Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım benim allah sabır versin...söylicek hiçbirşey bulamıyorum çok üzgünümsenağlama

Allah bu mübarek ayın hatırına sana 1000 misli sabır versin inşallah.....

sınavın çok zor:çok üzgünüm:

hazancim hep aklimdasin, yazicak bir sey de bulamiyorum, cok uzgunum canim cok cok. Rabbim sana dayanma gucu sabirlarin en buyugunu versin diye dua ediyorum.

Hazancım sana birseyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum.. Dualarımdasın ve sürekli aklımdasın, sen ve Nazlımız.. Paylaşmak istediin birseyler olursa sürekli yanında olduğumu bilmeni isterim..

hazancim hep aklimdasin, yazicak bir sey de bulamiyorum, cok uzgunum canim cok cok. Rabbim sana dayanma gucu sabirlarin en buyugunu versin diye dua ediyorum.

biliyorum canım benim bende bulamıyorum ne kafamı nede kelimeleri toplayabiliyorum sadece nazlımı istiyorum keşke hayatta olsaydı bizi koyup gitmeseydi hayatımız allak bullak oldu o gidince

farkındayım çünkü ikimiz birbirimize destek oluyoduk ilnarcım herzaman yanındayım nazlım hayatta değil ama idilimiz için savaş devam ediyo işallah o kazanır yaşam savaşını ve kucağında sağ salim çıkar gelir evinize

arkadaşlar dualarınızla benim ve nazlımın yanında olduğunuz için teşekkür ediyorum 4 gün oldu kuzucuk bizi bırakıp gideli zaman geçiyo bi şekilde ama delip geçiyo acısı geçmiyo hep biyerlerde kalıyo kalacakta 3 meleğim var diğer tarafta 3 kardeş bulmuşlardır umarım birbirlerini yüreğim alev alev yanıyor ateş düştüğü yeri yakıyor sabır diliyorum allahtan başka bişey değil ve aklıma mukayet olmayı

allahım sanada sabırlar versin işallah tekrar yaşamayız aynı acıları ben 2 kez yaşıyorum ve dua ediyorum allahım bizi evlat acısıyla imtihan etme diyo çok zormuş gerçekten çok zor birini bile sağ salim alabilseydim kucağıma

hazann iki gündür seni düşünüyorum hep aklımdasın nasılsın demeye dilim bile varmıyor...acını çok derinlerde hissediyorum inşallah fazla hasar almadan atlatırsın canım benim ben çok üzgünüm....

işallah öyledir çünkü ben 50 gün acı çektiğini düşünüyorum hep allahım sanada sabırlar versin işallah tekrar yaşamayız aynı acıları ben 2 kez yaşıyorum ve dua ediyorum allahım bizi evlat acısıyla imtihan etme diye çok zormuş gerçekten çok zor birini bile sağ salim alabilseydim kucağıma

allahım sanada sabırlar versin işallah tekrar yaşamayız aynı acıları ben 2 kez yaşıyorum ve dua ediyorum allahım bizi evlat acısıyla imtihan etme diye çok zormuş gerçekten çok zor birini bile sağ salim alabilseydim kucağıma sende fazla üzülme ya benim gibi olsaydın biri 22 haftalık nazlının ikizi 14 haftalık öldü nazlıda böyle oldu yine olr ümidini yitirme

bende inanmayanlardanım meleklerin acı çektiklerine...yoksa 135 gün gözümün önünde hortumlarla nasıl boğuştuğunu görmeye katlanamazdım..bi video var elimde kafasını kaldırıyor hortumu çekmeye çalışıyor...yinede inanmıyorum acı çektiğine...masumlar çünkü öyle değilmi ?

içimden sen geçiyordun biliyomusun daha önce seni çok takip ettim yazdıklarını sende çok acı çektin benim gibi nasıl dindirdin acını dindimi acın hafifledimi zamanla bağıra bağıra ağlamak istiyorum gidip mezarına toprağına kapanıp kalmak istiyorum yapamıyorum bişeyler tutuyo dün bi tane cırcır böceği geldi üstüme kondu gitmek bilmedi herkes nazlımın ruhu olduğunu söyledi aldılar attılar gene geldi kondu üstüme öyle kötü oldumki tutuyolar bırakın beni annemle kalayım der gibi ötüp durdu ben nazlıma hep zilli nazlım zilli kızım diye severdim

işallah öyledir biz büyüklerin eline iğne batsa canımız yanıyo onlar daha çok küçüktü şerife senin ne kadar oldu kaybedeli silemiyo demi insan onu görmek istiyo bende sildirmedim eşim sil dedi yapamadım oradan silsem hayatımdan silebilecekmiyim sanki

hazancım geçen sene regaib kandilinde kaybettik umutu inanırmısın bilmem ama o gün küvözün başında anlamıştım hissetmiştim gideceğine ne yaptım biliomusun küvözün camlarını açtım ellerini kendime doğru çektim öptüm öptüm ve vedalaştım...

eve geldim telefon hastaneye gelin vs..sonrası malum...

13 ay oldu gideli...bende eksilen bişi olmadı yaşıtlarını görünce iç çekmeden duramıyorum..bebeklere bakamıyorum vs vs...

nasıl acımı hafiflettiğime gelince kesinlikle kimseden fayda yok bunu bil ateş düştüğü yeri yakıyor bu ateş kimseyi acıtmıyor..ben ateşi tuttum ama yandığımı hissetmedim...

sabır ver Allahım dedim sabır çok özlediğim de de dua ediyor rüyama gelmesini istedim böylece avunup bu günlere geldim...yalnız özel günler çok acı geçiyor şimdi ramazan sonu bayram ruh gibi oldum gene...çabuk bitmesini istiorum...

şuan evinde yanında kimler var bilmiyorum ama herkes gidecek o zaman çok koyuyor insana en az hasarla atlatmanı dilerim...ve içinden ne geçiyor sa yaz bizler yanında olacağız bu güç seni ayakta tutacak..çok zor bişi çekmeyen bilemez...yalnız değilsin arkadaşm..

allah bol sabır versin canım cok zor bende ilk kızımı kaybettim yedi yıl sonra olmustu hemde cok kötü bir dönemdi aklıma geldikce hala kötü oluyorum anlatmak teselli etmek kendimden bildiğim icin cok zor ama malesef geri getiremeyeceksin bunuda bil ne kadar üzülür kendini yıpratırsan kendine zarar verirsin ben baya kötü oldum üstüne birde dısğebelik gecirdim düsün belkide bir daha olma sansı nerdeyse sıfır gibi birseydi cünki bebeğim olmuyordu zaten ama onuncu yıldı kızım oldu sonra bir tane daha insallah seninde hemen olur
inan sadece onun sevğisi sana unutturacak bu acıyı yeniden hamile bile kalsan hafifleyecek ve bu dönemde zor ama baska caren yok kabullen ve cok hırpalama kendini eğer dünyada yasayacak kısmeti olsa ne olursa olsun yasayacaktı onun ömrü bu kadar inaclı insanlarız bunu düsün elinden gele bilecek hic bir sey yoktu
ve dirayetli ve sabırlı ol insallah bu sabrın öbür cocukların icin gerek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…