Görümcem in Bebeği...

Başınız sağolsun. Benim görümcenin de kızı var kızımdan bir ay küçük gengemmmm seni çok özledim der her gördüğünde dayısından teyzesinden önce beni öğrendi. Sevgi böyle bilet kan bağı olmasına gerek yok hele ki bir bebekse karşında ki. Allah daha büyük acılar göstermesin

Onlar melek canım onlar acı çekmiyorlar bunu düşünüpte kendini üzme ben bir yudum bile içiremedim yavruma bi yudum dahi rızıkı yoktu.Sen ne kadar ince fikirli ve de mükemmel kalbi bir yengesin görümceye ve acısına bu kadar sahip çıkan vallahi benim görümceleri göreydin assolist gibi geldiler ve de öyle gittiler kv dahil yanımda hiç olmadılar.Banada ciğer geliştirici vurmuşlardı lakin ciğerler en son gelişenmiş zaten son gün ciğerleri kanamış ve o yüzden uçup gitmiş cennet mekan meleğim ....

Keşke ben yanınizda olsaydim ikinizinde ,gozum gibi baksaydim sarilsaydim avutsaydim sizinle aglayip gulseydim ...
Bizimde damadimizin tarafı öyle geldiler ne yazikki evde cenaze yokta mevlut varmış gibi dusuk olarak gorduler oysa elleri ayakları olan bir bebekti ,babaannesi kendi yıkadığı halde tek gözyaşı dokmedi günahını almak istemem belkide soğuk suyla yikadilar yavrumu ,oğluna sarılıp bi teselli etmedi,bebeğin cenazesinin getirildiği küçücük buzdolabini ben kullancam onu bebek beze sariliydi icine degmedi ki dedi ,eltisi her geldiğinde balkonda goreceksin dolabi alış , diye resmen dalga gecti cenaze evine gelen ayrandan kızına bak bugün kalsiyum almadin iceceksin diye diretti ,sikir sikir geldi topuklularla , çocuğunu sevdi gozumuzun önünde, küçücük kiz bile ablami avutmaya çalışırken bak kimseyle paylasmaz normalde diye dalga geçerek guldu nefret ediyorum boyle insanlardan

Allah sabır versin.
Evlat acısı çok zordur :KK43:

İlişkinize imrendim Allah bozmasın.
İnşallah bir an önce tekrar hamile kalır da yeri dolmasa bile onunla avunur.

A audrey2016 Sağolasın Allah razı olsun valla açıkcası eşim ve de kendi ailem sayesinde atlattım.Eşim tarafı komedi gibiydi resmen el gibi geldiler ve de el gibi gittiler.Hiç gelmeseler yeriydi aslında 7 kat el bile onlardan çok teselli etti.Düşenin halinden ancak düşen anlıyor.Ne diyeyim herşeye rağmen şükür ki ayaktayım ve de inşallah bir daha böyle bir acı yaşamam.Rabbim sana,eşine ve evladına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin.İnşallah görümcende yeniden anne olur.

Başınız sağolsun. Benim görümcenin de kızı var kızımdan bir ay küçük gengemmmm seni çok özledim der her gördüğünde dayısından teyzesinden önce beni öğrendi. Sevgi böyle bilet kan bağı olmasına gerek yok hele ki bir bebekse karşında ki. Allah daha büyük acılar göstermesin

İnsan olmadiktan sonra kan bağının bir önemi yokmuş gerçekten ,bende o gunlerin hayaliyle yaşıyorum bebekler ,çocuklar bu dünyadaki en masum varlıklar ,en sevgi dolu,kötülük bilmeyen ,Allah im kimseye yaşatmasın ,daha beteri vardir ,beterinden korusun

Allah sabır versin.
Evlat acısı çok zordur :KK43:

İlişkinize imrendim Allah bozmasın.
İnşallah bir an önce tekrar hamile kalır da yeri dolmasa bile onunla avunur.

