Premature Bebekler Nazlım melek oldu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
"ıNNA LıLLAHı VE ıNNA ıLEYHı RACıUN"
ilk yavrumu kaybettiğimde bu duayı okuttular bana..umarım acını hafifletir..bir de dayanma gücü versinler diye(ki nasıl dayanılır siz de öğreneceksiniz Allahın izniyle,inşallah zaman ilacınız olacak)yavrumun mezar toprağından bir parça getirdiler,beze sarıp hem eşimin hem benim sırtımıza sürdüler..acın hafifledi mi diye sorarsan..2 yıl geçti oğlum vefat edeli..onun yaşında çocuk gördüğümde göz yaşlarımı yüreğime akıtıyorum hala..kimsecikler bilmeden..

evlat acısını yaşayan bilir,sanki kalbine bir delik açılır ve o delik bir ömür boyu kapanmaz seninle mezara gider..
2 yıl sonra 2. çocuğuma hamileyim.hamileliğim stresli geçiyor,aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.Rabbim izin verirse yaşıyacak inşallah..ama yaşamazsa...elden ne gelir canım...Allaha boyun eğmekten başka çaremiz var mı?

isyan etme nolur..her şeyde bir hayır ara..Allah yar ve yardımcın olsun..Allah sana dayanma gücü ve sabır versin...sonra da inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin..aynı acıları tekrar yaşama inşallah...artık sen de dualarımdasın..

Allah Sabır Versin Tez Zamanda Acınızı Unutturacak Bir Evlat Daha Nasip Etsin İnşallah

Başınız Sağolsun :çok üzgünüm:

gözlerim doldu ağladım
küçük bebeğindi artık küçük meleğin oldu
allah sabır versin
nerde şifa bekleyen anne varsada acil şifalar versin
rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın

başın sağolsun canım. gerçekten çok üzüldüm bende antalyadayım görüşmek istersen görüşelim bitanem. Allah acını dindirsin canım

allahim ne aci inan gözyaslari icinde okudum allah sabir versin arkadasim kelimerin bittigi tükendigi yerdeyim allah yardimcin olsun

çok üzüldüm okuyunca,allah sabır versin,nazlı bebek cennette beklicek annesini,sen kendini harap edersen o da üzülür,onun için güçlü ol ki o da annesini görünce üzülmesin:çok üzgünüm:

Hazancım söylenecek şey bulamıyorum kelimeer tükeniyor...
Rabbimden sadece bol sabır vermesini diliyorum ...........çok zor hemde çokkkkkkk
Allah dayanma gücü versin

:sinifsinif:Canım Onlar Sizin Meleklerinizdi Hep
Böyle Olması Allahımmmm SAna SAbır Versin Rabbim.
Durumunu düşününce bile beynim karıncalanıyor Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
Allah sana SAbır versin,Yeni Evlat nasip etsin :sinifsinif:​

canım bende antalyadayım bir şeye ihtiyacın olursa konuşmak istersen herzaman görüşebiliriz

senağlama canım allah sabır versin seni ancak anne olan anlar.kendimi tutamadım okurken yazını ağlıyorum.Allah verdi Allah aldı siz sağlıklı olun yine verir biliyorum söylemek kolay ama başka yapıcak hiçbişiy yok canım.demekki Allah onun senden daha çok sevdi

Allah sabırlar versin bi tanem:çok üzgünüm:demek ki rabbim meleğinle seni cennette karşılayacak:çok üzgünüm:sabrın bol olsun inşallah :Saruboceq:

Başınız sağolsun Rabbim sabırların en büyüğünü versin ..bebeğiniz siziin için şefaatçi olucaktır... o bir melek...

Rabbim size tekrar sağlıklı biri şekilde kucağınıza bir evlat nasip etsin aminnnn

canım Rabbim sana da eşine de sabrı cemil ihsan eylesin küçük melğin inşaallah sana da eşine de şefaatçi olacaktır

sabahtan beri siteye giremiyorum girer girmezde nazlım melek olduyu gördüm bedenimden ruhum ayrıldı zannettim. allah sana sabır versin. o acının tarifi yok tesellisi yok sözü yok. bir annenin toprağın altında bebeğini bırakması ne demek yaşayanlar bilebilir sadece. ben yüzünü hiç göremedim berenimin kendim daha yoğun bakımdayken defnedilmiş ama babama kuzenime teyzeme hemen her gün soruyorum nasıldı diye. bir kere mis kokusunu koklayabilseydim diye.10 ay oldu ama hiç bir şeye alışılmadı psikolojim bozuluyor diye eşyalarının her birilerine verdiler bir tek teyzesinin ördüğü yeleği saklayabildim onu kokluyorum aslında o yeleği bile hiç giyemedi karnımda benden vazgeçmiş bebeğim gitmiş ama o başka beril e bakıyorum her an beren de şimdi gülcekti berende mama yiycekti bereninde ateşi çıkçaktı berende hasta olcaktı diyorum kabrine gittiğimde kazıp alayım kucağıma hiç bırakmıyayım istiyorum ama olmuyor. gözyaşı dökme göz yaşı suyunda boğulurmuş diye rivayeetleri var susturuyorlar göz damlalarıma izin vermiyorlar ama nasıl dayanabilirim meleğimin yokluğuna bunu nerden bilsinler. allah hepimize sabır versin alışırsın diyemiyorum asla alışılamıyor nazlımada allah rahmet eylesin inşallah gerçek hayatımız olan öbür dünyada bizleri kavuştursun

çok üzüldüm canım boğazıma bişey düğümlendi nefesim daraldı ya
inşallah yeniden anne olursun
acın ne desek hafiflemez ki çok zordur
Allah yardımcın olsun miniğin seni cennette bekleyecek

gerçekten çok çok çok uzuldumm..... Rabbim melegini cennetine koydu , sen hiç merak etme ki seni cennetik kapisinda bekleyecek ve sana sefaatçi olacaktir .... Allah serin sabilriklar versin bagrin cayir cayir yaniyordur, uzuntumu tarif edecek cumlem yokken , senin bagrinin nasilda yandigini tahmin edebiliyorum arkadasim... melegin çok mutlu onu sakin merak edip kendine dert etme çok iyi ve çok mutlu.... insallah en kisa zamanda tekrar anne olursun , ama biliyorum ki nazlicigimizin yerini hiç birsey doldurmayacak.........senağlama

rabbim dayanma gücü versin sabır verssin inş söyleyecek bişe bulamıyorum malesef ne desem seni anlamadıgımızı düşüneceksin ne söylesem acını dindirmediğini söyleyeceksin rabbim unutturmaz belki evladını sana ama inşallah acını en kısa zamanda hafifletir cnm başınız sagolsun ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…