• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Alırsan 5 TL

kargo işi nasıl olacak peki canım
30tl olduğu için ben ödücem demiştim
o zaman sen de benimkileri kargoya verirken ödersin..
canım bi de açık konuşayım bak kaç saattir birbirimizi oyalıyoruz kargodan sonra bi sıkıntıyı ben kabul etmicem
normalde iade kabul ediyorum ama sen biraz kararsız gibisin eğer öyleyse şimdiden yormayalım birbirimizi hiç

canım ben kararlıyımda fiyatta anlaşamayınca başka şey bakmaya başladım.kargonun içine 10 tl koyarım canım acı kahve ceketi istiyorum. ama kargo senden olcak değil mi.birde sende 2 tl ürünlerde bişey beğendim bi de yüzük.

canım ben kararlıyımda fiyatta anlaşamayınca başka şey bakmaya başladım.kargonun içine 10 tl koyarım canım acı kahve ceketi istiyorum. ama kargo senden olcak değil mi.birde sende 2 tl ürünlerde bişey beğendim bi de yüzük.

30 tl üzeri oluyor çünkü ceket 40 tl idi.

canım sorunumuz bu işte
bak ben normalde hediyemi bol tutmaya çalışırım iste hepsini göndereyim sana
ama sen bi diyosun ceketi alacam farkı ödemicem sonra onun yerine bana da kendine de başka ürünler çıkarıyosun
onlardan ben beğenince farkı kaldırmıyosun istiyosun
ama ben 10tl isteyince yanına şunu şunu da istiyorum diyosun ben anlamadım bu işten ne çıkacak

ben sana da başta takas düşünmüyorum demiştim
bak dedin ben de anlayış göstermeye çalışarak bakayım dedim botunu beğendim
ikimiz de ihtiyaçlı olabiliriz ama bunu açıkça söyleyip ona göre alışverişimizi yapmalıyız
ama biz ortasını tutturamıyoruz sen fark yaratıp almaya çalışıyorsun ama bana fark koyma fırsatı tanımıyorsun
düşün sen çantanın 80tl olduğunu söyleyip 40tl fark almaya çalışıyosun ben sana 10tl farkım var bile diyemiyorum

bence daha fazla uzatıp kırmayalım birbirimizi burdaki insanlara da yanlış görünmeyelim
yoksa kimse hiçbişi almak istemeyecek hoş bi tablo olmuyo 3kuruş için tartışıyo duruma düşüyoruz
senin de kazancın hayırlı bol olsun kısmetse benim de
hadi iyi geceler..

Son düzenleme:
canım sorunumuz bu işte
bak ben normalde hediyemi bol tutmaya çalışırım iste hepsini göndereyim sana
ama sen bi diyosun ceketi alacam farkı ödemicem sonra onun yerine bana da kendine de başka ürünler çıkarıyosun
onlardan ben beğenince farkı kaldırmıyosun istiyosun
ama ben 10tl isteyince yanına şunu şunu da istiyorum diyosun ben anlamadım bu işten ne çıkacak

ben sana da başta takas düşünmüyorum demiştim
bak dedin ben de anlayış göstermeye çalışarak bakayım dedim botunu beğendim
ikimiz de ihtiyaçlı olabiliriz ama bunu açıkça söyleyip ona göre alışverişimizi yapmalıyız
ama biz ortasını tutturamıyoruz sen fark yaratıp almaya çalışıyorsun ama bana fark koyma fırsatı tanımıyorsun
düşün sen çantanın 80tl olduğunu söyleyip 40tl fark almaya çalışıyosun ben sana 10tl farkım var bile diyemiyorum

bence daha fazla uzatıp kırmayalım birbirimizi burdaki insanlara da yanlış görünmeyelim
yoksa kimse hiçbişi almak istemeyecek hoş bi tablo olmuyo 3kuruş için tartışıyo duruma düşüyoruz
senin de kazancın hayırlı bol olsun kısmetse benim de
hadi iyi geceler..

canım benim sonuçta herşeyin pazarlığı var ..pazarlık sünnet sonuçta.30 tl ve üzeri kargo bana aittir diyosun,2 ceketi alsaydım 30 kargo sen ödersn diyosun sorun değil öderim ama ayakkabı zaten 30+10 de üstüne ödüyorum etti 40 e 30 tl üzeri olmuyor mu bu?bence bi daha düşünmelisin ..burda zaten herkesin ürünleri 3 kuruşa gidiyor ptt de yaşanan bi takım kesintilerden dolayı.3 kuruş için satmıyor mu burda herkes ürününü.3ü 5i yok bunun herkesin ihtiyacı var ki burda.ayrıca sana ceket haricinde başka şeylerde beğendim derken hediye anlamında istemedim.kargo içine koyucam onlarında parasını onları da ekle diyecektim.bu işten bişey çıkacağı zaten yokmuş neysebencede uzatmayalım hayırlı satışlar iyi geceler.

