ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

napak şekerim yarı iş yarı burda takılma
sen napiyorsun bakem taze hamiş seniiiiii eşine söyledinmi ne yaptııı

soledım ya bısey yapmadı normal bısı dedıı bıde testı gsterınce yanlıslık olabılırmı dedııı 12 ye kadar uyumadım 4 de bı uyandımm bıdahada uyuyamadımmmm sınırdenn

işyerinede soledım guzel dıleklerde bulundular problem yapmadılar saolsunlar yaaaaaa off ıcım rahat bısekıldeyım artıkkkkkk

evt bede calısırım yaaa ne varkııı nıkah gunumde bıle calıstım ben bacımmm,ısten cıkar ev yerıne hastaneye kaydirigubbakcemile3:jeyyar:delikafaduldendoguma gderımmm ne olcak sankııı

evt bede calısırım yaaa ne varkııı nıkah gunumde bıle calıstım ben bacımmm,ısten cıkar ev yerıne hastaneye kaydirigubbakcemile3:jeyyar:delikafaduldendoguma gderımmm ne olcak sankııı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alemsin canım yaa
benim yakın bi arkadaşım öğretmendi son haftasına kadar çalıştı sonra izne çıktı bi hafta geçmedi tıpış tıpış doğuma gitti doğurdu maşallahhh

inşallah kolay bı dogum olur ya benımkııı sezaryan olmıcak herhalde cunku dogurur dogurmaz bebgımın kokusunu duymak ıstıyorumm ınsallah sanada yasatır Rabbım canım benımm dualarım senınleeee

inşallah kolay bı dogum olur ya benımkııı sezaryan olmıcak herhalde cunku dogurur dogurmaz bebgımın kokusunu duymak ıstıyorumm ınsallah sanada yasatır Rabbım canım benımm dualarım senınleeee

canımmmm inşallahhhhh allah hayırlısnı versin cümlemiz için :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çiçekcik beni de ekler misin bu uğurlu listeye, 11 temmuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…