Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allahım sabır versin.Unutmaki canım cennetin kapısında seni bekliyor olacak meleğin.

:Saruboceq: Rabbim sabırlar versin ... dayanma gücü versin... tıkandım offfff... senağlama

Allah ım çok acı bişey ben 9 haftalıkken bebeğimn kalbi durdu 1 haftadır ağlıyorum

sizi düşünemiyorum bile.....Üzülmeyin demiyorum diyemiyorum...Şefaatçiniz olur inşallah

cennet kapılarında bekler o sizi annemsiz babamsız girmem cennete derde bekler sizi inşallah

canım biz ne desek boş yaşayan bilir ancak
allahım bol bol sabır versin sizlere minik meleğin cennette şefaatçi olacak inş.sizlere
allah yar ve yardımcın olsun

hazan yazmistinki, Nazlim borulari cekistiriyor sıkıldı artık yavrum, o yuzden uyutuyorlar demiştin, aklimdan atamiyordum bu sozunu, yuregime islemisti, daha dun gece bu gun gunduz ben hala dua ediyordum, acilar cekmesin, Allah'im biz bebekleri aci cekiyor sansak da, onlar hissetmiyordur Insallah diye, dualar ettim. aslinda yazamiyorum su an hazancim, kelimeler tukendi, tek bildigim Nazlin bir melek, aci, kotuluk, yokluk nedir bilmeden yasayacagi gercek mekanda O....Allah'im guzel Rabbim sabirlarin en buyugunu versin sana, ne olur bizi habersiz birakma, arada yaz bizlere, paylas canim, yasadiklarini yasamayan eminim anlayamaz seni tm olarak, biliyorum ama lutfen arada da olsa gel.................

Son düzenleme:
Hazan, canım inan hıçkıra hıçkıra ağladım haberi aldığımda. Ve dakikalardır bilgisayar ekranına boş boş bakıyrum, ne yazsam ne desem boş biliyorum. Boğazımda birseyler düğümleniyor adeta. ıdilim ve Nazlı kızımız.. onlar için günlerdir dua ediyorduk . 17cc beslendiğini dıuydugumda inan ne cok sevinmiştim, iyileşecegine inanıyordum. Allahım ne yazsam, nasıl paylaşsam senle acını... Nazlımız artık melek olmuş, uçmuş :KK43:((( Şimdi ıdilim ve senin için duacı olucam canım. "Allahım ıdilime sağlık ve hayırlı uzun ömür ver derken, Hazan arkadasıma da sabırlar ver, dayanma gücü ver" diye dualarımda olacaksın... Allah sabır versin canım... Kelimeler adeta tükenti... Eşine ve sana sabırlar diliyorum..

Hazan, canım inan hıçkıra hıçkıra ağladım haberi aldığımda. Ve dakikalardır bilgisayar ekranına boş boş bakıyrum, ne yazsam ne desem boş biliyorum. Boğazımda birseyler düğümleniyor adeta. İdilim ve Nazlı kızımız.. onlar için günlerdir dua ediyorduk . 17cc beslendiğini dıuydugumda inan ne cok sevinmiştim, iyileşecegine inanıyordum. Allahım ne yazsam, nasıl paylaşsam senle acını... Nazlımız artık melek olmuş, uçmuş :KK43:((( Şimdi İdilim ve senin için duacı olucam canım. "Allahım İdilime sağlık ve hayırlı uzun ömür ver derken, Hazan arkadasıma da sabırlar ver, dayanma gücü ver" diye dualarımda olacaksın... Allah sabır versin canım... Kelimeler adeta tükenti... Eşine ve sana sabırlar diliyorum..

bende diyecek hiçbir şey bulamıyorum acımı anlatacak tükendi kelimeler sözler hiç bişeyin anlamı yok artık bana çıkar yüreğini onu yaşatmak için deselerdi çıkarıp verirdim öleceğimi bile bile bu yürek onsuz atacak artık sıkısıkı sarıl idiline o bari bırakmasın seni bende hem cennetteki nazlıma hemde idile dua etmeye devam edicem işallah sizin sonunuz bizimki gibi olmaz idil kazanır bu yaşam savaşını

hazan yazmistinki, Nazlim borulari cekistiriyor sıkıldı artık yavrum, o yuzden uyutuyorlar demiştin, aklimdan atamiyordum bu sozunu, yuregime islemisti, daha dun gece bu gun gunduz ben hala dua ediyordum, acilar cekmesin, Allah'im biz bebekleri aci cekiyor sansak da, onlar hissetmiyordur Insallah diye, dualar ettim. aslinda yazamiyorum su an hazancim, kelimeler tukendi, tek bildigim Nazlin bir melek, aci, kotuluk, yokluk nedir bilmeden yasayacagi gercek mekanda O....Allah'im guzel Rabbim sabirlarin en buyugunu versin sana, ne olur bizi habersiz birakma, arada yaz bizlere, paylas canim, yasadiklarini yasamayan eminim anlayamaz seni tm olarak, biliyorum ama lutfen arada da olsa gel.................

evet özlem sıkıldı kuzum o cam kuvözden ağzındaki borulardan damarlarındaki iğnelerden ve yapılan ilaçlardan serumlardan ve koyup gitti bizi keşke o kadar acı çekmeseydi yavrum 49 gün direndi ama onada tak etti minicik yüreği bedeni kaldıramadı biz bile okadar güçlümüyüz bilemeyiz ama o dayandı ama işte malesef kaybetti savaşı kucağımıza alamadan toprak aldı ellerimizden

evet özlem sıkıldı kuzum o cam kuvözden ağzındaki borulardan damarlarındaki iğnelerden ve yapılan ilaçlardan serumlardan ve koyup gitti bizi keşke o kadar acı çekmeseydi yavrum 49 gün direndi ama onada tak etti minicik yüreği bedeni kaldıramadı biz bile okadar güçlümüyüz bilemeyiz ama o dayandı ama işte malesef kaybetti savaşı kucağımıza alamadan toprak aldı ellerimizden

ben inanıyorum ki melekler o acıları hissetmediler bile ,, Rabbim cennetinin kuşlarına öyle acı çektirirmi o merhametlilerin en merhametlisi,,, bende birgün oğlumun yanına girdiğimde ağzında ki hortumu meme gibi emiyordu ama nasıl iştahlı içim yandı öle görünce annesinin süt dolu göğüsleri duruken kuru hortumları emiyordu yavrum ,,,
canım asla unutamazsın ama zamanla alışacaksın onun yokluğuyla yaşamaya ,,hayat devam ediyor sonuçta ,Rabbim meleklerimizin acısını hasretini az da olsa dindirecek bebekler nasip etsin inş...

okurken oğluma baktım ağladım dayanamadım allah hepimiin evlatlarını bizlere bağışlasın zordur eminim
ne desek boş ama rabbimin takdiri öyle düşün rahatlamaya çalış allah bir daha böyle acılar yaşatmasın

X