Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
melek oldu demişin. melek olmuş işte varmı ötesi. tamamen günahsız ve inşallah ahirette annesi olmadan cennete girermi meleğin sanıyorsun.

canım arkadaşım, evlatlarımızda arkadaş oldu cennette, benim evladımda 4 ay önce 26 nisanda cennete gitti.Nazlına benim Yavuz Selim'im orada abilik yapacak, emin olki onlar şimdi oynuyorlardır ve çok mutlulardır.Benim oğlumda 1 günlüktü yolculuğa çıktığında, bunun acısını ancak yaşayanlar bilir canım. Rabbim meleklerine sormuş kulumun ciğerparesini aldınızmı diye, onlarda evet demiş, peki o ne dedi demiş, meleklerde RABBİNE şükretti demişler, o zaman ona cennette hamd evi yapın demiş. Ve inanabilirsinki evlatlarımız bizi almadan cennet girmeyecektir.Orada şuan Hz İbrahim AS yanındalar. Ne güzel emanet edilebilecek en güzel bir yerde, acıları gerçekten içimizden gitmiyor ama ne yapalım katlanmak zorundayız,Rabbim sabırlar versin

ne diyeceğimi bilemiyorum.söylenecek hiçbir söz acını hafifletmeye yetmez.acını anlamayada.sabır dileyeceksn yaradandan dayanma gücü dileyeceksin.başka yapacak bi şey yok maalesef.allah sabır versin sana.

Ne denirki, ölüm acısını tatmayanlar bilemez
Sadece sabır birazcık, o acı hiç dinmeyecek, aklına geldikce için sızlayacak buna eminim ama zaman geçtikce alışacaksın buna...
Rabbim sana en kısa zamanda acılarını dindirecek (hafifletecek) sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. Başın saolsun canım, sana ve eşinede Allah sabırlar versin..

Allah sabır versin size
o bebeğin artık sana öbür dünyada şefaatçi olacak artık

Kelimelerin anlamını yitirdiği an...
böyle bir acının hiçbir tesellisi yok...
yavrunuza rahmet diliyorum,
sizlere de Allahtan sabırlar....

Nazlım artık yok 49 gün sürenyaşam savaşını ne yazıkki kaybettik kuzum bizi bıraktı gitti cam küvözün içindensıcacık kucağıma yatağına geleceğini beklerken o gitti buz gibi morg yataklarına yattı kundaklara saracakken seni beyaz kefenlere sardık o minicik bedenini sıcacıktın oysa buz gibi taş gibe verdiler seni kucağıma kuzum nasıl dayanılır bu acıya herkes sabır hayırlısı böyleymiş diyo ama benim içim yanıyo toprağın altındasın şimdi bir daha göremeyeceğim seni kucağıma alaman toprak aldı seni benden kader diyemiyorum 49 gün az uz değil bayramda çıkarrız sağ salim diye beklerken bayramlar zehir olacak annem sütüm azaldı yetiremeyeceğim derken kara kara düşünürken önemi yok artık gelen sütün verceğim kuzum gitti annesini babasını koyup gitti

başın saolsun canım..çok üzüldüm allah sabır versin....

allah sabır versin.hiç kimseye evlat acısı göstermesin.başka bi şey gelmiyor elimizden ne yazıkki.vermeye karar verdiği gibi almaya da rabbim karar veriyor.

allah sabır versin demekten başka bişey gelmiyor elimden çok üzüldüm allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın

içim cız etti inan gözlerim doldu seni hiç düşünemiyorum ne haldesin güzel Allahım sabır versin dayanma gücü versin sana

çok üzüldüm
senin için dua edicem cnm allah sana ve eşine sabır versin..başınız sağolsun

canım basın sağolsun allah sabır versin. il nar ın idil için de senin için de hep dua ediyordum ben, oradan takip ediyordum sizi de. allah dualarımı kabul etmedi sizin için, inşallah idil in iyi haberlerini alırız. çok zor bir durum, eşinle birbirinize sıkı sıkı tutunun, acınızı hafifletmeye çalışın... nazlı nın yerini alamaz hiç bir zaman bunu söylemek için de çok erken biliyorum ama yeni bir bebek yasama devam gücünüz olur. daha önceki bebeginden sonra nazlın sana umut olmuştu... nolur kendinizi bırakmayın. nazlı nın mekanı cennet, seni orada bekliyor olacak canım.. daha fazla söyleyecek sözüm yok, zaten ne söylesek kelimeler kifayetsiz..

Son düzenleme:
Başlığı görünce şok oldum senağlama senağlama başından beri durumunuzu takip ediyordum.Rabbim biliyor ya küçük kızınız için ve ıdil için çok dua ettim.Allah size ve eşinize sonsuz sabır ve dayanma gücü versin. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. senağlama : çok üzgünüm:

X