Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazancim birsey yazmak isteyip de yazamamak ne kotuymus, hep aklimdasin inanki. su an sana tek yardim edebilcek yuce Rabbim, icindeki inanca saril, cok yipratma kendini gb komik bir sey demeyecegim aksine acini sonuna kadar yasa, icine atma, istersen bizimle de paylas, Nazlin seninle hep gonlunde yasayacak, birgun kardesleri gelicek, kollarinda olacaklar saglikla, hicbirsey guzel kizini asla ve asla unutturmaz ama yavrularinla yuzun gulecektir Insallah. bunlari duymaya bile hazir degilsin belki, canim ama oyle dualar ediyorum sana surekli.
ne desem ne yazsam bilmiyorumm...bu acının tarifi yokktur bilirim ne yiyebilirsin ne içibilirsin uyku bile haram olur çıldırma noktasına gelirsin ...anlam veremezsinn yer bitirir beynini bu düşünce ölüm soğukluğunu hissettirir işte ....sende buz gbi olursun artık bişeye tutunamazsın ....insanlar gelip gider başsağlığı diler ama acını hafifletmez kurulacak hiçbir cümlede hafifletemez....o senin acındır ve sen onu yaşamalısındır yaşadıkça durulacaktır ama asla kaybolmayacaktır......................
her gün takip ettimm haberlerini hergün dualar ettim okuduğum KURAN larda sonra meleğinin ismiyle birlikte dua ettim ....ama olmamışş topici yeni gördüm beynimden vurulmuşa döndüm ..çünkü ben bile inanmıştım inanmak istemiştim yaşıycak o demiştimm ....Gerçek bir melek oldu nazlımız artık ....başın sağolsun canım RABBİM yar ve yardımcın olsun sabır versin sana ..... :teselli:
öyledir canım anlıyorum seni burada benim için dua eden benim gibi bebeklerini kaybeden herkese ayrı ayrı yazmak istiyorum ama kelime bulamıyorum herkesin var yürak acısı benimki taptaze şu anda daha mezarına gidemedim yavrumun ayaklarım gidemedi pazarı bekliyorum yeni bir bebek düşüncesi o kadar uzak geliyorki bana uzun süre düşünmeyeceğim kesin birde allahın bana yeniden bir evlat nasip edip edemeyeceği var benim doktorlarında anlayamadığı bir sorunum var ama onlarda anlayamadı hala 2 hamileliğimdede bebeklerimde gelişme geriliği oldu suları azaldı ve erken doğurmak zorunda kaldım önceki kuzucuğumu 22 haftalık nazlıyıda mecburen 28 haftalık doğurdum önce neden olduğunu bulmaları lazım tabi bulabilirlerse çünkü ben aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan bıktım banada yazık doğan bebeklerimede