Nazar bitirdin beni

nazar icin yas sarti güzellik vs gerekmez.nazar kelimesinden hoslanmayanlar yildizi dusuk desek aa bak evet o var der..herneyse nazara geldiğiniz düşüncesindeyseniz bol bol felak nas ayetel kursi okuyun.Ayrica anlattiklariniz depresyon baslangicina da benziyor hem dua edip hem Profesör destegi alabilirsiniz.

Bnde nezamn fal batirsam tüm masa esniyo amann çok nazar var diyolar:) olabilir de olmayabilir de ttakmamak lazım

İster inanın ister inanmayın nazar diye bişey vardır bence,çünkü mesela morali bozuk biri nasıl enerjinizi çekiyor gibi oluyorsa ya da çok neşeli bi ortama girdiğinizde keyfiniz yerine geliyorsa,nazar da bir çeşit enerjidir hayatınızı etkileyebilir herkesin başına gelmiştir iyi kötü.
Nazara inanmayan yoktur herhalde.Tabii ki vardır.Ama çoğu kişi sözüm meclisten dışarı herşeyi nazara yoruyor.Geçen gün bir tanıdık dert yanıyordu komşusundan .Çocuğunun burnu aksa nazardan diyor diye.Nazardan korunmak için dua etmeliyiz.

Nazara inanmayan yoktur herhalde.Tabii ki vardır.Ama çoğu kişi sözüm meclisten dışarı herşeyi nazara yoruyor.Geçen gün bir tanıdık dert yanıyordu komşusundan .Çocuğunun burnu aksa nazardan diyor diye.Nazardan korunmak için dua etmeliyiz.
Tabiki her şeyi nazara yormak çok saçma mesela bir de nazar üzerinden laf çarpanlar da oluyor ya sanki nazarınız değmiş de öyle olmuş gibi,:KK48::KK48::KK48:nazar değebilir ama hayatı büsbütün engellemez güçlü olmak lazım ve dualar da korur.

Tabiki her şeyi nazara yormak çok saçma mesela bir de nazar üzerinden laf çarpanlar da oluyor ya sanki nazarınız değmiş de öyle olmuş gibi,:KK48::KK48::KK48:nazar değebilir ama hayatı büsbütün engellemez güçlü olmak lazım ve dualar da korur.
Mesela bebeği olan biri,kendisi çok seviyor,gözünden sakınıyor,çocuğu az bir huysuzluk yapsa nazara bağlayabiliyor.Korkumdan kimi zaman kiminin bebeğini sevmem.Hele birinin bebeğine kilo almış dediysen yandın sen.Hasta olsa ,senin suçun,nazarın değmiş olur.

Herşey olabilir hani ahh bana nazar değdi kesin diyebileceğimiz bi belirti bekliyorum aslında :KK53:
Mesela biri montunu gömleğini veya aykkabını..v.b. acayip derecede beğenir sonra onun başına çok kısa sürede bi iş gelir olmayacak bişey,işte bu nazar olabilir,ama bu bile kesin nazar denmez öyle olduğunu düşünürüz. Çok da takılcak bişey değil kesin belirti bulamazsın,ney kesin ki zaten doğru bildiklerimizin doğruluğundan emin miyiz... neye dayanarak...:KK53:

Kızlar cidden nazar belirtileri neler ya merak ettim :KK53:
:)
İyi giden ne varsa berbat eder.hastalandırır işleri bozar herşey olabilir.

Nazar haktır.
Hadis vardır"İnsanı mezara,deveyi kazana sokar" diye.

Yalnız tökezleyince nazar demekte tuhaf yani körlüğün adı nazar olmuş.
Sakarlığada nazar derler var öyle acayip sakar tanıdığım. bardak kırılır "aa tuz buz oldu gördün mü kenafir bakışlıların nazarı çıktı" der.

Nazar var arkadaslar inanın inanmayan arkadaslar var ama inanın insanların iclerinden ne düsündüklerini falan bilemeyiz eslerin bile birbirine nazari degermis hocalar söylüyor bana da cok deger mesela :) anlarım yani

Eger birisi okurken esnerse " nazar varmis sende" derler. Okurken esnemeye nazar alameti derler biliyorumda, kendi kendine esneyende nazar vardir tabirini ilk kez duydum. Bence yorgunsuz ve uykusuzsunuz o kdr.

Nazar veya kötü enerji ne derseniz deyin adina kesinlikle inanıyorum..Var etrafimda gözü degen insanlar.Bunu denedim kac defa..eminim artik gözleri degdigine..cok guzel olmaniz gerekmiyor degmesi icin.

mesela gittiginiz bir yer,aldiginiz birsey ya da yaşadığınız hayat...hic bir planimi paylaşmıyorum artik kimseyle..tabi heran nazar deger korkusuyla da yasamiyoruz ama dikkat ediyoruz..herseyi paylasmamak lazim..

Canım bu nazar değil depresyon belirtileri. Bi doktora git bu mevsim geçişlerinde sık rastlanan bir durum.

Tamam nazara inanırım ama bu anlattıklarından tamamen ruh halin iyi değil gibi çıkardım ben... Kendi kendine bir psikolojik çöküntü içinde olabilirsin yada bilmiyorym halsizlik esneme yorgunluk vs.diyorsun belkide ileri derece kansızlık hastalığın var düşük tansiyon hastalığın var bu belirtileri kalkıp direkt nazar diye geçiştirmemeli...

İster inanın ister inanmayın nazar diye bişey vardır bence,çünkü mesela morali bozuk biri nasıl enerjinizi çekiyor gibi oluyorsa ya da çok neşeli bi ortama girdiğinizde keyfiniz yerine geliyorsa,nazar da bir çeşit enerjidir hayatınızı etkileyebilir herkesin başına gelmiştir iyi kötü.
Aynen..
Nazar olmasa Kur'an-i Kerim'de nicin 'nazar ayeti' olsun ki? Peygamberimiz (asm) nazardan olenlerden bahsetmistir hatta..
'negatif enerji, pozitif enerji' deyince hemen kabul, nazar deyince 'yok oyle bsy'.. Nazar 'bakis' demektir zaten, bakislardan yayilan enerjiyle alakalidir insanlarin.. Bu yuzden de cok okumak lazim dualari..

Nazli gelin Nazli gelin bu arada, sen de bosanmistin degil mi? Cok kisa bi evliligin olmustu? Su an bi buhran icinde de olabilirsin.. Mevsim gecislerinde de olur bi halsizlik tatsizlik hali.. Donemsel gibi dusundum..
Onun disinda keyfin nasil? Eski esinden ve ailesinden tamamen kurtuldun mu?

He hee eminim nazardır...nazar degseydi etrafta guzelligi zenginligi tavan yapmis insanlar var birer birer ölūrdū...Tùrk kızlarının genelindeki bu egoya da hayret, o kadan guzeller, o kadan kulturluler, o kdan herbiseyler ki hep onlara nazar deyiyo hey allam yaa...

X