-
- Konu Sahibi Nazli gelin
O evde bir acayiplik olmasın. Taşınsanız?evimi her akşam ve her sabah mutlaka havalandırırım. evime gelen büyükler nazar olduğunu söylüyorlar. daha ben hiç bir şey demeden evime yeni gelen biri bu evde bir ağırlık var duramıyorum ben diyor. çok iyi fal bakan bir tanıdığımız da aynı şeyi söyledi. orta yaşlı bir adam fesatlığı ile direk olarak senin hayatını etkiliyor dedi. bilemedim ki
Bence biliyosan Kur'an okubenimde öyle nazar yüzünden hep hastayım. evime kimse gelse esnemeye ve uyumaya başlıyor. bizde eşimle sürekli bitkin haldeyiz. eşyalarım kendiliğinden kırılıyor ya da bozuluyor. 6 aylık evliyim, evimin bi başıma yıkılmadığı kaldı. kurşun döktürüm, dua okuttum ama bana mısın demiyor.
Benim yazdigim mesaja yazınca bana dediniz zannettim
O evde bir acayiplik olmasın. Taşınsanız?
Ne biliyim rutubet olur. Havası kötü yerde yaşıyorsundur? Benim eski evimde ben de uykumu alamazdım iş yapmazdım daralırdım. Evimin yakınında iki fabrika vardı hava berbattı. Taşındım sıkıntı kalmadı.Nasıl bir acayiplik
benimde öyle nazar yüzünden hep hastayım. evime kimse gelse esnemeye ve uyumaya başlıyor. bizde eşimle sürekli bitkin haldeyiz. eşyalarım kendiliğinden kırılıyor ya da bozuluyor. 6 aylık evliyim, evimin bi başıma yıkılmadığı kaldı. kurşun döktürüm, dua okuttum ama bana mısın demiyor.
Bence ilk önce fal işini bırakın.bu tarz şeylerle uğraşanlarda cidden bir karamsarlık oluyor.evimi her akşam ve her sabah mutlaka havalandırırım. evime gelen büyükler nazar olduğunu söylüyorlar. daha ben hiç bir şey demeden evime yeni gelen biri bu evde bir ağırlık var duramıyorum ben diyor. çok iyi fal bakan bir tanıdığımız da aynı şeyi söyledi. orta yaşlı bir adam fesatlığı ile direk olarak senin hayatını etkiliyor dedi. bilemedim ki
Nazar var dersen probleminin gerçek nedenini bulamazsın. Doktora git.Kizlar evet yukardada yazdigim gibi nazardan supeleniyorum cok s1k gozel geliyorum napicami bilemiyorum nazar olunca resmren psikolojimdre bozuluyor boyle olan bar mi aranizde icimde cok s1kimti oluyor surekli esneme halindeyim kimseyle konusmak istemiyorum , bazen uykusuzlukta cekiyorum asiri sinir stres acaba nazardan mi butun bunlar yoksa ben bunalimdamiyim cevap verin lutfen
benim evim de rutubetli ve baskın bi taşınamadıkNe biliyim rutubet olur. Havası kötü yerde yaşıyorsundur? Benim eski evimde ben de uykumu alamazdım iş yapmazdım daralırdım. Evimin yakınında iki fabrika vardı hava berbattı. Taşındım sıkıntı kalmadı.
nazara inanırım kendini kapatma sakın temiz hava al bol bol kitap oku müzik dinle dua et kendini teskin et bende sen gibiyim bugünlerdeKizlar evet yukardada yazdigim gibi nazardan supeleniyorum cok s1k gozel geliyorum napicami bilemiyorum nazar olunca resmren psikolojimdre bozuluyor boyle olan bar mi aranizde icimde cok s1kimti oluyor surekli esneme halindeyim kimseyle konusmak istemiyorum , bazen uykusuzlukta cekiyorum asiri sinir stres acaba nazardan mi butun bunlar yoksa ben bunalimdamiyim cevap verin lutfen
benim evim de rutubetli ve baskın bi taşınamadık
nazar başka bişey deveyi kazana sokar derler :) bazen evlerde etkilyor insanı yasadıgı ortam ve etrafındakiler de önemliNazardir o nazar