- Konu Sahibi bilgililgili
-
2 senedir bitiremedim su isi umarim seninle birlikte yarin yeni bir baslangic olur benim icin vede bu sefer son olur ins,kilomuzu korudugmuz günleride yazariz is..
yasemin ben dün akşam eşime süpriz yaptım çünkü aldığım tüyolara göre o beni yarın akşam yemeğe götürecekmiş, ben de muhabbetimiz hep bol olsun babında ona muhabbet kuşu alacaktım pasta da almak istiyordum doğum günü için yemeğe gidersek halledemem diye ki aynı işyerindeyiz ya iş sırasında eve falan kaçıp hazırlık yapsam çakabilir diye dün biraz işim var benim dedi işe gidecekmiş ben de sein ben bırakayım araba ben de kalsın ben de bişeyler yapacağım dedim, sonra kuşu aldım pasta aldım bişeyler aldım geldim evde hazırladım süslendim bekledim sonra aradım bi bahaneyle muz al dedim o da tamam şimdi metroya biniyorum geliyroum falan dedi, duşa gireceğim anahtarın var mı dedim varmış işte bekledim camda beklemeye sonra onu gördüm ışıkları kapattım mumları yaktımm, çok süpriz olduuu.
özet: hafta sonu biraz kaçırdım :)
yasom ben çocuk yapamam böle yardım et de vereyim şu kiloları şimdi yarın ayın 17.si kasım 19 da bitiyor maratonumuz ama artık ideal kilolarımıza kadar devam ederiz canım. bitirelim bu defa bu işi.
PİŞŞŞT ben geldim ce eee:)
hayırlı olsun topiciniz güzeller:)
ooo kimler gelmis hosgelmis,tesekür ederiz canim,sen ansilsin nasil gidiyor kilo almadin ins dimi :)
PİŞŞŞT ben geldim ce eee:)
hayırlı olsun topiciniz güzeller:)
ayy 59 oldum ama 2gündür dikkat ediom vermişimdir inşş..kilomu koruyom gibi:)
hadi yetişin bana da belkim ben de gaza gelir 55 olurum
hoşgeldin kız çıtır,
ne kadar çabuk keşfettin ilk ziyaretçimizsin maşallah hızına
takıma bakıyodum az önce günlük açtığınızı okudum:) niye grubu bıraktınız sıkıya gelemionus demii:)
çıtırlığımmı kaldı gıı gübeeem hamur gibii hala kocaman:)
ya nidahcim beni biliyosun 2 seneyi geckindir takimdayim yiter artik didim :)
karnenizi alaydınız be yaa:)
hadi bakalım bu topicle başarırsınız inş neticeye ulaşırsınız
benim bi tane karnem var zaten canim,istesemde yenisini alamam hihihi
hadi be linki varsa atsana:) kaçla mezun olmuştun ? demek verdin verdinaldın kilocuklarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?