Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
dostlar sağolsun arkadaşlar geldim özlem 1 hafta oldu nazlım bizi bırakıp gideli ama hala dünyadaymış gibi hissediyorum yokluğunu kabul etmek istemiyorum nedense pazar günü mezarlığa gittik babası hemen etrafını mermerlerle çevirmiş kuzumun çicek alıp dikmiş üzerine bende çicekler ve balonlarla gittim mezarının başına ne kadar zor onu toprağın altında sevmek göremeden ne çok bebekler ölüyo dünyada hemen dolmuş kuzucuğumun yanı yeni melekler sarmış nazlımın yanını allah hepimize sabır versin ikiz bebekler gelmiş o gün gömülmüş ana babası ne kadar yıkıldı kimbilir bu dünya boş onu anlıyorsun mezarlıkta hepimiz gidicez birgün bu dünya ne gence bakıyor nede yaşlıya alıp gidiyor teker teker zamanı dolanı nazlının bu dünyadaki ömrüde çok kısaymış ne yazıkki allah bizden daha fazla sevmiş yavrumu allahım sen herşeye kadirsin işallah bundan sonra güldürürsün yüzümüzü sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip edersin bizim gibi yavrusunu kaybetmiş ana babalara

canım benim yaa nasıl ağlıyorum bilemezsin..acını paylaşıyorum...
2 ay önce bende minik kızımı toprağa verdim allahım sabrını veriyor..ilk günler zor geçiyo ama napıcan allahım onu daha çok seviyomuş aldı yanına..
ne yazıcam bilemedim valla öyle üzüldüm ki...

seninde başın sağolsun arkadaşım bu acı çok farklı bir acıymış evlat acısı allah bizlere sabır versin bundan sonrasında ise hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin işallah hepimize

mafoldumben Allah sabır versin...
tüm sayfaları içim paramparça okudum boğazım düğümlendi
cennette melek olmuş yavrunuz ...

Allah sabır versin,ne denirki teselli sana işlemez içinin acısı dayanılmazdır az çok tahmin edebiliyorum Allah sana Hz. Eyüp sabrı versin çok üzgünümsenağlama

Hazancım sayfanı srekli takip ediyordum, ses cıkmayınca senden endişelenmeye baslamıstım. Şükürki yazmıssın. Evet cok zor, seni inan coık ama cok iyi anlıyorum.

Allah sana ve senin gibi evladını, canını kaybedenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

cok,cok uzuldum... allah sabır versın sızlere... basınız sagolsun...

hazancım zamanla alışacaksın ve bi rüya gördüm sanacaksın...acın çok yeni ve taze çabuk atlatmanı dilerim Allah yardımcın olsun....ve sabrını arttırsın...aklımdasın ve yaralarının çabuk iyileşmesini bende sabırla bekliorum...kendine ii bak...:KK43:

Hazan nerelerdesin durumun nasıl merak ediyorum. Allaha senin içinde burdaki melek anneleri içinde kendim içinde sürekli dua ediyorum allahtan başka sığınacak yerimiz yok o bize vericektir bu yükü taşıma gücünü ki veriyorda böyle bir şeyle yaşıyoruz işte bir şekilde

biz sanıyoruz ki sadece bizim başımıza geliyor benim yavrularımı babası defnederken yanlarına tam 8 tane mezar açmışlar o gün ne çok kişilerin canı yanmış... Allah sabrını veriyor zor ama hemde çok ben hiç gitmedim mezarlığa eşim götürmedi şimdi kardeşi sağlıklı gelirse götürcem diyor oğlumun ayak ucunda kızım :KK43:( .. Onlar arkadaş oldular

hazancım zamanla alışacaksın ve bi rüya gördüm sanacaksın...acın çok yeni ve taze çabuk atlatmanı dilerim Allah yardımcın olsun....ve sabrını arttırsın...aklımdasın ve yaralarının çabuk iyileşmesini bende sabırla bekliorum...kendine ii bak...:KK43:

sağolasın arkadaşım evet hala herşey bir rüyaymış gibi geliyor inanmak istemiyorum olup bitenlere ama yaşadıklarım gerçek malesef allahım bir daha yaşatmasın bize evlat acısını

biz sanıyoruz ki sadece bizim başımıza geliyor benim yavrularımı babası defnederken yanlarına tam 8 tane mezar açmışlar o gün ne çok kişilerin canı yanmış... Allah sabrını veriyor zor ama hemde çok ben hiç gitmedim mezarlığa eşim götürmedi şimdi kardeşi sağlıklı gelirse götürcem diyor oğlumun ayak ucunda kızım :KK43:( .. Onlar arkadaş oldular

