Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hazan seni ilnarın sayfasından takib ediyordum. Çok üzgünüm. Keşke acını hafifletecek birşeyler söyleyebilseydim. Gerçekten çok üzgünüm. Allah sabırlar versin.

allahım sabır:Saruboceq: versin canım minik meleğini cennetin en güzel köşesini nasip eylesin annesinin kucağını aratmasın :Saruboceq:

ne desem ne yazsam bilmiyorumm...bu acının tarifi yokktur bilirim ne yiyebilirsin ne içibilirsin uyku bile haram olur çıldırma noktasına gelirsin ...anlam veremezsinn yer bitirir beynini bu düşünce ölüm soğukluğunu hissettirir işte ....sende buz gbi olursun artık bişeye tutunamazsın ....insanlar gelip gider başsağlığı diler ama acını hafifletmez kurulacak hiçbir cümlede hafifletemez....o senin acındır ve sen onu yaşamalısındır yaşadıkça durulacaktır ama asla kaybolmayacaktır......................

her gün takip ettimm haberlerini hergün dualar ettim okuduğum KURAN larda sonra meleğinin ismiyle birlikte dua ettim ....ama olmamışş topici yeni gördüm beynimden vurulmuşa döndüm ..çünkü ben bile inanmıştım inanmak istemiştim yaşıycak o demiştimm ....Gerçek bir melek oldu nazlımız artık ....başın sağolsun canım RABBıM yar ve yardımcın olsun sabır versin sana ..... :teselli:

hazancim birsey yazmak isteyip de yazamamak ne kotuymus, hep aklimdasin inanki. su an sana tek yardim edebilcek yuce Rabbim, icindeki inanca saril, cok yipratma kendini gb komik bir sey demeyecegim aksine acini sonuna kadar yasa, icine atma, istersen bizimle de paylas, Nazlin seninle hep gonlunde yasayacak, birgun kardesleri gelicek, kollarinda olacaklar saglikla, hicbirsey guzel kizini asla ve asla unutturmaz ama yavrularinla yuzun gulecektir Insallah. bunlari duymaya bile hazir degilsin belki, canim ama oyle dualar ediyorum sana surekli.

hazancim birsey yazmak isteyip de yazamamak ne kotuymus, hep aklimdasin inanki. su an sana tek yardim edebilcek yuce Rabbim, icindeki inanca saril, cok yipratma kendini gb komik bir sey demeyecegim aksine acini sonuna kadar yasa, icine atma, istersen bizimle de paylas, Nazlin seninle hep gonlunde yasayacak, birgun kardesleri gelicek, kollarinda olacaklar saglikla, hicbirsey guzel kizini asla ve asla unutturmaz ama yavrularinla yuzun gulecektir Insallah. bunlari duymaya bile hazir degilsin belki, canim ama oyle dualar ediyorum sana surekli.

öyledir canım anlıyorum seni burada benim için dua eden benim gibi bebeklerini kaybeden herkese ayrı ayrı yazmak istiyorum ama kelime bulamıyorum herkesin var yürak acısı benimki taptaze şu anda daha mezarına gidemedim yavrumun ayaklarım gidemedi pazarı bekliyorum yeni bir bebek düşüncesi o kadar uzak geliyorki bana uzun süre düşünmeyeceğim kesin birde allahın bana yeniden bir evlat nasip edip edemeyeceği var benim doktorlarında anlayamadığı bir sorunum var ama onlarda anlayamadı hala 2 hamileliğimdede bebeklerimde gelişme geriliği oldu suları azaldı ve erken doğurmak zorunda kaldım önceki kuzucuğumu 22 haftalık nazlıyıda mecburen 28 haftalık doğurdum önce neden olduğunu bulmaları lazım tabi bulabilirlerse çünkü ben aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan bıktım banada yazık doğan bebeklerimede

ne desem ne yazsam bilmiyorumm...bu acının tarifi yokktur bilirim ne yiyebilirsin ne içibilirsin uyku bile haram olur çıldırma noktasına gelirsin ...anlam veremezsinn yer bitirir beynini bu düşünce ölüm soğukluğunu hissettirir işte ....sende buz gbi olursun artık bişeye tutunamazsın ....insanlar gelip gider başsağlığı diler ama acını hafifletmez kurulacak hiçbir cümlede hafifletemez....o senin acındır ve sen onu yaşamalısındır yaşadıkça durulacaktır ama asla kaybolmayacaktır......................

her gün takip ettimm haberlerini hergün dualar ettim okuduğum KURAN larda sonra meleğinin ismiyle birlikte dua ettim ....ama olmamışş topici yeni gördüm beynimden vurulmuşa döndüm ..çünkü ben bile inanmıştım inanmak istemiştim yaşıycak o demiştimm ....Gerçek bir melek oldu nazlımız artık ....başın sağolsun canım RABBİM yar ve yardımcın olsun sabır versin sana ..... :teselli:

