"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
günaydin canim,dünki döner ziyafetinden sonra bugün yine basladigim yerdeyim her neyse izine kadar 65 kilo olmayi hedefliyorm ve tam 2.5 ayim var..

sabah kalkinca bir bardak su ve bir greyfurt suyu ictim yaklasik 200 ml

kahvaltida 3 kücük dilim kepekli tost ekmegi yedim ajvar sos ile yaninda biraz beyaz peynir kendi yaptigim cökelek ve zeytinle beraber tek sekerli siyah cay ile kahvaltidan sonra kendime zencefil cayi yaptim bir kupa yalniz kupam cok büyüktü bitiremedim migdem bulanmaya baslayinca biraktim..

bu hafta spor yapmiycam nedeni ise bu hafta burda cuma tatil basliyo saliyo kadar biliyorumki tatilde bisey yapamiycam o yüzden baslamiyorum cünk basladimmmi birakmak istemiyorum sonra yaniden baslamasi cok zor oluyo zaten hafta sonu boya isleride biticek artik yani oturma odasi sadece salon izinden sonraya kalicak esim televizyonun asili oldugu duvara su taslardan dösedi bu hafta simdiki hafta sonundada boya var iste

http://www.hornbach.de/cms/de/de/projekte/wohnen/wandverkleidung/wandverkleidung.html

Son düzenleme:
afiyet olsun canım akşam yememeye çalış sen yine de :))) 2.5 ay mı var gelmene tam benim doğumumda geleceksin yani, ne kadar kalacaksınız?

bizim tv. arkasında da bu taşlardan var canım çok güzel gözüküyor iyi günlerde seyredin

selamlaar beni hatırladınızmı kızlaar bugün keşfettim topikinizi, nasılsınız ne var ne yok kaç kilosunuz:) bende diyetisyene gidiyorum 2 aydır ugraşıyorum zayıflamaya, çok hızlı vermesem de saglıklı yaşadıgım için mutluyum:) ben geçen yıl 4. takımdaydım sizinle beraber sonra taşındım filan derken bikaç ay girmedim döndügümde siz yoktunuz tanıdık kimse kalmamıştı yani, sonra başka takıma gireyim dedim sarmadı hergün de giremedim bıraktım o yüzden

canım ne yapalım aynıı işte ben hamile kalınca yattı bizim zayıflama işleri ama 3 ay sonra bomba gibi sahalarda olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…