Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım benim başlığı görünce çok tuhaf oldum çok kötü oldum ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüdüm senağlama
başınız saolsun
rabbim acısına dayanma sabrı versin :Saruboceq:

canım benim yinede isyan etme ALLAH dan dayanma sabrı iste hakkımızda hayırlısı buymuş de veren rabbim yine alan o verdiği zaman nasıl seviniyorsak aldığı zamanda isyan etmiyeceğiz canımkolay değil ama yinede isyankar olma canım

tebrar başınız saolsun rabbim acısına dayanma sabrı versin inşallah

Allah sabır versin acın çok büyük başka ne denebilirki Allah sabır güç kuvvet versin...

inan ne diyeceğimi ne konusacağımı bilemedim suan yasadaığım acılar geldi gözümün önüne inan senin yanında olmayı okadar cok isterdimki
bende bu acıyı yasayalı tam bir yıl olacak gögüslerim süt dolu hastaneden evime dönmüştüm dayanamam kaldıramam yasamak bana haram derken öyküm canım kızım melek oldu artık derken bu acıyada alıstım hala aklımda unutmak mümkün değil kendimi kaybettim ben ve ancak bikaçay oldu acımı kabul etmem ama ölenle olana care yok bu acıyı bizden baska anlayan yok eşlerimizde cok acı cekiyo belki ama biz onları içimizde tasıdık anne olmayı hayal ettik ümit ettik. ben hala küsüm insanlara hala beni anlamadıkalrı için yeni yeni acılıyorum cevreme yeni yeni kabul ediyorum bi çok seyi
eşim anlıyo en iyi beni en iyi onun yanında iyi hissewdiyorum kendimi. bana ara ara sinirlilik hallerim olduğunda dediği tek kelime öykümüzden sonra kendine gelemedin.ve işin dramatik tarafımı bilmiyorum ama benim ilk kzımın adı nazlımdı ve ben bu acıyı iki kez katlanarak yasadım. suan iyimiyim evet ccok cok iyiyim ilk zamanlara ragmen allaha sükür. ve inan unutmak mümkün değil. her hazırlığını yapıpı evin yeni üyesini eve bekleyip eve kollar ve kucak bomboş dönmek. ama en acısıda sanırım süt dolu gögüslerin elbisemize akması döşümüze akması acı acı agrıması en zor olanıda bu yavrumun sütleri bir damlası bile nasip olmayacak diye aglamak en zoru sanırım. unuturmusun zamanla unutmassın mümkün değil unutman ama hafifler acın bunu bil. mesela bana simdi sorduklarında ben sanki bir yabancıymıs gibi bakıyorum kendi hayatıma.
allaha sığın kardesim nolur bol bol dua et. inana suan ağlıyorum allahım sana bol bol sabır versin. rabbim bizlere dayanma gücü versin. sınavların en zoruyla basa cıkmak zorunda kaldık bundada bi hayır vardır. benim ağlamama hiç izin vermediler hep sakladım kendimi hep sakladım gözyaslarımı kimse görmesin dedim ağladığımı ağladığımda kızıyolardı bana halada kızıyolar ama anne olarak dayanmak cok zor isterdimki bıraksalardıda beni kendi halima toprakları parcalasaydım acımı kendi kendime doyasıya yasasaydım keske
ama sen ağla nolur ağla esirgeme kendini oldumu çok çok öpüyuorum arkadasım allahım yar ve yardımcın olsun allaha emanet ol. bende gecen sene ramazanda yasadım bu acıyı kader bu vardır bi hikmeti
:teselli:

Allah'ın izniyle onlar orada cennettedirler şimdi...
Biz bu dünyada hapisteyiz, onlar ise kurtuldular bu hapisten, hem de birer melake olarak.
Allah'ın sevdiği kulları onlar, daha günah işlemeden tertemiz gidiyorlar, ve hatta siz bebeklerini kaybeden, düşük yapan anneler, siz de Allah'ın sevdiği kullarsınız ki Rabbimin izniyle cehennem ateşinden kurtaracak sizi onlar.
Sakın isyan etmeyin nolur.
Sabredin.
Ebu Hureyre (r.a.)dan. Rasulullah (s.a.v.) '' Allah: Mümün kulumun dünyadaki en sevdiği dostunu elinden aldığımda sevabını Allah'tan bekleyerek sabrederse, bunun karşılığı cennetten başka bir şey deildir, buyurmaktadır.'' demiştir. Sahih-i Buhari'den Dersler, sf:38

elim yanağımda kaldı derinlere daldım...bu filmi görmüştüm kefenli bi bebek nasıl olur bi ölüyü musallaya yatırmak nasıldır sonra toprağa koymak !!! en uyuz olduğumda sineklerdi toprağa koyarken elimle kovalıyordum ısırmasın canı acımasın die düşünmek...ölüde olsa canımızdı..ve canının acıyacağını düşünüyordum...annelik işte.. geceeler yarimiz oldu...

