"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
oh süper gidiyonuz kızlar.maşallah:)

ben niyetliyim 2-3 gündür,kilom 59a çıkıp iniyor,bayram da geldi.bayramdan sonra sıkı bi programa sokacam kendimi diye umuyorum:)

sizi okuyunca motive oluyo insan ,hep böle devam edin inş:)

hosgeldin canim,bende niyetlenmek istiyorum ama 1 ay daha bekliycem sanirim oyy 100 güne yakin borcum var

hosgeldin canim,bende niyetlenmek istiyorum ama 1 ay daha bekliycem sanirim oyy 100 güne yakin borcum var

100müü vuu 2çocuk olunca normal gerçi:)

benimde 50ye yakın,başladım yavaştan,zilhicce malum bahanem oldu:)

kışın günler de kısa ya,burda 5te ezan okunuyo haha:)

valla canim mahcup oluyorum sana karsi artik ama inan bu aralar okadar yogun ve düzensizimki malesef benimde planladigim gibi gitmedi ne yedigimi yazmiyim simdi cok yorgunum ve yarin yine ayni tempo devam edicek yine doktor islerim var ordan oraya ufaklik olmasa yanimda yorulmiycam okadar ama oda ayri bi dert Allahtan araba var yoksa tahtali köyü boylamistim

geçmiş olsun yasemin ciddi bişi yoktur inş

geçmiş olsun yasemin ciddi bişi yoktur inş

yok canim Allaha sükür.bugün gittigim doktora kartimi götürmeyi unutmustum onu götürdüm.yarin oglanin doktoruna gidip konusma terapisi icin sev alicam sonra kadin doktoruna gidip ilac yazdiricam sonra oglani terapiye götürücem sonra krese birakip eve gelicem 5 saat sonra almaya gidicem 2 saat sonrada ise gidicem tabi Allah izin verirde ömrüm yeterse

kız sen ne kadar çok kendi üzerine gidip kendine haksızlık yapıyorsun ya sanki ben 5 kilo verdim de sen yedin yedin veremedin ikimizde çabelıyoruz işte kız elimizden geldiğince :) daha başlayalı 15 gün bile olmadı ama verdiğimiz kilolara bak çok iyi durumdayız bence, ben bizi tebrik ettim gitti

Allah kabul etsin canım :) daha sık uğra ama son hafta az geldin özletme kendini

valla canim ne hikmettir anlamadim bende yiyom kilo veriyom demek bünyemin ihtiyaci vardi,bide regl var tabi

günaydin canim,ben kalktim kahvaltimi yaptim,bugünkü maratonuma baslamak üzere evden cikacagim simdi :)

anlamadigim bir sekilde kilo veriyorum sanirim yogunluktan dolayi e bu kadar yorgunluk bi isede yarasin dimi :) 62.9

mash kızlar guzel gıdıosunuz bende dıyettyım dogum kılomdan kurtulmama son 2 kılo kaldı ama devam edıcem eskı lısedekı kıloma donmek ıstıyorum bakalım becerebılcemmı?

mash kızlar guzel gıdıosunuz bende dıyettyım dogum kılomdan kurtulmama son 2 kılo kaldı ama devam edıcem eskı lısedekı kıloma donmek ıstıyorum bakalım becerebılcemmı?

teşekkürler canım, kız zaten zorunu halletmişsin 2 kiloyu vermekte ne var :) onu verir dönersin lisedeki kilona bir an önce inşallah :)

günaydın canım benim de öyle 66.9 çıktım şaşırdım doğrusu, sanırım gece meyve yemediğimden oluyor :)
evet canim olabilir
yasom bu arada çok uyumluyuz ya kilo verirken de eşit gidiyoruz başlarken de aramızda 4 kg fark vardı şimdide çok uyumlu gördüm bizi
hic sorma kiz

istedigin kiloya saglikli bir sekilde ulasirsin ins canim

bende yamulmus bi vaziyette attim kendimi eve ufakligi yatirdim simdi dinlenme zamani oh :)

iki gündür bayağı bi koşuşturmacalı geçiyor günlerin canım, ufaklık ne kadar zamanda bir gidiyor terapiye? yasom benim canım bugün çok çok çok turşu istiyordu şirkette de vardı turşu yedim yanında da bulgur üstü nohut sorry gerçekten, ama inanılmaz canım istemişti en kötüsü hiç pişman değilim akşamı hafif geçirip durumu kurtarmaya çalışacağım

canim haftada bir gün sadece ama bu arlar üst üste geldi iste yok ilac yazdir yok sevk al filan neyse atlattik sükür aman canim sanki ben cok iyiyim bende dün yeidm bi sürü bosver aksam 18 den sonra bisey yemeyince dengeleniyo sekil a da oldugu gibi :)

canım benim şu çıkardığım listeyi- haftalara göre olmam gereken kiloları yazmıştım ya ondan bahsediyorum- tutturmak istiyorum bebişim en azından bu hafta tutarsa çok mesutttt olacağım o yüzden çarşamba- perşembe- cuma yine şu 3 günlük diyetten yapmayı düşünüyorum evde de var bütün malzemeleri :) 1. 400 gr. vermem lazım cumaya kadar inşallah veya kuşhan mı yapsam 3 gün bilemedim o da çok iyi verdirtiyor, bi akıl fikir ver kız ne yapsam?

bir de sen şu fırında sebzeleri yağlı kağıt ile mi koyuyorsun canım nasıl yapıyrosun, ben yağlı kağıtla koyunca sanki kağıt tutuşacakmışi gibi korkuyorym

canim kushani yapmismiydin ha öönce ben onu 3 gün yapip 1 kilo vermistim,madem 3 gün yapmak istiyorsun bence 3 günlük diyeti yap kushani 3 gün yaparsan devam etmedigin icin geri alirsin belki bilemiyorum..

canim ben sebzeleri haif yaglayip borcama koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…