- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok pardon ben zaten mavi kısa eteğe 15tl yazmışım önceden 20tl değil yani yanlışlık olmasıncanım lacıvert etegı begendim bide onu kısa arkası uzun mavı etek
son olarak ıkısını nekadar olur . bide kargo ucretı nekadar
canım çok pardon ben zaten mavi kısa eteğe 15tl yazmışım önceden 20tl değil yani yanlışlık olmasın
ikisi 30tl yapıyor..kargo ağırlığa göre değişiyor ama bunlar oldukça hafif :)
ben de sayfana yazdım canımcım inşallah anlaşabiliriz ürünlerin duruyosa :)
evet saçlar gerçek insan saçı canım 9 parça..Cit citlar duruyor mu? Fiyatlari nedir. Birde orjinalmidir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm eteği uzunsa istiyorum diz üstü bir etekse istemiyorum onun boyu nasıl tam olarak
Eki Görüntüle 1030858 Eki Görüntüle 1030859 görselle aynı ancak önü o kadar kısa değil 15TL sıfır
Eki Görüntüle 1030860 Eki Görüntüle 1030861 38/40 sayılı giyildi 15TL
Eki Görüntüle 1030862 Eki Görüntüle 1030863 36/38 15TL
Eki Görüntüle 1030864 Eki Görüntüle 1030857 38 beden 15TL
Eki Görüntüle 1030878 Eki Görüntüle 1030879 Eki Görüntüle 1030880 45-50cm koyu sarı 9parça çıtçıt
Eki Görüntüle 1030877 Eki Görüntüle 1030876 40/42 beden nar çiçeği tunik 15TL
Canım özelden mesaj atmıştım sana
Cit citlar duruyor mu? Fiyatlari nedir. Birde orjinalmidir?
canım çıtçıtları almak istersen daha da uygun yaparım ben kullanamadım alan kullansın bari
evet gerçek saçtır boyu söylediğim gibimerhaba ,çıtçıtlat gerçek saç mıdır? fiyat öğrenebilir miyim?
canim biraz kisa sanki birde benim saclar kahverengi boyatmam lazim.
evet gerçek saçtır boyu söylediğim gibi
iyi dolgunlukta..
normalde parça başı 10tl dedim elimde 9parça var hepsini alana 80tl olur
evet canım katlı kesimi var boyları 45-50cmdir
boyamada sorun yaşamazsın
arkadaşlar ciddi alıcıysanız yarı fiyatına bile verebilirim çıtçıtları
boş boş dolap bekliyolar elimden çıksın..
ben hiç çıt çıt kullanmadım şimdiye kadar da;bu parçalar minik minik mi yani hepsini yanyana mı takıyoruz? yoksa zaten uzun saçları dolgun göstermek için mi??
kusura bakmayın kullanmadığım için bilemiyorum da:26:
estağfurullah..
evet saçlarınızı ayırarak parçaları takacaksınız mesela bir yada iki parça altlara aynı şekilde üstlere ve yanlara
açıkçası saçın boyu biraz kısa belinize kadar ulaşmaz ama dolgun göstermek için de çok iyi bir saç
sizin saçınız tam olarak nerde uzunluğu filan nasıldır
ben zaten belime kadar flan istemem aman ,ssevmem hiç öyle..:):)
saçlarım omzumda..ben sadece hiç uzatamam saçlarımı,ara sıra şöyle saçlarım uzun olsa dediğimde kullanmak için istiyorum:):)uygun mu sizce?
estağfurullah..
evet saçlarınızı ayırarak parçaları takacaksınız mesela bir yada iki parça altlara aynı şekilde üstlere ve yanlara
açıkçası saçın boyu biraz kısa belinize kadar ulaşmaz ama dolgun göstermek için de çok iyi bir saç
sizin saçınız tam olarak nerde uzunluğu filan nasıldır
aa çok iyi öyle çok uzun saç istemiyosanız tam size göre çıtçıt saçlarınızda kısaymış
dediğiniz şekilde rahatça kullanabilirsiniz o zaman