- 16 Ekim 2007
- 2.133
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayat o kadar kısa ki 5 dk sonra ne olacağımı bilmiyorum,bilemiyoruz...
yaşayıp göreceğiz yarının neler getireceğini bu acıyı ancak sağlıklı bi evlat bastırabilir başka yolu yok.ancak acabalarımız hep olacak gebelik döneminde buda çok normal çünkü bizler riskli anne adaylarıyız tek yapmamız gereken Allaha teslim olmak ve dua etmek soruyorum başka gidecek kapımız varmı ? yok işte...Allah isterse ol deyipte olduramayacağı şey yok biliyosun elimizden ne gelir bekleyip göreceğiz bizlerinde evinde baharlar yaşanacak ben inanıyorum sende biraz zaman geçsin inanacaksın...umut ettiğimiz sürece varız...unutmaki Allah sevdiği kulları ile uğraşırmış yoksa bizi kendi halimize bıraksaydı Allah korusun helak olurduk.bakma aslında seçilmiş ve şanslı kadınlarız oda ayrı bi mevzu...!!
Ah Hazanım keşke sana tüm bu acılar geçecek, unutacaksın, Nazlı'dan önceki eski sen olabileceksin diyebilseydim ama olmayacak. Bu hasret yükünü vuslata kadar taşımaya mecburuz. Maalesef bebeğimi kaybettim bölümünde erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiği var. Biz melek anneleri orada bazen acılarımızı,üzüntülerimizi paylaşıyoruz, bazen de yarınlar için birbirimizi yüreklendiriyoruz. Sen de gel paylaş bizimle. Hepimiz aynı yarayı taşıyoruz.
hazancim canim, oyle guclu oyle ozel annelersiniz ki sizler, cok gonulden inaniyorum hepinizin en guzel baharlari yasacaginiza, Rabbim goruyor tum acilarinizi, karsiligini kat kat verecektir Insallah.
buraya gelip acilarini paylasman cok onemli, bizi senden habersiz birakma.
mutlaka 2. hamileliklerinizde tedirgin olucaksınız ama 9 ay değilmi göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor ben doyamamıştım hamileliğime çok güzel bir duyguydu malesef bir daha bunu yaşama şansım yok. allah sizlere yaşatsın en kısa zamanda
allah sabır versin canıminanki bütün vücudum uyuştu benime bebeğim 67 günlük bugün 12 senede geldi olmuyordu bebeğim gözünün içine bakıyorum her dakika adıda naz birden başlığı okuyunca okadar kötü oldumki diyecek söz bulamıyorum inşallah en yakın zamanda tekrar anne olursun canım
benim 3 hamileliğim olacak bundan sonraki olurmu onuda bilemiyoruz allah bilir o korku bitiriyo adamı zaten her ultrasona gidişimde doktorun gözünün içine bakardım kötü bişey söylemesin diye ama 2 hamileliğimdede sorun çıktı ama bundan sonra düşünürsem önce ne olduğunu araştırtacam doktoruma dediğim halde önemsemedi test falan yapmadı hamile kalmadan önce sonuçta ben çekiyorum acıları senin neden yeniden anne olma şansın yok rahiminle ilgili bi sorunmu oldu
Sen bir dahaki hamileliğindede kendini kaptırma hemen kötü bir şey olcak diye umutlu ol her şey bu defa çok iyi olacak diye düşün ki iyilikler seni bulsun. Benim doğumum bir facia doğum bile diyemiyorum 7 saat operasyonda kalmışım nasıl bir doğumsa rahimim alınmış o yüzden bir kez daha hamile kalma şansım hiç yok
neden hiç bir açıklama yapmadılarmı rahimini alıcak kadar ne olmuş ameliyatta normalde 1,5-2 saat sürüyo sezaryan ameliyatı benim okadar sürdü hastaneyi dava ettinmi peki
benim 3 hamileliğim olacak bundan sonraki olurmu onuda bilemiyoruz allah bilir o korku bitiriyo adamı zaten her ultrasona gidişimde doktorun gözünün içine bakardım kötü bişey söylemesin diye ama 2 hamileliğimdede sorun çıktı ama bundan sonra düşünürsem önce ne olduğunu araştırtacam doktoruma dediğim halde önemsemedi test falan yapmadı hamile kalmadan önce sonuçta ben çekiyorum acıları senin neden yeniden anne olma şansın yok rahiminle ilgili bi sorunmu oldu