Nazar bitirdin beni

O evde bir acayiplik olmasın. Taşınsanız?

Esneme olabilir nazar varsa, okursun bi dua şifa olur
Ama uykunda oluyomuş, uykusu olan da esner
Konuşasım yok kimseyle diyosun, nazarla ne ilgisi var bunalmışsın sen

Bence biliyosan Kur'an oku
Bilmiyosan aç Kabe Tv yi her zaman Kur'an okunuyo orda, ses ver evini de havalandır bi
Senin anlattıklarında nazar olabilir evet ama konu sahibi depresyonda bence, konuşmak bile gelmiyomuş içinden

Bence ilk önce fal işini bırakın.bu tarz şeylerle uğraşanlarda cidden bir karamsarlık oluyor.

Evinizde rutubet varsa veya perdeleri hiç açmıyorsanız ağırlık çökmesi çok doğal.var öyle bir arkadaşım güneşliğin ucu açılmaz kalbim sıkışır benim.

Birde siz uykulu gibi durduğunuz için karşıdakinde de enerji çekiliyordur.bana biri devamlı uykulu devamlı hasta gibi gelse yerimden kalkamam.

Kan değerlerinize baktırın.nas ve felak okuyun.temizlikte sirke kullanın .

Böyle herşeyi üstüne kondurmayın kötü düşünmeyin ve gerçekten fala itibar etmeyin.

Neden nazara gelesiniz ki durup dururken Allah aşkına yaaa. Herşeyi de buna yormayın yani. Yorgun bitkin hissediyorsanız uyku düzeninizi sağlayın, geç yatıp geç kalkmayın düzenli beslenin, meyve sebze tüketin bol bol çıkı hava alın arkadaşlarınızla görüşün sıkılmazsınız meşgale bulun yani bir de nazar bitirdin beni demişsiniz çok eminsiniz yani nazar olduğundan enteresan.

Herşeyi nazara yoranlar aynı zamanda herkes tarafından kiskanildigini da düşünür genelde..Benim bir arkadaşım var saçının fönü bozulsa nazar değdi der,biraz güzel giyinse herkes kıskançlığından çatladı der.Aynı kafa yani..

Nazar öyle ota,b.ka değmez diye düşünüyorum. Bu konuda bu kadar önemsemeyin kendinizi bence..

Nazar var dersen probleminin gerçek nedenini bulamazsın. Doktora git.

benim evim de rutubetli ve baskın bi taşınamadık

nazara inanırım kendini kapatma sakın temiz hava al bol bol kitap oku müzik dinle dua et kendini teskin et bende sen gibiyim bugünlerde bunalım demir eksikligi monotonluk hersey olabilir

Bu tip şeyler psikolojiktir

Nazara falan inanmam bana ya da çocuğuma nazar değmedi

Oğlum doğunca nazar boncuğu vardı annem şok oldu sen ve nazar boncuğu dîye

Ben inandığım için değil milletin çenesi kapansın diye aldım yine yetmemiş Kv alıp bir de kendi takmıştı da eşimle kavga etmişlerdi

Başka şeylere odaklanın kendinize meşgale bulun geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…