Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
başın sağolsun.ne desemde içini ferahlatsam bilmiyorum.ben okuduklarıma ağlarken senin yaşadıklarının acısını nasıl dindirebilirim.sadece dua edebilirim senin için.rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin sana ve diğer arkadaşlarıma.başak acı yaşatmasın.dünyadaki imtihanın bu olsun.rabbim ahirette yerini meleğinin yanı yapsın.

başın sağolsun canım,Allah sabır versin,başka ne denir bilemiyorum,kelimeler boğazıma düğümleniyor,Allah bidaha böyle bi acı yaşatmasın.

rabbim sabir versin.melegin cennete uctu.cok zor bir durum yasayan bilir.ama insanin elinden birsey gelmiyorki:KK43:

ıki ay önce ben de oğlumun melek olduğu haberini paylaşmıştım burada. Benim oğlum da küvezde 71 gün yaşam savaşı verdi. O yüzden hep içim titreyerek girdim bu bölüme. Sabah Nazlı'nın da gittiğini öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. Acısı yüreğimi dağladı. Sanki evladımı bir kere daha yitirdim. Allah dayanma gücü versin arkadaşım.

elim ayağım boşaldı resmen içim acıdı yazacak birşey bulamıyorum allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. bebişin cennette ve çok mutlu annesi bir gün öldüğünde seni karşılayacak bir küçük meleğin oldu.allah sana sabır versin başın sağolsun...rabbim sana tekrar anne olmayı nasip etsin.

canım nazlının durumunu bende takip ediyordum gerçekten çok üzüldüm kolay değil eminim hissettiklerin Allah sabır versin canım nazlın melek şimdi bitanem başınız sağolsun Rabbim tekrar anne olmanı nasip eder inşallah

Bu acıyı yaşayan bilir..O hastaneden eli boş dönmek..hamile girip ne karnında ne kucağında bebek yokken eve dönmek..
Benim oğlum 810 gr doğmuştu..büyüyemedi..

Zaman acının üzerini örtecek..Allah dayanma gucu versin sana..mutlaka yakınlarından destek al yanlız bırakmasınlar seni..yanlız kalıp saatlerce ağlamak isteyecskin izin vermesinler..
tam bir yıl her gece yattığımda sessiz sedasız ağladım..Sonra geçti mi hayır..

Kızım doğduğunda bile onu severken acaba oğlum bir yerlerden görür de kıskanır mı der ağlardım..

ınşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlada kavusursun..

Herkese yanımda olduğu için teşekkür ediyorum biliyorum o artık melek oldu ama inanmak istemiyorum öldüğüne fotoğraflarına bakıp avunuyorum acılar paylaşarak anlatarak azalır ama bu başkaymış azalmıyo evlat acısı hep yalnız kalmak istiyorum sadece eşim yanımda olsun bana destek olsun istiyorum birdaha allah bana anne olmayı nasip edermi bilemem ama 2 seneye 2 hamilelik ve 3 bebek sığdı benimse dayanacak gücüm kalmadı

başın sağolsun... insan içine düşmeyince anlamaz bu acıyı belki ama bnm gbi o korkuyu yaşayan birisi olarak tek diyebileceğim,, acıyı veren takdiri ilahi,, sabrınıda ve inşallah yeni yaşam umutlarınıda mutlaka verecektir sana... acınla ağladım inşallah bir daha böyle bir acıyla ağlamayız!!!

ne denılırkı canım soızun bıttıgı andır ...........hıçbır soz hıçbır sey tesellı edemez ama rabbım sabrını verecek zamanla canım en zor acı bu............rabbım bı daha yasatmasın canım cok zor ..............ınş yenıden anne olursun bak umutlar sonmuyo.............ınşşşşşşşşşşşşşşş ..bol sabır ve bol dua

başınız sağ olsun arkadaşım
rabbim sabırlıklar versin size kelime bulamıyorum teselli etmek için
yavrun seni beklemekte cennet kapılarında

Allah sabır versin tatlım . Insanın yaşadığı en kötü acı allah sana daynma gücü versin dertleşmek istersen herzaman yanındayım cnm

rabbim sabırlar versin cnm benm.ınan yüreğim yanıyor keşke acını azaltmanın bir yolu olsaydı..elden birşey gelmiyor.rabbim yardımcın olsun canım kardeşim..inşallah yavrun pek yakında yeniden belirir içinde ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olur canım..:Saruboceq:

sözün kıfayetsiz kaldığı bi an..... başın sağolsun arkadaşım, cennet kapılarında seni karşılayacak meleğin, şefaatçin olacak inşallah merak etme, Allahım sabırlar versin bol bol...

başın sağolsun canım çok üzüldüm senağlamainşallah tekrardan anne olursun rabbim güç versin sana:Saruboceq:

X