"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
yasemin 15kilo vermişsin kıı süper yine verirsin 55mi hedef?

nazkaa sana da başarılar cnm yasemin pek bi zayıf rakipti onu bol bol gaza getir

yasemin 15kilo vermişsin kıı süper yine verirsin 55mi hedef?

nazkaa sana da başarılar cnm yasemin pek bi zayıf rakipti onu bol bol gaza getir

sağol canım inşallah ikimizde başarırız bu sefer. sen de hiç kilo almazsın da bir daha böye dyiet miyet uğraşman gerekmez inşallah canım

bu arada yasemin zayıf da ben güçlü müyüm

günaydin canim,ben kahvaltimi yaptim kahvemide bitirdim simdi ( iyyy sekersiz) kahve seven biri degilim ama evde cay kalmamis sallama bende kahve yaptim :)

Günaydın canım, ben sabah kahvaltıdan önce tartılmayı unutmuşum, sonra tartıldım bir de ne göreyim ilk başta okuyamadım çıkan rakam 70,00 kg. şok geçirdim kahvaltıdan sonra bile olsa çok fazla ne oluyor bana yasom cumartesi sabahı 67.300 kg. çıkmıştım. :18:

bu günlükte işimiz bittiğinde ikimizde çıtır olalım bebişim sabah sabah çok canı sıkıldı, ama sen beni çok güzel motive ediyorsun, sana bu konuda çok ihtiyacım var.

akşamda eşim beni yemeğe götürecek sanırsam evlilik yıldönümü sebebiylen ben de ızgara et yerim, artık varsa -bazı yerlerde oluyor- haşlanmış fasulye de alırım yanına. diyetim de bozulmamış olur:)

canim hic üzülme bende sabah 66 ciktim bende 65 dim hem ben kahvaltidan önce tartildim.bugün bol bol su ic sislik vardir belki yesil cayida unutma.hic canini sikma BU 33 günlük maraton cok iyi gelciek bize ondan sonra yeni bir programa baslariz seninle hedeflere ulasmadan gitmek yok burda ,sonrada beraber koruma topigi acicaz seninle

sizin evlilik yildönümü gecmemismiydi kiz :)

yok canım bugün aslında ama bugün eşim yemeğe götüreceği için beni ben de doğum gününden dolayı mum üflesin istemiştim ondan cumartesiş erken bir kutlama hazırladım evde.

bir de bizim 2 tane düğünümüz oldu cumartesi günü de ilk düğünümüzün yıldönümüydü pehhhhh işte evde onu das kutlamış olduk

oh masallah bizimde 2 tarihimiz var aslinda 1 sene arayla nikah 1 sene önce olmustu bizim vize dolayisiyla :)

evet kız bak bugün ki kiloma göre benim toplamda 13 kg. vermem gerekiyor aslında azmedersek yılbaşında baya yaklaşmış olurum değil mi? sen de 55'e inersin o zamana bence

evet kız bak bugün ki kiloma göre benim toplamda 13 kg. vermem gerekiyor aslında azmedersek yılbaşında baya yaklaşmış olurum değil mi? sen de 55'e inersin o zamana bence

olur tabi cnaim niye olmasin ayda 5 kilo vermek normal,ben de zaten 12 ayda oruca basliycam ozaman kadar hedefime ulassam hic fena olmaz oruclada koruma yaparim :)

evet evet süperrr olur artık bu kış işi sağlama alıp yaza doğru panik yaşamadan strese girmeden yaza girmek istiyorum. kızzz ben sabah dondum resmen bacaklarım ki pnatolon giyiyorum ama buz kesti resmen orada havalar nasıl ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…