Nazar bitirdin beni

nazar tabiki var, ayetlerle hadislerle sabit bişey
korunmak için dualar da var
insanın sevdiği birine bile severken nazarı değebiliyor
annenin çocuğuna sevgisinden dolayı nazarı da değebilir
nazardan çatlayıp ölen bebekler bile var

Tamamen piskolojik boyle seylere kaptirmayin kendinizi. Belki ufak cocuklari anlarim da koskoca insana da nazar işlemez. Bir piskolog gidin derim acilen.

Nazar belirtileri nedir peki meraktan soruyorum
basit soru:)
nazar belirtiler insanlar sana kem gözüyle bakiyorsa gözünü sende alamiyorsa..
bide Maşallah demiyorsa..
çekilmez kıskançlık halde bakiyorsa
başin agriyosa esniyosa bi yerin agrilar felan oldukça o zaman nazar degmişsindir..
nazar değmemek için besmele yada dualar okumak gerekiyor.
ayetel kursi felak nas ihlas fatiha süreleri nazara iyi gelir.
bide nohutu yakın üzerine sür atla geç

Haha süpermiş

Tamamen piskolojik boyle seylere kaptirmayin kendinizi. Belki ufak cocuklari anlarim da koskoca insana da nazar işlemez. Bir piskolog gidin derim acilen.

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bir mezarlıktan geçerken “Bu mezarlıkta yatanların ekseriyeti nazardan ölmüştür” buyuruyor.

Ama nazar da ecelin sebebidir. Nazar adamı öldürecek kadar güçlüdür. Ne gibi?

Sihir gibi. Adamı Allah öldürür ama sihir de kurşun atmak gibi öldürme sebebidir. Nazar da adama kurşun atmak gibi bir göz atar, adama bir bakar, adamın ölümüne sebep olur.

Ama tabi sihirde günahkâr olur, nazarda günahkâr olmaz.

Çünkü adamın gözünde nazar vardır, onu gayrı ihtiyari yapar. Baktığı şey kırılabilir yani. Bir adam ormana bakar, yarın ormanın ağaçları yanar gider. Bu nazara inanmak lazımdır çünkü haktır. Ayette “O kâfirler Kur’an’ı işittikleri zaman neredeyse seni gözleri ile devireceklerdi.” (Kalem-51) diyor. İşte “Gözleriyle devireceklerdi” demek nazar demektir. Göz, nazar demektir. Buna inanmak lazımdır...

nazarın uzun süreli etkisi olduğunu düşünmüyorum, hani anlık enerjinizi alır birisi o tarz bir etkisi olabilir de.

bahsettiğiniz durumlar bana vitamin eksikliği ya da belki psikolojik sıkıntılar gibi göründü.

hem nazar bile olsa yine de doktora gitmelisiniz değil mi, en nihayetinde fiziksel sıkıntılar çekiyorsunuz, ve bunun ilacı da tıp doktorlarında.

duanızı edin elbette, bu da size bir motivasyon sağlayacaktır.

doğrudur..
mavi gözlülerde nazar degiyor diyolar bide.. öle denilmiş yahu kahverengi ela yeşil gözlüler nazar degmez mi değer demi.. kem gözle bakmak çok kötü inanki ben nazara çok inanirim..

benimde öyle nazar yüzünden hep hastayım. evime kimse gelse esnemeye ve uyumaya başlıyor. bizde eşimle sürekli bitkin haldeyiz. eşyalarım kendiliğinden kırılıyor ya da bozuluyor. 6 aylık evliyim, evimin bi başıma yıkılmadığı kaldı. kurşun döktürüm, dua okuttum ama bana mısın demiyor.

Evet nazar var ama herkes kotu gozluymus ve ota cicecege nazar degiyo olarak lanse eden insanlara illet oluyorumm...

Nazar falan degil bence...

evi havalandırmıyor olabilir misiniz?

misafirlerin gelip esnemesini nasıl nazara bağladınız.

evi havalandırmıyor olabilir misiniz?

misafirlerin gelip esnemesini nasıl nazara bağladınız.

evimi her akşam ve her sabah mutlaka havalandırırım. evime gelen büyükler nazar olduğunu söylüyorlar. daha ben hiç bir şey demeden evime yeni gelen biri bu evde bir ağırlık var duramıyorum ben diyor. çok iyi fal bakan bir tanıdığımız da aynı şeyi söyledi. orta yaşlı bir adam fesatlığı ile direk olarak senin hayatını etkiliyor dedi. bilemedim ki

nazara inanmıyor değilim ama bu tip olaylarda ben olsam altında başka bir şey ararım.

konu sahibinin olayında da devamlılık arz eden bir durum olduğu için nazar yerine farklı şeylerden şüphelenirim.

Yorgun olabilirsin. Depresyon da olabilirsin ki kış ve bahar ayları ben hep anlattığın gibiyim. Bir hastaneye git tüm kan vitamin değerlerine baktır. Nazar için okuyan insanlarda hep bu var. Sende çok nazar var çoook diyor lar hemen. Nazara inanırım ama tıbbın bana sende bişey yok teşhisinden sonra

Bende nazara inanirim bir cok ornegini yasadim.hele bir akrabamiz varki neyi begense ya kiriliyor ya bozluluyor onu gorunce bile nazar duasi okurum :) sizde nazara karsi bol bol okuyun derim

Bizim mahallede bir kız vardı artık ondan bana sinir gelmişti. O genç ben daha küçük tüm nezaman bir düğüne gitse başı ağrır dı falan. Ay hep nazara geliyorum derdi. Yahu belliki senin kafa gürültü kaldırmıyor. Hani neyine nazar değecek diye bakıyorum yok

Ya ben devamlı bardak falan kırıyorum. Sakar falan değilim. Hep nazardan.. bir de eşim inansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…