Son düzenleme:
canım benim sonuçta herşeyin pazarlığı var ..pazarlık sünnet sonuçta.30 tl ve üzeri kargo bana aittir diyosun,2 ceketi alsaydım 30 kargo sen ödersn diyosun sorun değil öderim ama ayakkabı zaten 30+10 de üstüne ödüyorum etti 40 e 30 tl üzeri olmuyor mu bu?bence bi daha düşünmelisin ..burda zaten herkesin ürünleri 3 kuruşa gidiyor ptt de yaşanan bi takım kesintilerden dolayı.3 kuruş için satmıyor mu burda herkes ürününü.3ü 5i yok bunun herkesin ihtiyacı var ki burda.bencede uzatmayalım hayırlı satışlar iyi geceler.

bence senin iyi düşünmen gerek canım
ben söyledim ve sözümün arkasındayım evet 30tl ve üstü kargo bana aittir

ama senin yaptığın şu ben montu da alayım yanına bişiler de alayım kargoyu da nasılsa bu ödüyo
ben de bi bot veririm kargo da ödemem..botunu gönderirken de karşı ödemeli derim tamam
işte bunlar hiç uymuyor o dediğin işe

ben zaten 3kuruşa satacam diye ekledim herşeyi buraya mağaza değiliz etiketli ürün satalım
ama bu şekilde de bilerek lades yapılmaz..

ben senden bişiler beğenince deri ceketi takasa sokuyorsun
ama ben fiyattan ötürü vazgeçmek zorunda kalınca iş iki tane cekete kalıyor ki onu da gene yok paraya almak istiyorsun
valla canım bişi söyliyim sana kıyafetlerimizi götürüp bağışlasak daha çok yüz güldürüp dua alırız
burdaki hesap uymuyor hiçbişeye

Son düzenleme:
bence senin iyi düşünmen gerek canım
ben söyledim ve sözümün arkasındayım evet 30tl ve üstü kargo bana aittir

ama senin yaptığın şu ben montu da alayım yanına bişiler de alayım kargoyu da nasılsa bu ödüyo
ben de bi bot veririm kargo da ödemem..botunu gönderirken de karşı ödemeli derim tamam
işte bunlar hiç uymuyor o dediğin işe

ben zaten 3kuruşa satacam diye ekledim herşeyi buraya mağaza değiliz etiketli ürün satalım
ama bu şekilde de bilerek lades yapılmaz..

ben senden bişiler beğenince deri ceketi takasa sokuyorsun
ama ben fiyattan ötürü vazgeçince iş iki tane cekete kalıyor ki onu da gene yok paraya almak istiyorsun
valla canım bişi söyliyim sana kıyafetlerimizi götürüp bağışlasak daha çok yüz güldürüp dua alırız
burdaki hesap uymuyor hiçbişeye

canım ;bak zaten takas yapacağımız bot 100 tl normal fiyatı ben de yok fiyata satıyorum doğru düzgün giyilmemiş şeyi.sen montu 80 ealdım yok pahasına diyosun bende aynı şekilde orda 30 yazıyor ama sonuçta onlar burda satılsın diye değerleri üzerinden alışveriş yapınca aynı hesaba geliyor zaten.bir diğer konu kargo zaten 1 kiloya kadar 4,5 tl gibi bişey tutuyor 1 kg ve üstü 6 tl..senin gönderdiğin şey zaten taş çatlasın 1 kg gelir ki kargoyu nasıl olsa bu ödicek gibi bir düşüncem asla olamaz.kişi kendinden bilirmiş derler düşündüğü şeyleri. ben zaten bu zamana kadar hep dağıttım kıyafetlerimi ilk defa böyle bişey yapıyorum.neyse kapatalım bu bahsi dediğin gibi kimse bunları okumak zorunda değil bu siteye girdiğinde iyi geceler.

canım ;bak zaten takas yapacağımız bot 100 tl normal fiyatı ben de yok fiyata satıyorum doğru düzgün giyilmemiş şeyi.sen montu 80 ealdım yok pahasına diyosun bende aynı şekilde orda 30 yazıyor ama sonuçta onlar burda satılsın diye değerleri üzerinden alışveriş yapınca aynı hesaba geliyor zaten.bir diğer konu kargo zaten 1 kiloya kadar 4,5 tl gibi bişey tutuyor 1 kg ve üstü 6 tl..senin gönderdiğin şey zaten taş çatlasın 1 kg gelir ki kargoyu nasıl olsa bu ödicek gibi bir düşüncem asla olamaz.kişi kendinden bilirmiş derler düşündüğü şeyleri. ben zaten bu zamana kadar hep dağıttım kıyafetlerimi ilk defa böyle bişey yapıyorum.neyse kapatalım bu bahsi dediğin gibi kimse bunları okumak zorunda değil bu siteye girdiğinde iyi geceler.

