- Konu Sahibi bilgililgili
-
ayyy btek benim karnem yok. bana da artık burada inersem istediğim kiloya hasretim verir bir karne
yasemin 15kilo vermişsin kıı süper yine verirsin 55mi hedef?
nazkaa sana da başarılar cnm yasemin pek bi zayıf rakipti onu bol bol gaza getir
ne 15 giiiii benim verdigim kilolari toplasan 40 i gecmistr
biz burda rakip degiliz cicim hih
:))) hadi öptüm ikinizi de gece nöbetim var bebekimle malum:) iiyi gecelerr
yasemin 15kilo vermişsin kıı süper yine verirsin 55mi hedef?
nazkaa sana da başarılar cnm yasemin pek bi zayıf rakipti onu bol bol gaza getir
kız sen pastayı yaptın mı
Günaydın canım, ben sabah kahvaltıdan önce tartılmayı unutmuşum, sonra tartıldım bir de ne göreyim ilk başta okuyamadım çıkan rakam 70,00 kg. şok geçirdim kahvaltıdan sonra bile olsa çok fazla ne oluyor bana yasom cumartesi sabahı 67.300 kg. çıkmıştım. :18:
bu günlükte işimiz bittiğinde ikimizde çıtır olalım bebişim sabah sabah çok canı sıkıldı, ama sen beni çok güzel motive ediyorsun, sana bu konuda çok ihtiyacım var.
akşamda eşim beni yemeğe götürecek sanırsam evlilik yıldönümü sebebiylen ben de ızgara et yerim, artık varsa -bazı yerlerde oluyor- haşlanmış fasulye de alırım yanına. diyetim de bozulmamış olur:)
sizin evlilik yildönümü gecmemismiydi kiz :)
yok canım bugün aslında ama bugün eşim yemeğe götüreceği için beni ben de doğum gününden dolayı mum üflesin istemiştim ondan cumartesiş erken bir kutlama hazırladım evde.
bir de bizim 2 tane düğünümüz oldu cumartesi günü de ilk düğünümüzün yıldönümüydü pehhhhh işte evde onu das kutlamış olduk
canim hic üzülme bende sabah 66 ciktim bende 65 dim hem ben kahvaltidan önce tartildim.bugün bol bol su ic sislik vardir belki yesil cayida unutma.hic canini sikma BU 33 günlük maraton cok iyi gelciek bize ondan sonra yeni bir programa baslariz seninle hedeflere ulasmadan gitmek yok burda ,sonrada beraber koruma topigi acicaz seninle
evet kız bak bugün ki kiloma göre benim toplamda 13 kg. vermem gerekiyor aslında azmedersek yılbaşında baya yaklaşmış olurum değil mi? sen de 55'e inersin o zamana bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?