 Bu da adamın karaktersizligini gosterir, insanın aklını karıştırmaz. Adamın profilini gün gün, saati saatine takip etmeyi gerektirmez. Sevgilisiyle fotosunu gorunce de ee hani akli bendeydi diye düşünülmez. En fazla vay şerefsiz benimle sevgilisini aldatacakti belki diye düşünülür.

Ben de onu diyorum. Hadi geçmişte çok büyük aşk yasarlar da iclerinde kaldı diyeceğim. Adam baştan sevmemiş,cinsellik için yaklaşmış konu sahibi de ayrılmış.
Simdi adama işim düştü diye kendini hatırlatmış. Dedigi gibi gercekten adam heveslendiyse( ona da emin degilim) belki gelmişken sevisirim bu kez diye heveslenmistir😄 Bu da adamın karaktersizligini gosterir, insanın aklını karıştırmaz. Adamın profilini gün gün, saati saatine takip etmeyi gerektirmez. Sevgilisiyle fotosunu gorunce de ee hani akli bendeydi diye düşünülmez. En fazla vay şerefsiz benimle sevgilisini aldatacakti belki diye düşünülür.
Belki çok aşık nerden biliyoruz 😂😂
Adam birden aşık oldu hep kıskandırmak istedi 😂😂

İyi de kesmişim işte hevesli olunca yazmadım etmedim görüşmeye bile gitmemisim niyetim bu olsa bi şekilde görüsmez miyim??? Baktım hevesli madem niyetim belli niye ikide bir erteliyim görüsmeyi??
Galiba konuyu yanlış anlattın. Sen sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra mı gidemeyeceğimi,geleceğin tarihi falan mesaj atıp haber verdin. Yoksa en son foto koyunca mı anladın ve iletişimi kestin.
Zaten adam yıllar önce göstermiş yüzünü bu arada

Tek avukat o değildir dünyada değil mi?
Ben ex sevgilime hele sevgilisi varken soru sormam. Avukat da olsa sormam. Bin tane avukat var neticede.
Bu konuyu buraya yazdığı gibi,hukuk köşesine de yazabilir forumda ben dahil yüzlerce avukat var.Asıl niyetini bdv de belli etmeye çalışmış hanımefendi.Nedense çok sinir oldum bu konuya 😂

Nerden biliyorsun belki sadece yardımına ihtiyacım var? Sonrasında bu kadar hevesli davrandığı için aklımın karşması da gayet doğal boşuna duyar kasma kim olsa aklı karışır acaba mı der... Aklı ben de mi acaba diye düsünmem tavrlarını anlamaya çalşmam gayet doğal
Yooo aklı sizde değil, umurunda bile değilsiniz. Aklında siz olsanız, başkasıyla görüşmek yerine sizin yanınızda olurdu. Erkekler düz mantıktır, arabeske bağlayıp hayaller kurmayın. Ş.. herif aranıyordu belli ki, baktı bir bahane bulup siz yazdınız, o da cinsellik yaşayacak diye sevindi. Cinsellik sonrası size tekmeyi basacak. Olay sadece bu, kafanızda kavuşamamış aşıklar hikayesi yazmayın.

Yooo aklı sizde değil, umurunda bile değilsiniz. Aklında siz olsanız, başkasıyla görüşmek yerine sizin yanınızda olurdu. Erkekler düz mantıktır, arabeske bağlayıp hayaller kurmayın. Ş.. herif aranıyordu belli ki, baktı bir bahane bulup yazdınız o da cinsellik yaşayacak sonra da size bir tekme atacak. Olay sadece bu, kafanızda kavuşamamış aşıklar hikayesi yazmayın.
Oh be sonunda biri insan gibi fikir beyan etmiş linçlemek yerine cok teşekkür ederim 🌸 gerçekten fikre ihtiyacım olduğu için yazdım ama forumdakiler acaba nerden tutsam da linclesem dediği için bir fikir edinemiyor insan

Sen bakma bunlara, adam 5 yildir telefonunu degistirmemis, hep senin aramanı beklemis işte nasil asiksa koftehor, o buluşmayı mutlaka ayarla ve gelinlikle git, yuzukleride unutma.