herkese hayırlı geceler arkadaşlar...

tamam canım zaten anlaşsaydık ve birbirimizi anlasaydık bu muhabbetler olmazdı
bizim buralarda da bir laf vardır herkesi kendin gibi zannetme sonunda kendini kaybedersin diye

hadi sana bol satışlar..

bileklikler 2-15 arası 10tl
attachment.php
takım15tl 10tl her biri 2TL

....................................

tamam canım zaten anlaşsaydık ve birbirimizi anlasaydık bu muhabbetler olmazdı
bizim buralarda da bir laf vardır herkesi kendin gibi zannetme sonunda kendini kaybedersin diye

hadi sana bol satışlar..

valla anlamak istediği gibi anlamaya çalışırsa ve farklı pencereden bakıp ,kendi düşüncelerini başkasının düşüncesiymiş gibi empoze etmeye çalışırsa insan ewet kendini kaybetmesi çok normal.sanada iyi satışlar.

valla anlamak istediği gibi anlamaya çalışırsa ve farklı pencereden bakıp ,kendi düşüncelerini başkasının düşüncesiymiş gibi empoze etmeye çalışırsa insan ewet kendini kaybetmesi çok normal.sanada iyi satışlar.

ya uzatma ne empozesi ne kendindekini başkasına yansıtması
o saat 9 bu saat sabahın 3ü dil döküyorum beni oyalıyorsun
ya deki arkadaş benim cebime de ürünüme de uygun değil ya da açık açık söyle ortayı bulalım
yok bu 200tllik de ben 20ye verdim de yok bu bu kadarda sen haksızlık ediyorsun da
yani kaç yıldır bi kere ceza almadım sayende o da olacak
noldu yani şimdi ne geçti eline

Son düzenleme:
daha önce bu iş için uğraşmıştım ama
hazır ceza alacakken üyeliğimin iptalini istiyorum
vesile oldu bu iş iyi oldu
rahatım çok şükür bütün bit pzarı topiklerinin altını üstüne getirip milleti oyalamadım en azından

Son düzenleme:
Bu ikisinide eklesen ayni fiyat olsa
HTML:
...?....

Eklentiler

• $Screenshot_2014-01-23-10-17-37.jpg
    $Screenshot_2014-01-23-10-17-37.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $Screenshot_2014-01-23-10-17-21.jpg
    $Screenshot_2014-01-23-10-17-21.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 28
daha önce bu iş için uğraşmıştım ama
hazır ceza alacakken üyeliğimin iptalini istiyorum
vesile oldu bu iş iyi oldu
rahatım çok şükür bütün bit pzarı topiklerinin altını üstüne getirip milleti oyalamadım en azından

günaydın...istersen gereksiz tartışmayalım ben kimseyi oyalamadım bilginiz olsun sadece sizinle anlaşamadık durum bu lütfen sizde konuşmalarınza dikkat edin.bu konuyla ilgili son cümlem.iyi günler.

Son düzenleme:
günaydın...istersen gereksiz tartışmayalım ben kimseyi oyalamadım bilginiz olsun sadece sizinle anlaşamadık durum bu lütfen sizde konuşmalarınza dikkat edin.bu konuyla ilgili son cümlem.iyi günler.

tamam konu sahibi olarak noktayı koyuyorum artık yazmazsan sevincem
hadi iyi günler sana da

Eki Görüntüle 945272 Eki Görüntüle 945275 Eki Görüntüle 945274 Eki Görüntüle 945273 Eki Görüntüle 945282 Eki Görüntüle 945281 Eki Görüntüle 945276 Eki Görüntüle 945284 Eki Görüntüle 945283 Eki Görüntüle 945285 Eki Görüntüle 945290
Eki Görüntüle 945291
attachment.php

quote_icon.png
xAyx kullanıcısından alıntı

30TL(sıfır)
attachment.php
15TL
15TL
5TL

10TL

10TL 7TL 15TL 7TL 5TL 10TL 5TL 10TL 5TL 10TL 15TL 10TL 10TL 20TL(sıfır) 2TL 2TL 2TL 10TL 10TL 15TL 10TL 15TL 5TL 5TL 10TL 5TL

20TL(sıfır)
5TL
10TL

büyük beden kot

10TL

10TL 20TL(sıfır) 15TL 10TL 5TL 5TL 15TL 10TL 15TL renkleri aldatmasın arkadaşlar hırka ve panço bordodur solma yoktur

10TL

5TL
10TL
10TL

10TL

her biri 2TL

10TL(sıfır)
10TL
10TL

15TL

5TL

15TL

30TL 20TL

................................

bazı sıfır parçalar ve küçük şeyler(tişört,babet vs) hariç her şey 10tl kızlar buyrun
bazı trikolarımı da 5tlden veriyorm

Back