Allah razı olsun hepinizden evet tarifi yok bu acını volkan konağın bi şarkısı var göklerde kartal gibiydim kanatlarımdan vuruldum mor çiçekli dal gibiydim bahar vaktinde kırıldım yar olmadı bana deli hergünüm başka zehir mapushanelerde demir parmaklıklara sarıldım kimseleye soramadım doyunca saramadım görmeden duramadım nazlı yarimden ayrıldım beni en iyi bu şarkı anlatıyo indir bindir bu şarkıyı dinliyorum nazlımın kuzumun adı geçiyo nazlı dedikçe kopuyorum

ne yazılır ne denir ki böle bi durum da.hiç bişi.hem çok şey yazmak isteyip hemde bişi yazamamak ne kötüymüş.ALLAH sabır versin.inanın o kadar üzgünüm ki...

öyledir canım anlıyorum seni burada benim için dua eden benim gibi bebeklerini kaybeden herkese ayrı ayrı yazmak istiyorum ama kelime bulamıyorum herkesin var yürak acısı benimki taptaze şu anda daha mezarına gidemedim yavrumun ayaklarım gidemedi pazarı bekliyorum yeni bir bebek düşüncesi o kadar uzak geliyorki bana uzun süre düşünmeyeceğim kesin birde allahın bana yeniden bir evlat nasip edip edemeyeceği var benim doktorlarında anlayamadığı bir sorunum var ama onlarda anlayamadı hala 2 hamileliğimdede bebeklerimde gelişme geriliği oldu suları azaldı ve erken doğurmak zorunda kaldım önceki kuzucuğumu 22 haftalık nazlıyıda mecburen 28 haftalık doğurdum önce neden olduğunu bulmaları lazım tabi bulabilirlerse çünkü ben aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan bıktım banada yazık doğan bebeklerimede

Hazan canim merhaba...
Nasilsin diyemiyorum cünkü nasil oldugunu cok iyi bilyorum...
umarim biraz toparlamissindir kendini...
Biraz önce yazini okurken aklima bir arkadasim var o geldi...
O üc tane bebegini kaybetti, ücüncüsünden sonra genetik test ne bilim kan uyusmazligi onlara baktilar...
Arkadasimda kan pihtilasmasi folik asit eksikligi ve B12 vitamini eksikligi cikti...
Sende baktirsan belki bilinmedik bir sorunun vardir :teselli::teselli:

Son düzenleme:
Kelimelerin yetmediği, tesellilerin teselli olmadığı an... Sabredenlerden olursunuz inş. Allah rahmet eylesin arkadaşım. Bebeğin size şefaat etmek için bekliyor olacak. Sabrınızsa ne büyük bir sabır olacak...Kal sağlıcakla...

allah sabır versin canım gerçekten insan diyecek hiçbir söz bulamıyor.
nazlının durumunu ben de takip ediyordum ve içimde bir umut bekliyordum.
başlığı gördüğümde şok oldum. ama dayanmak ne kadar zor olsa da kendini toparlamaya çalışmalısın yavaş yavaş. allahım hayırlısıyla sana tekrar güzeller güzeli bi evlat nasip edecek inşallah ve sen de ona vereceksin tüm sevgini.

:Saruboceq:dualarım seninle..

Canım benim kıyamam ben sana başın sağolsun.İnanıyorum tüm anneler bu acıyı ta içlerinde hissetmişlerdir.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Söylenen şeylerde seni ne kadar tatmin eder bilemiyorum.ALLAH sabırlar versin canım...

canım benim yaa nasıl ağlıyorum bilemezsin..acını paylaşıyorum...
2 ay önce bende minik kızımı toprağa verdim allahım sabrını veriyor..ilk günler zor geçiyo ama napıcan allahım onu daha çok seviyomuş aldı yanına..
ne yazıcam bilemedim valla öyle üzüldüm ki...

allah sabır versin canım
okurken içim yandı
çok zor bir acı,
başın sağolsun

canım ben de o kadar üzgünümki günlerdir yazmak için açıyorum sayfayı ama yazmaya güç bulamıyorum kendimde. ben bu haldeysem seni düşünemiyorum bile

acını veren rabbim sabrını da versin. bir daha böyle acılarla imtihan etmesin inşallah.

canım başınız sağolsun rabbim hepimizi farklı seşikillerde imtihan ediyo senin imtihanında buymuş ne olur kahretme kendini inşallah rabbim ikinciyi verir sağlıklı sıhhatli onu alıp seversin okşarsın dua etmekten bşka yapacak bişi yok dualarımız seninle

X