Nazar'a karşı ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canim Dinimizden bir haber insanlar derken;

Dinimize gore Nazar var.. Nazar varsa o zaman "Masallah" denmeli.
Dinimiz neyi emrediyorsa ben onu uyguluyorum guzel sevimli tatli bir cocuk gordugum zaman hemen " MasAllah BarakAllah illa BillAllah" derim..
Bazi insanlarin agzindan sahiden de dua cikmiyor guzel bir cumle dokulmuyor. o nedenle dinden bir haber insanlar demek istedim canim. cunku ustte de ornek verip yazdigim gibi, ben nazari degen kadina nazarin degecek diyorum, kadin o ne ki diyor?? nazar mazar degmez yaaa.. diyor gayet rahatca!
Kimi insanlar sahiden de bak "Nazara" inanmiyor yaa...
Buyur iste! sanane arkadasim cocuk 2 yasinda gibi duruyorsa hayret birsey ya! deli oluyorum boyle art niyetli insanlara.
yazik cok yazik .. Allah boylelerinden korusun tumumuzun Evlatlarini su mubarek gece hurmetine..

Son düzenleme:
canım sanki "gönlümden geçenler" yetmez gibi hissediyorum artık.. kızımı alıp kaçasım var insanlıktan.. o noktaya geldim.. sanki parçalanacak çocuk yakında.. canıma tak etti..

canımm öyle düşünme bende her gece etmeye gayret ediyorum..zaten nasla felaktada bizim ettiğimizin benzeri cümleler geçiniyor..büyüden nazardan rabbime sığınırım gibi....gönlünü ferah tut..

Aynen aynen.
Yolda bir çocuk görünce maşallah demesem kotu hissediyorum kendimi vallahi.
Benim yeğenin de çok ilgi çeken bir çocuk yolda biri sevince "Masallah de ablasi " diye bastira badtira soylerim

Aynen canim benim..
Bende Masallah demeyince kendimi sanki buyuk bir suc islemis gibi hissederim.
Bu arada yegenine de bir Masallah benden gelsin :) Rabbim Anasina,Babasina,kardeslerine ve sizlere bagislasin insallah..

canımm öyle düşünme bende her gece etmeye gayret ediyorum..zaten nasla felaktada bizim ettiğimizin benzeri cümleler geçiniyor..büyüden nazardan rabbime sığınırım gibi....gönlünü ferah tut..

doğru canım.. 2 senede şu son 1 aydaki kadar sorun yaşamamıştık kızımla.. doldum çok.. uyumaya korkuyorum artık.. sürekli kontrol ediyorum..

ben size hak verdiğime örnek olarak kendimden bahsettim yanlış anlamadım çok güzel yazmışsınız ayrıca.. ben uzakken! "maşallah" diyorum ama dine yakın olup demeyen var sanırım..

içten söylemedikten sonra bilmem anlam taşır mı? ben çok içten derim..

kimsenin çocuğunun eksiğini söylemem artısını kıskanmam yaşını boyunu kilosunu sormam kıyas etmem.. ama sürekli bunlara maruz kalıyorum..

çok fena tersleyesim var ama bundan sonra..

herkese teşekkür ederim..

allah herkesi kem gözlülerden korusun özellikle evlatlarımızı..

iyi geceler..

Kizinizin icecegi suya Ayetel Kursi, Nas, Felak, İhlas okuyup ufleyin , oyle icirin..
İnsallah sifasini verir Rabbim :))

Nazar ayeti: kalem suresi 51 ve 52.ayet
Şifa ayeti : İsra suresi 81 ve 82.ayet
Bunları bir cami hocasına yazdır Bi de ayetel kursi yazıversin çocuğuna ilişti Allahın izniyle nazar korku olmaz. Sende hergün 7şer kez ayetel kursi, fatiha, ihlas, felak ve nas surelerini oku bebeğine üfle. Onlar daha sabi, melek. Biz bile istemeden nazar edebiliyoruz onlara. Dualardan başka seçenek yok. Rabbim sakınsın evlatlarımızı

Nazarın varlığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır, negatif elektriktir, arkadaşlar duaları yazmış zaten bunun yanısıra bir parça kurşun taşımak ya da evinizde görünen yerde şap bulundurmak, her gün duş almak ya da beş dakika toprağa basmak negatif elektriğe karşı etkilidir. Ve tabi negatif deyince nazarı sadece kötü, fesat, kem göz gibi düşünmeyin annenin bile evladına nazarı değer, okuyun bol bol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…