Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazan, canım inan hıçkıra hıçkıra ağladım haberi aldığımda. Ve dakikalardır bilgisayar ekranına boş boş bakıyrum, ne yazsam ne desem boş biliyorum. Boğazımda birseyler düğümleniyor adeta. İdilim ve Nazlı kızımız.. onlar için günlerdir dua ediyorduk . 17cc beslendiğini dıuydugumda inan ne cok sevinmiştim, iyileşecegine inanıyordum. Allahım ne yazsam, nasıl paylaşsam senle acını... Nazlımız artık melek olmuş, uçmuş ((( Şimdi İdilim ve senin için duacı olucam canım. "Allahım İdilime sağlık ve hayırlı uzun ömür ver derken, Hazan arkadasıma da sabırlar ver, dayanma gücü ver" diye dualarımda olacaksın... Allah sabır versin canım... Kelimeler adeta tükenti... Eşine ve sana sabırlar diliyorum..
hazan yazmistinki, Nazlim borulari cekistiriyor sıkıldı artık yavrum, o yuzden uyutuyorlar demiştin, aklimdan atamiyordum bu sozunu, yuregime islemisti, daha dun gece bu gun gunduz ben hala dua ediyordum, acilar cekmesin, Allah'im biz bebekleri aci cekiyor sansak da, onlar hissetmiyordur Insallah diye, dualar ettim. aslinda yazamiyorum su an hazancim, kelimeler tukendi, tek bildigim Nazlin bir melek, aci, kotuluk, yokluk nedir bilmeden yasayacagi gercek mekanda O....Allah'im guzel Rabbim sabirlarin en buyugunu versin sana, ne olur bizi habersiz birakma, arada yaz bizlere, paylas canim, yasadiklarini yasamayan eminim anlayamaz seni tm olarak, biliyorum ama lutfen arada da olsa gel.................
evet özlem sıkıldı kuzum o cam kuvözden ağzındaki borulardan damarlarındaki iğnelerden ve yapılan ilaçlardan serumlardan ve koyup gitti bizi keşke o kadar acı çekmeseydi yavrum 49 gün direndi ama onada tak etti minicik yüreği bedeni kaldıramadı biz bile okadar güçlümüyüz bilemeyiz ama o dayandı ama işte malesef kaybetti savaşı kucağımıza alamadan toprak aldı ellerimizden