- Konu Sahibi bilgililgili
-
canım günaydın sana da,
ben de akşam kendimi tutamamaktan korkuyordum canım ama allahtan eşim illa dışarı çıkalım diye tutturdu biraz dolaşınca vakit de geçti sağ salim kaçamaksız atlattım akşamı :)
bu sabah dün ki kilomda çıktım 67.200 kg. kilo almaktan korkuyordum o yzden sevindim, senin de dediğin gibi benimde hafta sonları tehlikeli oluyor, boş olunca insan bişeyler atıştırmak istiyor.
canım ben de bu hafta başlıyorum ama senin gibi 5 gün yapamam canım, çok isterim ama ben maalesef ama hergün karın kaslarım güçlensin diye hergün arttırarak mekik çekeceğim.
hafta içi 1 gün tabii fırsatım olursa 2 gün de olabilir ebru şallının genel pilates hareketlerinden bir saat pilates, hafta sonu da 2 defa biri selülit programı olmak üzere pilates yapmayı düşünüyorum. evet az ama akşam gel yemek hazırla falan hiç vaktim kalmıyor pilates de yapınca maalesef benden bu kadar :)
canim,arkadasim gerekli aciklamayi yapmis bende 10 kilo verebilmen icin verilecek kilonun fazla olmasi gerektigine inaniyorum
canım sen diyetisyene gitmiyor musun? bıraktın mı?
Fazladan 21 kilom vardı ne yazık ki 2 si gitti bakalım. Uzun seneler profesyonel anlamda spor yapıp bir anda iş hayatına ve masa başına atılınca ne yazık ki 2 senede 21 kilo aldım. Yaza düğünüm var ve zayıflamak istiyorummm:84:
Gidiyordum fakat haddinden fazla ilgisiz ve günde 8-9 dilim ekmek veren bir diyetisyenim vardı. Zaten ilk tanışma öncesi aramızda başhekime ulaşacak kadar da bir tartışma geçince açıkçası sağlıklı bir diyet verdiğine inanmadım. Bana 10 da gel deyip de işe 12 de gelip beklediğimizi bile bile direk yemeğe geçen çok sorumsuz biriydi zaten. Muayeneye girince şikayet ettim diye hemşiresiyle beraber beni azarlamaya kalktılar başhekimden fırça yiyince. Babam ve annemin doktor olduğunu benim de adliyede çalıştığımı duyunca korktular ama üzerlerine atlamamak için zor tutmuştum kendimi :) Yaaa işte bu kadar iyi bir diyetisyen maceram var bilgililgili :)
umarim basarirsin canim,diyetisyen maceran pek hos olmamis ama 8 9 dilim ekmek yiyipde zayiflayanlar mevcut canim,kiloya göre ayarlaniyor onlar tabi diger seyleri bilemem,baska bir diyetisyene gitme imkanin yokmu
Bir ara gitmeyi planlıyorum ama o ara ne ara ben de bilmiyorum. İşlerim çok yoğun ve iş yerimden izin alamıyorum kolay kolay ne yazık ki
himm ya aslinda genel mantik hep ayni dengeli beslenmek ögle et yediysen ksam sebze yemek veya tam tersi tabi bi uzman kontrolü altinda olak iyidir ama bizim burda öyle bi imkanimiz yok,ayrica bol protein almak kilo vermeyide kolaylastiriyor
Bi konuda yardımını almak istiyorum. Kalp vakfı diyetinde akşam öğünü ile öğle öğünü yer değişebilir mi biliyo musun?
biz bazen degistiriyoruz canim ama söylede bir sey var benim fikrim bu tabi,eger yer degistireceksen ya corba salata yada et yemeni tavsiye ederim aksam yemegi olarak tost iyi olmayabilir
Tost yersem açlıktan mahvolurum sanırım. Çünkü hastayım faranjit oldum diyet yapsam da kendime iyi bakmak zorundayım ne yazık ki
canım naber? nassı geçti günün? benim kaçamak yapmadan hafta sonunu kapattığım için iyiydi. nette sorun var sanırım çok yavaş yarın görüşürüz :)
canim ben derin bi tavaya birazzeytinyagini koyuyorum dogradigim lahanalarida icine atip ,lahanalar ölünceyegünaydın canım,
bugünkü menüm şöyle;
sabah konfleks- eşim hazırlamış o yüzden yedim maalesef ama kalorisine baktım normal kahvaltımdan fazla değil
öğle: tutmaç çorbası+ salata 1/2 porsiyon
ara:meyve- ne olacak henüz bilmiyorum, yemekhanede ne çıkarsa bahtıma
akşam: patlıcan yemeği+ yoğurtlu kırmızı lahana ( sen nassı yaptığını söylersen öyle yapmayı düşünüyorum, hiç yapmadım daha önce)
gece yeşil çay, sabah da içtim 2 fincan :)
bugünkü menüm böyle olacak inşallah
evet canim güzeldi bu aksamda sonunu yiycem ins ama sanirim pirinci biraz fazla kacti gibi yada bilmiyorum bana öyle gelmisde olabilir :)canım senin pırasan nasıl oldu bu arada beğendin mi?
benimde cok tuhaf canim sabah 63,1 ciktim okadar yemege ragmen hayret yanicanım ben tickerimi düzeltemedim bir türlü yaaa 67,200 olmadı bir türlü 67 oluyor böle kaldı yarın inerim inşallah da yalancı çıkartmaz beni bu ticker
Ben de aramı yaptım şimdi canım 1 elme yedim, elmalar büyüktü o yüzden 2 tane yemedim :) yarın inşallah 67 çıkarsam stickeri düzeltmem gerekmez umarım canım çünkü noktalı da yaptım virgüllü de yaptım ama olmadı maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?