hazancim hep aklimdasin, yazicak bir sey de bulamiyorum, cok uzgunum canim cok cok. Rabbim sana dayanma gucu sabirlarin en buyugunu versin diye dua ediyorum.
Hazancım sana birseyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum.. Dualarımdasın ve sürekli aklımdasın, sen ve Nazlımız.. Paylaşmak istediin birseyler olursa sürekli yanında olduğumu bilmeni isterim..
canım arkadaşım, evlatlarımızda arkadaş oldu cennette, benim evladımda 4 ay önce 26 nisanda cennete gitti.Nazlına benim Yavuz Selim'im orada abilik yapacak, emin olki onlar şimdi oynuyorlardır ve çok mutlulardır.Benim oğlumda 1 günlüktü yolculuğa çıktığında, bunun acısını ancak yaşayanlar bilir canım. Rabbim meleklerine sormuş kulumun ciğerparesini aldınızmı diye, onlarda evet demiş, peki o ne dedi demiş, meleklerde RABBİNE şükretti demişler, o zaman ona cennette hamd evi yapın demiş. Ve inanabilirsinki evlatlarımız bizi almadan cennet girmeyecektir.Orada şuan Hz İbrahim AS yanındalar. Ne güzel emanet edilebilecek en güzel bir yerde, acıları gerçekten içimizden gitmiyor ama ne yapalım katlanmak zorundayız,Rabbim sabırlar versin
ben inanıyorum ki melekler o acıları hissetmediler bile ,, Rabbim cennetinin kuşlarına öyle acı çektirirmi o merhametlilerin en merhametlisi,,, bende birgün oğlumun yanına girdiğimde ağzında ki hortumu meme gibi emiyordu ama nasıl iştahlı içim yandı öle görünce annesinin süt dolu göğüsleri duruken kuru hortumları emiyordu yavrum ,,,
canım asla unutamazsın ama zamanla alışacaksın onun yokluğuyla yaşamaya ,,hayat devam ediyor sonuçta ,Rabbim meleklerimizin acısını hasretini az da olsa dindirecek bebekler nasip etsin inş...
Allah ım çok acı bişey ben 9 haftalıkken bebeğimn kalbi durdu 1 haftadır ağlıyorum
sizi düşünemiyorum bile.....Üzülmeyin demiyorum diyemiyorum...Şefaatçiniz olur inşallah
cennet kapılarında bekler o sizi annemsiz babamsız girmem cennete derde bekler sizi inşallah
hazann iki gündür seni düşünüyorum hep aklımdasınnasılsın demeye dilim bile varmıyor...acını çok derinlerde hissediyorum inşallah fazla hasar almadan atlatırsın canım benim ben çok üzgünüm....
bende inanmayanlardanım meleklerin acı çektiklerine...yoksa 135 gün gözümün önünde hortumlarla nasıl boğuştuğunu görmeye katlanamazdım..bi video var elimde kafasını kaldırıyor hortumu çekmeye çalışıyor...yinede inanmıyorum acı çektiğine...masumlar çünkü öyle değilmi ?