Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hazannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
209
1
Nazlım artık yok 49 gün sürenyaşam savaşını ne yazıkki kaybettik kuzum bizi bıraktı gitti cam küvözün içindensıcacık kucağıma yatağına geleceğini beklerken o gitti buz gibi morg yataklarına yattı kundaklara saracakken seni beyaz kefenlere sardık o minicik bedenini sıcacıktın oysa buz gibi taş gibe verdiler seni kucağıma kuzum nasıl dayanılır bu acıya herkes sabır hayırlısı böyleymiş diyo ama benim içim yanıyo toprağın altındasın şimdi bir daha göremeyeceğim seni kucağıma alaman toprak aldı seni benden kader diyemiyorum 49 gün az uz değil bayramda çıkarrız sağ salim diye beklerken bayramlar zehir olacak annem sütüm azaldı yetiremeyeceğim derken kara kara düşünürken önemi yok artık gelen sütün verceğim kuzum gitti annesini babasını koyup gitti

ah canım ağlıyorum şimdi gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin seni anlıyorum diemem ama çok üzüldüm minik meleğin için dualar etmiştik Allah onu daha çok seviyormuş demekki senağlama

Ne diyecegimi bilemiyorum:çok üzgünüm:, kelimeler yetmez, Allah sabir versin, cennette bulusursunuz insallah:Saruboceq:

canım arkadaşım çok üzüldüm Allahh sana sabırlar versin diyecek kelime bulamıyorum ramazan mübarek günlerdeyiz canım bol bol dua et sabır dile

Nazlı meleğin durumunu takip edenlerdendim,başlığı okuyunca içim cızz etti,birde senin anne olarak hissettiklerini okuyunca.........Allah'ım cennetine aldı Nazlı'nı canım benim,öbür dünyada sonsuza kadar kavuşacaksın inşallah meleğine.Allah sana sabır versin,dayanma gücü versin...

allahım dayanma gucu sabır versın basınız sag olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim Allah onu senden çok sevmişki yanına almış emin ol bu dünyada olacağından daha rahattır.Kahretme Allahın taktiri.Sabrın bol olsun.

elim yanağımda kaldı derinlere daldım...bu filmi görmüştüm kefenli bi bebek nasıl olur bi ölüyü musallaya yatırmak nasıldır sonra toprağa koymak !!! en uyuz olduğumda sineklerdi toprağa koyarken elimle kovalıyordum ısırmasın canı acımasın die düşünmek...ölüde olsa canımızdı..ve canının acıyacağını düşünüyordum...annelik işte.. geceeler yarimiz oldu...

şimdi sana ne desemde acını hafifletsem hiç bi teselli acını hafifletmez bilirim..sadece sabır dileyebilirim Allah bu günlerde sana dayanma gücü versin...herkes gidecek yalnız kaldığında ne olur kendini düşünerek yıpratma benim gibi sağlığından olursun.seni anlayan bizleriz gel buraya yaz ne geçiyorsa içinden...yalnız değilsin olmıcaksında...SABIR SABIR SABIR...

hem merak etme o bi melek ve benim kuzuma arkadaş oldu şimdi onlar daha huzurlu ve mutlular çünkü acıları dindi...güzel güzel oyunlarını oynayıp bizi beklicekler...

sabır diliyorum melek annesi...

canım benim :teselli: öncelikle sana çok geçmiş olsun ve başın sağolsun acını çok ama çok iyi anlıyorum bende kızımı 10 ay önce kaybettim sana sabır diliyorum diycek kelime bulamadım boğazım düğümlendi sadece şunu bil allah sabrını veriyor zor olur ama alışırsın kendini çok yıpratma nolur daha yine anne olucaksın inşallah sizin sağlığınız yerinde olsun tek allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Allahım büyük sabır versin..kolay olmayan zamanlar yaşayacaksın;ama dayanma gücünü yitirme hiç olur mu?konuşmak kolay deme sakın;çünkü bende meleğimi 40.gününde kaybeden bir anneyim..şimdi gökyüzünden el sallıyor kızım bana;rüyalarımda büyüyor.
doğan güneş bütün üzüntünü,mutsuzluğunu alsın;yeni günler sana yepyeni umutlar;mutluluklar versin;Allah sana sabır;güç versin..sözün bittiği yer;hayat böyle...
sana benden ufak bir tavsiye;bazen gidenlere üzülmektense yanında olan sevdiklerini düşünüp şükretmek iyi gelebiliyor..bi sıkıntın olursa her zaman yardımcı olmaya hazırım...

Rabbim sabır ,dayanma gücü versin,,, inan ne yazacağımı ne söyliyeceğimi bilemiyorum ,, ne söylenirde teselli edilebilir ki bu acının tesellisi yok ,,,yazını okuyunca yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden ,, mafoldumben mafoldumben mafoldumben şu an dondum kaldım boğazım düğüm düğüm,,,,sadece sabır diliyorum:Saruboceq:

Of ya serife arkadaşımızın yazdıklarınıda okuyunca iyice bittim burda...ellerim ve yüreğim titriyor şu anda ..yazacak bişey bulamıyorum....acısını veren rabbim sabrınıda verir inşallah...bebeğin melek olup uçtu inşallah öbür dünyada senin ve babasının şefeatçısı olacak....başın tekrar sağolsun canım..dualrım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…