"ıNNA LıLLAHı VE ıNNA ıLEYHı RACıUN"
ilk yavrumu kaybettiğimde bu duayı okuttular bana..umarım acını hafifletir..bir de dayanma gücü versinler diye(ki nasıl dayanılır siz de öğreneceksiniz Allahın izniyle,inşallah zaman ilacınız olacak)yavrumun mezar toprağından bir parça getirdiler,beze sarıp hem eşimin hem benim sırtımıza sürdüler..acın hafifledi mi diye sorarsan..2 yıl geçti oğlum vefat edeli..onun yaşında çocuk gördüğümde göz yaşlarımı yüreğime akıtıyorum hala..kimsecikler bilmeden..
evlat acısını yaşayan bilir,sanki kalbine bir delik açılır ve o delik bir ömür boyu kapanmaz seninle mezara gider..
2 yıl sonra 2. çocuğuma hamileyim.hamileliğim stresli geçiyor,aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.Rabbim izin verirse yaşıyacak inşallah..ama yaşamazsa...elden ne gelir canım...Allaha boyun eğmekten başka çaremiz var mı?
isyan etme nolur..her şeyde bir hayır ara..Allah yar ve yardımcın olsun..Allah sana dayanma gücü ve sabır versin...sonra da inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin..aynı acıları tekrar yaşama inşallah...artık sen de dualarımdasın..