Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim yaa nasıl ağlıyorum bilemezsin..acını paylaşıyorum...
2 ay önce bende minik kızımı toprağa verdim allahım sabrını veriyor..ilk günler zor geçiyo ama napıcan allahım onu daha çok seviyomuş aldı yanına..
ne yazıcam bilemedim valla öyle üzüldüm ki...
hazancım zamanla alışacaksın ve bi rüya gördüm sanacaksın...acın çok yeni ve taze çabuk atlatmanı dilerim Allah yardımcın olsun....ve sabrını arttırsın...aklımdasın ve yaralarının çabuk iyileşmesini bende sabırla bekliorum...kendine ii bak...
biz sanıyoruz ki sadece bizim başımıza geliyor benim yavrularımı babası defnederken yanlarına tam 8 tane mezar açmışlar o gün ne çok kişilerin canı yanmış... Allah sabrını veriyor zor ama hemde çok ben hiç gitmedim mezarlığa eşim götürmedi şimdi kardeşi sağlıklı gelirse götürcem diyor oğlumun ayak ucunda kızım ( .. Onlar arkadaş oldular
Hazan nerelerdesin durumun nasıl merak ediyorum. Allaha senin içinde burdaki melek anneleri içinde kendim içinde sürekli dua ediyorum allahtan başka sığınacak yerimiz yok o bize vericektir bu yükü taşıma gücünü ki veriyorda böyle bir şeyle yaşıyoruz işte bir şekilde
gözlerinde ki bulutlar,gün gelecek güneş açacak ben inanıyorum ve umutluyum yoksa her gecenin ardından sabah olurmuy du...