Amin arkadaşım ,yeri asla dolmaz teyzemde 9 aylikken ikinci bebeğini kaybetti,hala mezarına gider,aglar 17-18 sene oldu Allah im ondan sonra 2 evlat daha verdi

Keşke ben yanınizda olsaydim ikinizinde ,gozum gibi baksaydim sarilsaydim avutsaydim sizinle aglayip gulseydim ...
Bizimde damadimizin tarafı öyle geldiler ne yazikki evde cenaze yokta mevlut varmış gibi dusuk olarak gorduler oysa elleri ayakları olan bir bebekti ,babaannesi kendi yıkadığı halde tek gözyaşı dokmedi günahını almak istemem belkide soğuk suyla yikadilar yavrumu ,oğluna sarılıp bi teselli etmedi,bebeğin cenazesinin getirildiği küçücük buzdolabini ben kullancam onu bebek beze sariliydi icine degmedi ki dedi ,eltisi her geldiğinde balkonda goreceksin dolabi alış , diye resmen dalga gecti cenaze evine gelen ayrandan kızına bak bugün kalsiyum almadin iceceksin diye diretti ,sikir sikir geldi topuklularla , çocuğunu sevdi gozumuzun önünde, küçücük kiz bile ablami avutmaya çalışırken bak kimseyle paylasmaz normalde diye dalga geçerek guldu nefret ediyorum boyle insanlardan
Aman allahım şaka gibi :KK43: Nasıl içi alacakmış o buzdolabını? O elti Nasıl bir yaratıkmış öyle. İçim titredi ya :KK42:

A audrey2016 Sağolasın Allah razı olsun valla açıkcası eşim ve de kendi ailem sayesinde atlattım.Eşim tarafı komedi gibiydi resmen el gibi geldiler ve de el gibi gittiler.Hiç gelmeseler yeriydi aslında 7 kat el bile onlardan çok teselli etti.Düşenin halinden ancak düşen anlıyor.Ne diyeyim herşeye rağmen şükür ki ayaktayım ve de inşallah bir daha böyle bir acı yaşamam.Rabbim sana,eşine ve evladına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin.İnşallah görümcende yeniden anne olur.

Amin canım benim inşallah ,su hayatta sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok ,huzur ve sağlığın yerinde oldumu gerisi önemli değilmis, el kızı olduğun için pek onemsememislerdir seni ,kendi oglu sağlıklı olsun yeter ,kendi kızı olsaydı nasıl yanardi içi ,eşin hepsini goren bir insandır inşallah da bugunleri , yaşadığınız acilari unutmaz,herkesin ederi kadar değer verir.

Amin canım benim inşallah ,su hayatta sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok ,huzur ve sağlığın yerinde oldumu gerisi önemli değilmis, el kızı olduğun için pek onemsememislerdir seni ,kendi oglu sağlıklı olsun yeter ,kendi kızı olsaydı nasıl yanardi içi ,eşin hepsini goren bir insandır inşallah da bugunleri , yaşadığınız acilari unutmaz,herkesin ederi kadar değer verir.
Sağolsun eşten yana şanslıyım canım o da gördü ve bilakis kendisi verdi notlarını oğullarına hasretler şimdi lakin ben hiçbir şekilde bir şey demedim.Aynen seninde dediğin gibi el yerine koydular.Giden benim evladımsa onlarında torunuydu ama ne diyelim herkes kendi değerini kendi belirler ve benim için sadece merhaba merhabalar...

Aman allahım şaka gibi :KK43: Nasıl içi alacakmış o buzdolabını? O elti Nasıl bir yaratıkmış öyle. İçim titredi ya :KK42:

Gerçekten şaka mi yapıyorlar diye suratlarina baktim ama hiç şaka yapılacak bir ortam değildi. Dedigin gibi içi alacak demekki ki daha bebek gomulmeden o cümleyi kurabildi. Elti zaten saka gibi başına siyah bi şal bagladin mi makyajinida guzelce yaparsin, topuklu ayakkabinida giyersin renk renkte giyinir bide uzun dugunluk kolyeni gunes gozlugunu de takarsin, ne var ki siyah şal bağlamış yetmez mi ,kendi annesi öldüğünde 3-5 ay sonra düğüne gidip normal yasantisini surduren bir insandan başka ne beklenir ki ???

Sağolsun eşten yana şanslıyım canım o da gördü ve bilakis kendisi verdi notlarını oğullarına hasretler şimdi lakin ben hiçbir şekilde bir şey demedim.Aynen seninde dediğin gibi el yerine koydular.Giden benim evladımsa onlarında torunuydu ama ne diyelim herkes kendi değerini kendi belirler ve benim için sadece merhaba merhabalar...

