Ne Alırsan 5 TL

Pembe beyaz şeritli ayakkabi kaç no ne kdr

Pembe beyaz şeritli ayakkabi kaç no ne kdr

slm cnm arkdş ara verdi gelicek tekrar istersen özelden nosunu atayım görüş ayakkabısı 38no sıfır 50tl başka şeylerde alırsan indirim yapabilirmş sölememi istedi

canım pudra pembesi mi ne rengini tam olarak çözemediğim kapri var onun bedenini, giyilme durumunu ve de fiyatını yazarsan sana zahmet

Canım tunik ve pantolon lazım banada 42-44 bedenin varsa bi belirt hangileri değerlendireyim

Hayırlı satışlar olsun bende satmak istiyorum çok kıyafetim var ama nasıl yapabilir miyim bilmiyorum sen memnun musun yani satabilirmiyim :44:

anlayamadığım bir şekilde üyelik iptalim kalkmış mailime bakınca farkettim :26:neyse yola devam..ürünlerim hala satıştadır arkadaşlarkızlar sorduğunuz ürünler (babet,bluz) satıldıbüyük bedenleri de elden çıkardım maalesefbeğendiklerinizi sorarsanız durumunu belirtirim..

ekleyemediğim ceket, elbise ve sıfır eteklerim var kısa bi süre sonra onları da ekleyeceğim kızlar..

görselle aynı ancak önü o kadar kısa değil 15TL sıfır
38/40 sayılı giyildi 15TL
36/38 15TL
38 beden 15TL
45-50cm koyu sarı 9parça çıtçıt
40/42 beden nar çiçeği tunik 15TL

etekler görselleriyle birebir olup L bedendir
etiketleri üzerindedir ikisi birlikte 20TL

Cnm eger takas dusunursen senden epeyi biseyler begendim ins takas yapiyorsundur yoksa alamiycm hic param kalmadi bndede cok temiz urunler var bi bak istersen sayfama...

Cnm eger takas dusunursen senden epeyi biseyler begendim ins takas yapiyorsundur yoksa alamiycm hic param kalmadi bndede cok temiz urunler var bi bak istersen sayfama...

canım sayfana bi bakayım normalde takas düşünmüyorum ama madem beğendiklerin var orta yolu bulalım
evet canım ceket saten gibi bi kumaşa sahip
sorduğun etek sanırım kahverengi olan diz hizasında

MERHABA

ilk etegeı çok begendım . bedenı nedır .
bıde geçmiş sayfalarda lacıvert bi etek gordum kısa bedenı ve fiyatı.

çok takıp edemıyorum elınde kalanlarıda paylaşırmısın

10. sıradakı lacıvert etek buldum :))

canım sayfana baktım ama çoğu beğendiğim satılmış birazdan detaylıca konuşalım yine :)
MERHABA

ilk etegeı çok begendım . bedenı nedır .
bıde geçmiş sayfalarda lacıvert bi etek gordum kısa bedenı ve fiyatı.

çok takıp edemıyorum elınde kalanlarıda paylaşırmısın
sanırım mini olan laciverti diyosun canım
o 38/40 beden beli lastikli kumaşı güzel
fiyatı 20tl sıfırdır ama beğendiğin olursa daha da uygun yaparım
canım takas düşünürsen bazı beğendiğim ürünler var

bi sayfana bakayım canım normalde düşünmüyorum ama şu aralar ihtiyacım olan parçalar var bulursam neden olmasın..

canım lacıvert etegı begendim bide onu kısa arkası uzun mavı etek

son olarak ıkısını nekadar olur . bide kargo ucretı nekadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…