Nazar degdı nasıl duzelır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nazar ve büyüye inanmıyor değilim, ama kocasını pırlanta görüp fiziksel dünyadaki sorunları evcilik oyununda fark etmeyen, ya da taraflardan birinin neden evliliği bitirmek istediğini algılamayan insanlar hemen büyü bozdu bizi nazar değdi bize yapıyor.

Olamaz !!! nazardır !!!! Sus sen !!!! :KK70:
1638907198375.jpeg

Nazar falan degil. Adam sizi istemiyor. Bosanan ilk cift olmayacaksiniz. Sacma sapan careler aramak yerine gerceklerle yuzlesin.

Konu nazara inanmak ya da inanmamak degil bu kadar hayatinizda etkili olabilecegine inanmak gercekten saglam bir gercegi inkar.

Belli ki aşamadığınız bazı sorunlar var.
Yahut sevgisi bitti eşinizin ya da bir başkası var siz kabul etmek istemiyorsunuz.
Sorunlarınızı ya da hatalarınızı kabul etmeyerek onları yok sayamazsınız.
Nazar vardır da böyle aylarca insanları ayıramaz heralde.
Ya da büyü diyorsunuz tamam o da olabilir.
Ancak aylarca süren bir büyüyü yapabilecek biri dünya üzerinde var mıdır acaba?.
Bu mümkün değil.
Velev ki büyü var.
Büyünün etkisi kısa sürer yapılmışsa da.
Dört aydır ayrısınız ee öncesi de var.
Cıks olmaz yani.
Gerçek neyse onunla yüzleşin bir an önce.
Bu daha kolay olur hayatınıza yön vermek açısından.

nazar ve büyüye inanmıyor değilim, ama kocasını pırlanta görüp fiziksel dünyadaki sorunları evcilik oyununda fark etmeyen, ya da taraflardan birinin neden evliliği bitirmek istediğini algılamayan insanlar hemen büyü bozdu bizi nazar değdi bize yapıyor.
Ya çok ciddi yorum yaptın bunu Harry Potter bağlayamayacağım artık 🥲
Zaten buradaki sorun büyü nazar değil. Ufak tefek dediği şeyler bence o kadar da ufak tefek değil

Büyülü cinli konu yasak ya 🤦 aranızdaki sorunlar nelerdi söyleyebilir misin. Belki nazardan değildir
Ablasını sevmiyordum ama kendısıne hıcbır zaman saygısızlık yapmadım.. Esımde onu sevmedgmı hissettiği ıcın ve aılesıne cok duskun oldugu ıcın bana gıcık kapıyordu.. Aılesının de doldurdu gunu dusunuyorum.. Inanın Baska bosanma sebebı yok..

Ben sadece Diana ya nazar degdigine inaniyorum, kim bize niye nazar degdirsin ya🙄 hooop diye evleniyorsunuz, evlendikten sonra tanisinca boyle oluyor.

Nazardan büyüden kaynaklı değil, sizin "ıvır zıvır" diye adlandırdığınız ciddi sebeplerden dolayı boşanma davası açmış olmasın eşiniz? Etrafınızdaki herkes nasıl nazardan büyüden kaynaklandığını söyleyebiliyor? Onlar yapmıyorsa nasıl emin olabiliyorlar yani :) Cümbür cemaat de yaşamıyorsunuz herhalde. Evinizin içinde olup biteni siz biliyorsunuz. Biraz özeleştiri yapın. Nedenini bulursunuz. Hayır kesin büyü nazar var diyorsanız da elinizi açıp Allaha dua edin. Katolik değilsiniz herhalde. Aracıya gerek yok.

Nazara çok inanırım fakat siz durduk yere mi bu hale geldiniz? Keşke sizi böyle uzaklaştıran bitme noktasına getiren sorunu yazsaydınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya çok ciddi yorum yaptın bunu Harry Potter bağlayamayacağım artık 🥲
Zaten buradaki sorun büyü nazar değil. Ufak tefek dediği şeyler bence o kadar da ufak tefek değil
bizim bi akraba da var böyle. büyü yaptılar kocama diye diye 10 senedir kocasının sevgilisi olduğunun farkında ama bi harekete geçmiyor.

Böyle birşey olduğunu düşünüyorsanız
Bol bol bakara süresi okuyun ve ya- Vedud zikrini çekin .
Diğer konuları bilmiyorum ama herşey nazar olmuyor belki de üzgünüm ama sevgisi bitmiştir . Bazı insanlar soğuyunca geri toparlayamiyor .
Siz duanızı edin gerisi eşinize kalmış birşey ve lütfen hoca tarzı yerlere gitmeyin .

hayır kurtulmaz , ev değil kişiyle ilgilidir. bunu diyen kişilerin aklına nazar büyü nerden gelmiş ?
bu konular yasak , ban yersiniz
ıvır zıvır sebepler size göre önemsiz olabilir ama eşinize göre öyle olmayabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back