Seni sevmeyebilirler anlarim, sevmek zorunda değil derim .ama torunun be torunun oğlunun bir parçası ,canı, kanı seninde canın ,kanın gelini sevmesende o artık yavrusunu kaybetmiş bir anne, taş olsa çatlar , nasıl kötüleşti bu kadar insanlar ? Cok uzuldum suan eşine bir yandan evladını kaybetmiş ,bir yandan anlayışsız anne ,baba nasil mahcup olmuştur ,iyi olmuş ama kv ye o kadar degerliyse en aci gününde yaninda olacaktı evladınin ,iyi günde komsuda gelir sana ki 7 kat el daha iyiydi diyorsun, akıl akil fikir versin ıslah etsin.Allah annene ,babana,eşine uzun omur versin onlara bisey olsa esin tarafından kimsen olmayacakmis demekki
..

Seni sevmeyebilirler anlarim, sevmek zorunda değil derim .ama torunun be torunun oğlunun bir parçası ,canı, kanı seninde canın ,kanın gelini sevmesende o artık yavrusunu kaybetmiş bir anne, taş olsa çatlar , nasıl kötüleşti bu kadar insanlar ? Cok uzuldum suan eşine bir yandan evladını kaybetmiş ,bir yandan anlayışsız anne ,baba nasil mahcup olmuştur ,iyi olmuş ama kv ye o kadar degerliyse en aci gününde yaninda olacaktı evladınin ,iyi günde komsuda gelir sana ki 7 kat el daha iyiydi diyorsun, akıl akil fikir versin ıslah etsin.Allah annene ,babana,eşine uzun omur versin onlara bisey olsa esin tarafından kimsen olmayacakmis demekki
..
Sağolasın canım aynen eşim ve de kendi ailem ve sağolsun can dediğim arkadaşlarım dostlarım Allah yokluklarını göstermesin.Sizin görümcenin eltide aynı bizimkiler gibiymiş ne ara insanlığımızı bu kadar kaybettikse ne diyeyim Allah merhamet vicdan versin.

Rabbim cennetinde kavuşturacak onları inşallah.. Ben senin yavrunum diye çıkacak karşısına.. Kendinizi böyle teselli edin. Benim annem de 4-5 aylıkken düşük yapmıştı. Şimdi cennette ona kavuşacağını düşününce nasıl mutlu oluyor bir görseniz. Rabbim sabır versin.

O kadar duygulu yazmışsıniz ki ağladım okurken.. benim de 39 günlük kız kardeşim ben iki yaşındayken vefat etmiş. Hatta gectigimiz cumartesi doğum günüydü. 26 yil geçti üstünden ama annemin hala gözleri dolar, ölduğu gün üstünde olan Tulumu çıkartır sandıktan bakar uzun uzun. Tulumu hiç yıkamadan jelatinle kaplamis. Ben küçük olduğum için hatırlamıyorum kardeşimi ama hep içimde bir yerlerdedir. 4 kardeşiz şimdi , biri kaç kardessiniz diye sorunca hemen eklerim bir kardeşim bebekten ölmuş diye. Onu saymazsam üzülecek diye düşünürüm. O bizi bekliyor, biliyorum çok güzel bir genç kız oldu şimdi. Anneme babama şefaatci olacak inşallah.
Bu arada benim anneme de doktor hemen çocuk yapmasını yasaklamis. Zor bir doğum olduğu için bir süre ara vermesini istemiş. Ama annem acısını ancak yeni bir bebekle unuturum diye tam bir sene bir gün sonra yine bir kız evladı dünyaya getirdi. Allahın kudreti o kadar büyük ki.....
Allah herkesin evladını bağışlasin, hamilelere hayırlı doğumlardan nasip etsin. Kimseyi evladiyla sinamasin

Rabbim sabır versin bunu unutturacak baska acı göstermesin inşallah.İnşallah Allah tez vakitte ablana yine bebek verir.Bir gelin görümcesini ancak bu kadar sever,acısını ancak bu kadar sahiplenir.Ne mutlu size.Allah geçiminizi daim etsin inşallah.

Cok cok üzüldüm :KK43: evlat acisindan daha buyuk aci olamaz, umarim en kisa zamanda yeniden tadar anneligi, saglikla buyutur bebegini.

