- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Dogangunes1
Atasözü vardır. " ,nazar yarısı mezar " nazar gerçektir ve haktir . İnanan inanır. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazar ve büyüye inanmıyor değilim, ama kocasını pırlanta görüp fiziksel dünyadaki sorunları evcilik oyununda fark etmeyen, ya da taraflardan birinin neden evliliği bitirmek istediğini algılamayan insanlar hemen büyü bozdu bizi nazar değdi bize yapıyor.Fantastik mi![]()
ÜzdünBen dalga geçtim azcık. Gülüyorum böyle konulara yapacak bişey yok![]()
Olamaz !!! nazardır !!!! Sus sen !!!!![]()
Ya çok ciddi yorum yaptın bunu Harry Potter bağlayamayacağım artıknazar ve büyüye inanmıyor değilim, ama kocasını pırlanta görüp fiziksel dünyadaki sorunları evcilik oyununda fark etmeyen, ya da taraflardan birinin neden evliliği bitirmek istediğini algılamayan insanlar hemen büyü bozdu bizi nazar değdi bize yapıyor.
Ablasını sevmiyordum ama kendısıne hıcbır zaman saygısızlık yapmadım.. Esımde onu sevmedgmı hissettiği ıcın ve aılesıne cok duskun oldugu ıcın bana gıcık kapıyordu.. Aılesının de doldurdu gunu dusunuyorum.. Inanın Baska bosanma sebebı yok..Büyülü cinli konu yasak yaaranızdaki sorunlar nelerdi söyleyebilir misin. Belki nazardan değildir
bizim bi akraba da var böyle. büyü yaptılar kocama diye diye 10 senedir kocasının sevgilisi olduğunun farkında ama bi harekete geçmiyor.Ya çok ciddi yorum yaptın bunu Harry Potter bağlayamayacağım artık
Zaten buradaki sorun büyü nazar değil. Ufak tefek dediği şeyler bence o kadar da ufak tefek değil
Rezil ettiniz beni. Dalga geçmiyor kimse dedim geyik topiğine döndü