Adamın tek derdi kibar tabir ile sizinle asna fisne yapmak kaba tabirini zaten siz biliyorsunuz . Geçmişte denk getiremediği için içinde kalmış ondan bu heves . Yardıma ihtiyacım vardı vs vs bırakın bu lafları yardıma ihtiyacınızın olduğu konunun dünyadaki tek cozumcusu bu herif mi? Sevgilisi olan evli olan bir bağı olan adamdan yardım istenmez

Yaa yoklamak ne ya sen önce bi terbiyeni takın.... kendi ağzınla söylüyorsun ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalıştım sadece ki kim olsa anlamaya calısır en baştan o niyetle yazmadım etmedim sonrasında tavrlarını tuhaf bulup anlamaya çalıştım ne var bunda ya. Ya varya yer arıyorsunuz adam linclemeye
Hım ok tamam by .
gideyim de terbiye mi takınayım

Oh be sonunda biri insan gibi fikir beyan etmiş linçlemek yerine cok teşekkür ederim 🌸 gerçekten fikre ihtiyacım olduğu için yazdım ama forumdakiler acaba nerden tutsam da linclesem dediği için bir fikir edinemiyor insan
Fikir isteyecek bir konu bile değil bu aslında.
Adamın sevgilisi var, yıllar sonra bir bahaneyle görüşmek isteyen sizsiniz. Onun tek derdi yıllar önce yaşamasıdıgı cinsellik olur ancak. Sanki sizin pesinize düşen oymuş gibi her yaptığını kendinize mâl etmeye çalışmanız da komik ayrıca.

Sen bakma bunlara, adam 5 yildir telefonunu degistirmemis, hep senin aramanı beklemis işte nasil asiksa koftehor, o buluşmayı mutlaka ayarla ve gelinlikle git, yuzukleride unutma.
Ya gerçekten anlamıyorum ben sizi burda böyle dalga geçebileceğiniz ne var da bu kadar yeriyorsunuz adamın tavırları ne anlama geliyor bunu sormuşum hevesliyken adama koşmamışım etmemişim hevesliyken aa beni seviyor diyip üstüne mi atladım da böyle yorum yazıyorsunuz ? Ben sadece ne yapmak istemiş bunu sormuşum bu ne yaaa ne yaptım da bu yorumu yazdınız

Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedim🤣 hastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Siz şakalısınız? Adama resmen yürümüşsünüz iş falan bahane. İş için yazdınız diyelim kaç buluşma ertelediniz demek ki o kadar zil bir iş değilmiş, bu durumda başka biriylede halledebilirsiniz.

Ya gerçekten anlamıyorum ben sizi burda böyle dalga geçebileceğiniz ne var da bu kadar yeriyorsunuz adamın tavırları ne anlama geliyor bunu sormuşum hevesliyken adama koşmamışım etmemişim hevesliyken aa beni seviyor diyip üstüne mi atladım da böyle yorum yazıyorsunuz ? Ben sadece ne yapmak istemiş bunu sormuşum bu ne yaaa ne yaptım da bu yorumu yazdınız
Sevgilisi olan adam size "seni seviyorum" dese dahi anlam kovalayamazsiniz cunku.

Cok acik degil mi?

Çekirdek alsaammi citlemek için birazdan konuya mune gelip banlicak konu sahibini 😁😁😁😁

İyi okumuyorsunuz bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ilgilendiğimi sandı sanırım dedim yani benim niyetim belli !
O konuyu tek bilen o muydu ki ona tekrar yazmışsınız seneler sonra? Sanırım Cern’de antimadde deneyleri yaptığından, böyle bir bilim adamı kolay bulunmaz diyerek mecbur kaldınız.

Ben hiç linçlemem ne zaman böyle gayri ahlaki bir konunuz olursa bana yazın, bu gidişle sık sık görüşeceğiz. 🥰

Back
X