öyle insan başına gelmeyince bilemiyor bende mezarlığa gittiğimde ne çok melekler gördüm kuzucuğumun yanında doluvermiş yanı hemen allah sabır versin hepimize anlamadım yağmurcum senin hikayeni bilmiyorum tam olarak ikizlerinmi vardı senin sen şu anda hamilemisin eğer öyleysen allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

evt hazancım tüp bebekle ikizlerime hamila kalmıştım erekn doğumla kaybettim 21 ve 23 hafta miniciklerdi biri 400 biri 580 gram doğdu yarım saat içinde melek oldular..... Kaybettikten 9 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım aynı korkuları yaşıyorum hala ikizlerimi unutamıyorum ama inşallah kardeşi sağlıklı gelirde ikisinin kokusunu bunda içime çekerim....

Hazan nerelerdesin durumun nasıl merak ediyorum. Allaha senin içinde burdaki melek anneleri içinde kendim içinde sürekli dua ediyorum allahtan başka sığınacak yerimiz yok o bize vericektir bu yükü taşıma gücünü ki veriyorda böyle bir şeyle yaşıyoruz işte bir şekilde

geldim arkadaşım nasıl olsun rüyada gibiyim ama uyanığım ve yaşadıklarım gerçek kızımın hayaliyle avunuyorum allah razı olsun duaların için evet gideceğimiz döneceğimiz tek yer onun makamı kıyamete kadar yaşıcaz ve sıkıntılar çekicez ne yazıkki doğuma nasıl seviniyosak ölümede hazırlıklı olmalıyız aslında ama olamıyoruz malesef

Boğazım düğüm düğüm oldu ne desem boşş
RABBıM başka acılar göstermesin arkadaşım:Saruboceq:

gözlerinde ki bulutlar,gün gelecek güneş açacak ben inanıyorum ve umutluyum yoksa her gecenin ardından sabah olurmuy du...

gözlerinde ki bulutlar,gün gelecek güneş açacak ben inanıyorum ve umutluyum yoksa her gecenin ardından sabah olurmuy du...

haklısın arkadaşım zaman herşeyin ilacıdır muhakkak ama bizim çektiklerimiz başka türlü bir acı bunuda geçirirmi acaba kaybediyoruz yinede vazgeçmiyoruz içimizdeki evlat hasreti evlat özlemi yeniden anne olabilirmiyim gene aynı şeyleri yaşarmıyım düşüncesi yiyip bitiriyo bizi taki ne zaman sağlıklı ve hayırlı evlatlar alınca kucaklarımıza belki bir nebze diner acılarımız tabi allah nasip ederse bizlere yeniden anne olmayı

hayat o kadar kısa ki 5 dk sonra ne olacağımı bilmiyorum,bilemiyoruz...

yaşayıp göreceğiz yarının neler getireceğini bu acıyı ancak sağlıklı bi evlat bastırabilir başka yolu yok.ancak acabalarımız hep olacak gebelik döneminde buda çok normal çünkü bizler riskli anne adaylarıyız tek yapmamız gereken Allaha teslim olmak ve dua etmek soruyorum başka gidecek kapımız varmı ? yok işte...Allah isterse ol deyipte olduramayacağı şey yok biliyosun elimizden ne gelir bekleyip göreceğiz bizlerinde evinde baharlar yaşanacak ben inanıyorum sende biraz zaman geçsin inanacaksın...umut ettiğimiz sürece varız...unutmaki Allah sevdiği kulları ile uğraşırmış yoksa bizi kendi halimize bıraksaydı Allah korusun helak olurduk.bakma aslında seçilmiş ve şanslı kadınlarız oda ayrı bi mevzu...!!

X