NE ANLAMA GELİYOR?

Sevgilisi olan eski sevgiliden "yardım" istemek zaten yanlışta... neyse adam verecek zannetmiş sen ekince de bundan bı halt olmaz deyip yoluna bakmış. Bir de anlam mı soruyorsun. :olamaz:
Ya! Neyse! Cidden! :KK57:

Neden başka bir avukata danışmadınız? Benim avukat arkadaşlarım var mesela ama hukuki bir şey danışacak olsam kendilerini değil başka avukatları tercih ederim. Özel hayatımla ya da iş hayatımla ilgili sıkıntıları bilmesinler diye. Değil eski sevgilim ya da flörtüme soracağım yani.

Sizin eski uyeliginiz neydi?
Eskisini bilmem ama bu üyeliği de çok ipucu veriyor kendisiyle ilgili.
Mesela bir arkadaşına kariyerli sevgilisiyle hava atıp sonra ayrıldığı, o arkadaşı ise kariyerli biriyle evlendiği için kıskandığını yazmıştı. Resmen kızın da ayrılmasını temenni etmişti.
bu kötü düşüncede bir insanın sevgilisi var yok takmaması normal bence: sevgilisinden ayrılıp gelse diğer kıza karşı zafer kazanmış olup daha çok sevinir hatta.
kafa yapısı bu çünkü

Hayır birde ilk buluşma planı olmuyor sonra yine yazıyor geleceğim diye. Sonra profil resimleri, paylaşımlar diyerek takip ediyor ama dert adamın ne düşündüğü. Kendisine sorması laizm benim derdim,amacım ne tam olarak diye.
Ya ülkede kolunuzu sallasanız sokakta avukata çarpıyor, biz miyi kötü olan gerçekten? Başka soracak avukat mı yok ülkede? Bahane işte, bunu burada yiyecek kadın zor bulursunuz. Yem atmışsınız.

Neden başka bir avukata danışmadınız? Benim avukat arkadaşlarım var mesela ama hukuki bir şey danışacak olsam kendilerini değil başka avukatları tercih ederim. Özel hayatımla ya da iş hayatımla ilgili sıkıntıları bilmesinler diye. Değil eski sevgilim ya da flörtüme soracağım yani.
Benim en yakın arkadaşım avukat. Bugüne kadar ufak tefek şeyleri ona danışmadım. Aklıma dahi gelmezdi. En son ciddi bir durum oldu, vekâletimi alıp dava açtı. Ki kendisi dedi bana ben yardım edeyim sana diye, sormasa inan aklıma bile gelmezdi

Eskisini bilmem ama bu üyeliği de çok ipucu veriyor kendisiyle ilgili.
Mesela bir arkadaşına kariyerli sevgilisiyle hava atıp sonra ayrıldığı, o arkadaşı ise kariyerli biriyle evlendiği için kıskandığını yazmıştı. Resmen kızın da ayrılmasını temenni etmişti.
bu kötü düşüncede bir insanın sevgilisi var yok takmaması normal bence: sevgilisinden ayrılıp gelse diğer kıza karşı zafer kazanmış olup daha çok sevinir hatta.
kafa yapısı bu çünkü
Buna benzer bir nickle 2 ay kadar once bir pedofili tacizi hikayesi okudugumu hatirliyorum cok uzulmustum okurken, bu uyelikteki yazdiklarina da bakinca destek almayi onerecektim cunku travma sonrasi depresif tepkiler verip hayatini mahvetmeye cabaliyor gibi yorumlamistim.

Bu kiskanclik hikayelerinin altinda hep baska birsey cikar malum.

Ya ablacım şaka mısın nesin olmuyor mu kimseye bi işin düşmüyor mu meselâ adam avukat benimde bir işim düştü gayet doğal
Ay o kadar işim düştü dediğiniz avukat işi miydi? Ülkede milyon tane avukat var. Ayrıca avukat işi için buluşmanıza gerek yok. Başka şehirde hayatımda hiç görmediğim müvekkillerim var. Telefon üzerinden meseleyi anlatıp evrakları yolluyorlar, noterden vekalet çıkartıp tarayıp gönderiyolar ben de işlerini hallediyorum. Avukatlık en yüz yüze görüşmeniz gerekmeyen mesleklerden biri. Basbaya bahane bulmuşsunuz adamla görüşmek için.

Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedim🤣 hastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı it herif madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Adamı yoklamışsın o da düşerse değerlendiririz demiş sonra da sarmayın diye sevgilisi olduğunu gözünüze sokmuş işte burada hata sizde sevgilisi olan adama aklınız nasıl karışabilir ya aynısını başka kadın size yapsa kendinizi yırtarsınız kadın kadının kurdu diye

Back
X