şimdi sana ne desemde acını hafifletsem hiç bi teselli acını hafifletmez bilirim..sadece sabır dileyebilirim Allah bu günlerde sana dayanma gücü versin...herkes gidecek yalnız kaldığında ne olur kendini düşünerek yıpratma benim gibi sağlığından olursun.seni anlayan bizleriz gel buraya yaz ne geçiyorsa içinden...yalnız değilsin olmıcaksında...SABIR SABIR SABIR...

hem merak etme o bi melek ve benim kuzuma arkadaş oldu şimdi onlar daha huzurlu ve mutlular çünkü acıları dindi...güzel güzel oyunlarını oynayıp bizi beklicekler...

sabır diliyorum melek annesi...
ne zormuş 2 seneye 2 hamilelik ve 3 bebek sığdırdım nazlı bana umut vermişti 49 gündür yaşar bayrama çıkar diye hep ümit etmiştim ama kuzucucuğumu morgtan verdiler kucağımıza o soğuk bedenini yapıştırdımbağrıma ama ısıtamadı yanan yüreğimle diğer bebeğimi görmediğim için yanmadı bu kadar içim oda evlattı ama bu bambaşkaydı bunu gördüm 49 gün boyunca hep elini tuttum içimi yaktın yüreğimi yaktın

herkese ayrı ayrı yanımda olduğunuz ve dualarınız için teşekkür etmeyi çok isterdim ama gücüm yok arkadaşlar kızımın öldüğü gün yani bugün 4 sene öncede kayınpederimi kaybettim dedelerinin nenelerinin yanında artık kuzucum

Canım başın sağolsun çok üzgünüm ama yapacak bişeyimiz yok Allahım sabırla yenis bir bebek nasip eder inş:sinifsinif:

kelimelerin bitip tükendigi an diye buna deniyormus maalesef mafoldumben
Allah sana peygember sabri versin arkadasim...
melegin insallah cennet kapisinda seni bekleyecektir...
Rabbim yar ve yardimcin olsun mafoldumben

Allahım sabırlar versin acınızı anlamamız zor ama gönüllerimizde sızısı yer etti inanın
Rabbimin huzurunda meleğiniz en güzel en emin yerde size şefaatçi olmak için bekleyecek
dilerm en kısa zamanda acınızı hafifletecek bir şifa meleği yollar Rabbim size

Allah dayanma gücü versin. soyleyecek baska hicbirsey bulamıyorum. çok üzücü ne olur bırakma kendini. başınız sagolsun

Basin sagolsun canim Rabbim sana dayanma gücü versin...
Biliyorum cok zor bende gecen sene ocak ayinda oglumu kaybettim...
Keske seni teselli edecek söz bulabilsem sana yardimci olabilsem...
Morgdan bebegimi son bir defa bana getirdiklerinde yavrumun yüzü elleri buz kesmisti ben onu isitmaya calistim hep bir ümit bekledim bu yasadiklarim bir rüya simdi uyanacagimda bebegim sapasaglam kollarimda olacak diye ama maalesef bu hayalim gerceklesmedi....
Bebeklerimiz simdi cennette beraber oynuyorlar ve bizim yanlarina gitmemizi bekliyorlar....
Ne zaman istersen yazabilirsin, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim canim....
Allaha emanet ol....

konunuzu sürekli takip edenlerdendim.ama yazamıyordum.sürekli dua ediyordum her mesajınızı gördüğümde..
şerifenin,gülşahın,nazlım28in ve neslihanı da takip ettim hep..siz ağladınız ben burda ağladım,şu an olduğu gibi..
Rabbim sabır versin sizlere.dayanma gücü versin inşallah..
çok şey yazmak istiyorum ama kelimelerim yetersiz kalıyor.dualarım meleğinizle,meleklerinizle:Saruboceq:

sözün bittiği yerrr sanırım...:çok üzgünüm:canım allah sana ve eşine sabır versin dayanma gücü versinn...o kadar üzüldümki anlatamammm:çok üzgünüm:başınız sağolsun canımmm:çok üzgünüm:

allah sabırların en büyüğünü versin size... evlat acısı bu... allaha sığınmaktan başka yapılacak ne var ki...başka türlü nasıl katlanılırki...

X