- Konu Sahibi bilgililgili
-
- #1.021
burdayim canim,gezmelere ara vermem gerek en az 1 hafta oglum malesefki zatüre olmus bu sabah doktora götürdüm antibiyotik verdi carsamba kontrole cagirdi
sen nasilsin canim,neler yapiyosun
bugünkü menümüde yazayim girmisken
sabah
3 dilim protein ekmegi
kk beyaz peynir
7 zeytin
salatalik
elmali yesil cay
ara
100 gr Cape bektaşi üzümü
portaklalli ve zencefilli yesil cay
ögle
100 gr hellim peyniri
yesil salata
3 dilim protein ekmegi
ara
bir elma
aksam
bir tabak tarhana corbasi
1 tabak börülce
1 dilim protein ekmegi
yesil salata
ara-belki
bir kuru incir 3-4 kuru kayisi yesil cay esliginde
canım çok geçmiş olsunnn, biran önce düzelir inşallah, hangisi hasta oldu? ay çok üzülmüşsündür canım acil şifalar diliyorum.
ben de iyiyim işte iş ev falan klasik bir hayat oldu benimki :) çok sıkıldım şu beklemekten de :) daha 4 ay varrrr.
siz ne zaman geliyorsunuz.
akşam yeme kız menün çok güzel olmuş ama ben bir süre senin menüne günün son yemeğini ne zaman yediğine bakacağım
akşam yemeğinden sonra ara yapma demek istedim canımmmm saat 19:00a kadar ne yiyorsan ye bak sonra bişey yeme :))))
çok geçmiş olsun caım ya inşallah yarın ki kontrolde sonuçları iyi çıkar
aferin sana
evet bebişim herşey serbest sana sadece akşamları ara öğün yeme :) ben akşam yemeğinin peşine yediklerini gece yedin sandım pardon o şeytan suratı geri çekiyorummmm
maşallah benim arkadaşımaaa bol bol ye akşama kadarrr kızzz sefan olsun akşam fakir işi takıl
afiyet olsun canımmm onlarr erir ertesi güne kadar merka etme sen kaç oldun ayrıcaa :) ben 77.400 oldummm dana gibiyim
çizelgen hayırlı olsun bebişim :))) kız daha kaç gün oldu başlayalı 800 gr. vermişsin az mı? maşallah iyi gidiyorsunn
dananin kuyrugu bundan sonra belli olcak canim bu gidenin ne oldugunu biliyoruz :) bugün spor yapayim dedim su julianin aman cok pis hamlamisim anca 10-15 dk yapabildim
oooo spora da başladıysan bu iş tamamdır
baslamaya calistim canim yarin ne durumda olurum bilemiyorum :) bide az önce 3 4 posta merdiven indim ciktim yüklerle evde insaat varda :) bacaklarim cok fenaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?