canm mb maydanoz kürünün bi zamanı yok istediğin her an yapabilirsin şöyle yapılıyo: 1 demet maydanozu 2 ye bölüyosun tahminen yarın lt suda kaynatıyosun ama dikkat et maydanoz tam rengini kaybetmesin bunu sabah aç karnına içiyosun akşamda yatmadan yine aynı şekilde yapıp aç karnına içiyosun canm ben 1 hafta sonra bir yılı dolduruyorum ama bu süre içinde hiç korunmadım doktorum yaklaşık 4 yıldır aynı doktor en ufacık problemde soluğu onun yanında alırım benim bünyemi ve vücutsal tepkilerimi ilaçlara karşı çok iyi bilir o kaygı edicek bi şey yok diyo daha yenisin ama önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlıcam moralini bozma vakti saati daha dolmamıştır ama anlattığım gibi doktorların senin çocuğun olmaz dedikleri teyzem Allah'ın izniyle bunu başardı :teselli:
merhaba canım
benim iş yerindeki arkadaşımda maydonoz kürünü yaptığı ay hamile kalmış bende çok şaşırmıştım 1,5 sene uğraştıktan sonra hemde ben denemek istedim bi hafta zor dayandım çok korkunç bir tadı vardı ya
incir kürünüde 2 ay önce sadece 16 gün denedim bi şey olmadı sonraki ay soğan kürü yaptım o da ara kanamalara sebep verdi bu ay hiç bir kür yapmıyorum sıkıntı bastı kürlerden ve bu ayda ara kanama oldu yumurtlama zamanı bu yüzden bir daha kür mür yapmıycam benim bünyeme dokundu galiba bilemiyorum
bu ay regliyken akşamları arada yoğurda tarçın döküp karıştırıp yedim ama toplasan iki kere birde ananas ve papaya kurusu aldım arada attırıyorum ağzıma öyle kür gibi değil ve reglimin 7. günü doktora gittiğimde yumurtam 18,5 olmuştu şok oldum erken olmuş gerçi benim regli periyodum 26-27 gün ama yinede erken yumurtlamışım
hepimizin hakkında hayırlısı inşallah güzel allahım hepimizin gönlüne göre verir kızlar inşallah tez zamanda da bebişlerimize kavuşuruz sağlıcakla ve hayırlısıyla opuyorumnanaktan