4 ay önce doğum forumuna yazmistim .Gorumcem 5 aylıkken doğum yaptı o kadar güzeldi ki minigimiz hiç gitmeyecek sandım ,güçlüydü bizim kızımız kazanacaktı yaşam savaşını ... O koca hortumlardan,serumlardan o yoğun bakımdan çıkıp ,minicikte olsa hepsini yenip hayatını ona adamış annesinin kucağına gelecekti... Olmadı tutunamadı ada mız...
Ve biz hala ağlıyoruz ,onun o kucucuk ayaklarına çoraplar almıştım ben ,yengemm diye kosacakti bana kocaman sarilacaktik ... Poposuna poposuna vuracaktik bizi bu kadar korkuttu diye...Elbiseler etekler alacaktim ona kocaman bezi gorunecekti altından kollarını ,bacaklarını mis kokusunu sevecektik...
Sonra...
O lanet şehire gittik bebegimizi toprağa vermeye ablami ilk gordugum anı olsem unutmam ,yaşayan ölü olur mu oluyormus, bakışı duruşu ...Donuk ,anlamsız ...
Gittim sarildik dakikalarca agladik tutunamadı kizim dedi hanı tutunacakti? ne vardı o kadar ümit verip inandiracak,inanacak ,ama doktorlar hep abartirdi ne demek kendinizi herşeye hazırlayın kolaymi 2 sene bekledi benim ablam birşey olacak diye neler neler yapmadı canimin içi...
Masanin uzerine bakmaz olaydim kucagimizda yatağında sıcacık yatması gereken kuzumuz kefenemi sariliydi ?Butun gucumun yettigi kadar bagirmak geldi icimden cikarin nefes alamaz orda diye ,Sanki uyanacak, ağlayacakta kucağımiza alacaktik... toprağa sokana kadarda inanmadim her an ağlayacak gibi geldi ... O sıcacık evde en sıcak olması gereken kuzumuz bedeni en soğuk olandı, alamadin ya ablam kucağına isitamadin ya kuzunu...
Kızım buz gibi dimi dedinde ikimizde bildigimiz halde yok bitanem diye kandırmaya çalıştım ya seni, o minik saçma beyaz bezden ellerine dokundumya bitanem o minik parmaklarına ,güzel yüzüne ben senden daha cok sogudum ya prensesim...
Seni mezarlığa gotururken kucağına alan annenin kokusunu duymadın mi sıcaklığıyla isinamadin mi ?Hanı videolarda annesinin göğsünde yaşama tekrar donen bebekler vardı ...
Seni simsiki saracak , her kötülüklerden koruyacak baban kendi elleriyle toprağa mi verdi kuzum, ellerimiz bomboş dondukya eve ...
2 sene önce oglusumun oturduğu kanguruyu ,araba koltuklarını ne hevesle hazirladi yengen , süt sağma makinelerini kremlerini ne hevesle temizledim ...
Hepsi boş kaldı kuzum annenin elleri boş kaldı aldiklarimiz boş kaldı ,kelimeler boş, anlamsiz kaldı...
Allahım sen ablama sabir ver 1 sene yasak olmasına rağmen 6 ay sonra hamile kalan var mi biliyor musun diye sorduğunda içimi sıkan kalbime sabır ver ...
O kadar kotuyumki aylardır ,kendi bebeğim olsa daha fazla uzulemezdim asla ,ne olur dua edinde bitanem kısa surede hamile kalıp yavrusunu alsin kucağına ,bitsin artık acisi, saçma gelir diye kimselere anlatamiyorum bu kadar açık doktora gitsem giderim ,büyüklerimizede ölümü yakistiramayiz ama minik bedeninine hiç yakismadi kuzumun...
Allahim tez zamanda gonlunuze gore versin,
Ablanizin evini cocuk kahkahalariyla senlendirsin.
Sizi de tebrik etmek istiyorum, belli ki gorumcenizle cok iyi bir iliskiniz var, Allah bozmasin.

2 agustosda kaybettim ikiz kizlarimi erken dogumla,tup bebekle 5 yillik ozlemimdi onlar benim,opemedim kokluyamadim bagrima basamadim koynumda yatiramadim cekemedim missss gibi kokularini icime,icim yaniyor hemde nasil bi bilseniz..

Öluyum o gunden beri yasamiyorum sadece yasiyorum!!!

Gorumce kaynana elti geldiler bassagligina gectiler karsima cocuklarini sevdiler kv torununu bagira cagira sevdi karsimda gectim mutvaga hickirarak agladim..
Bu kadar vijdansizlik olurmu,olurmus insan olmayandan hersey beklenir,bir gun gelicek ben ve ben gibiler gulucek inaniyorum rabbim bizide sevindiricek...

X