Nazar bitirdin beni

Nazar gerçekten var olan birşeyve tek bebeklere degecekde ddeğil herkese deddeğer evden cikmadan falan oku kendine hic biseycik olmaz cnm

Kizlar evet yukardada yazdigim gibi nazardan supeleniyorum cok s1k gozel geliyorum napicami bilemiyorum nazar olunca resmren psikolojimdre bozuluyor boyle olan bar mi aranizde icimde cok s1kimti oluyor surekli esneme halindeyim kimseyle konusmak istemiyorum , bazen uykusuzlukta cekiyorum asiri sinir stres acaba nazardan mi butun bunlar yoksa ben bunalimdamiyim cevap verin lutfen :KK43:
Nerene nazar değdiğini de soylrseydin de bileydik, maneviyatinin kötü olmasını nazara bağlamak için çok cahil olmak lazım

Nazarın nerden geleceği belli olmaz, en güzel şey dua.. Bol bol okuyun öyle girin ortamlara

bizim yörede'' (nazar) kem göz adamı mezara koyar '' derler inanmayanların ya da yaşamamış insanların anlamasını beklemiyorum ama bilmediği konuda ahkam kesilmesinden hoşlanmam
bende nazardan muzdarip biriyim küçüklüğümden beri kem göz ya da kem dil( bazı insanların sözüde değer) elde ayaktan kesilir bayılma safhası ya da güzümü bile açamadan cansız gibi uzanır kalırım ne yer ne içerim o derece bir başka şekli de kafamın çok şiddetli bir biçimde ağrıması var dayanılır gibi değil
bunun için mahallemizde sevdiğim bir ninemiz var dualar bilen yani o okuyunca ben kendime gelirdim ama insan biraz büyüyünce pek gidemiyor bu yüzde o anda pek kendimde olamadığımdan abime bir bardak suya duaları 7 kez okutup içiyorum rahatlıyorum ondan sonra kendimde okuyorum sürekli

Ruh durumunuz devamlı nazar değdiği yönünde. her an böyle düşünüyor, kimseyle bile konuşmuyorsunuz. Ciddi takıntı yapmışsınız. Bence acil psikolojik yardım alın. Vesvese ile başlar, paranoyakliga doğru ilerler, şizofreni ile bitersiniz valla.herkesten suphelenir hale gelirsiniz.çok mu güzelsiniz?

Kizlar evet yukardada yazdigim gibi nazardan supeleniyorum cok s1k gozel geliyorum napicami bilemiyorum nazar olunca resmren psikolojimdre bozuluyor boyle olan bar mi aranizde icimde cok s1kimti oluyor surekli esneme halindeyim kimseyle konusmak istemiyorum , bazen uykusuzlukta cekiyorum asiri sinir stres acaba nazardan mi butun bunlar yoksa ben bunalimdamiyim cevap verin lutfen :KK43:
psikolojiktir arkadaşım. takılma. dediğin gibi bişey olsaydı nazardan çatlardın:)

Hem esniyomuşsun hemde uykusuzluk çekiyomuşsun. Aradaki bağlantıyı çözebildin mi canım?

bizim yörede'' (nazar) kem göz adamı mezara koyar '' derler inanmayanların ya da yaşamamış insanların anlamasını beklemiyorum ama bilmediği konuda ahkam kesilmesinden hoşlanmam
bende nazardan muzdarip biriyim küçüklüğümden beri kem göz ya da kem dil( bazı insanların sözüde değer) elde ayaktan kesilir bayılma safhası ya da güzümü bile açamadan cansız gibi uzanır kalırım ne yer ne içerim o derece bir başka şekli de kafamın çok şiddetli bir biçimde ağrıması var dayanılır gibi değil
bunun için mahallemizde sevdiğim bir ninemiz var dualar bilen yani o okuyunca ben kendime gelirdim ama insan biraz büyüyünce pek gidemiyor bu yüzde o anda pek kendimde olamadığımdan abime bir bardak suya duaları 7 kez okutup içiyorum rahatlıyorum ondan sonra kendimde okuyorum sürekli
Manevi boşluk...bu boşluk başkasının okuduğu dualarla pek dolmaz benden söylemesi

Nas ve Felak oku bol bol.. birde kalem süresi son 2 ayetini oku derim nazar için tam şifa ayeti :)
Ayet mealininde de açık açık yazıyor :KK66:

Nazar var canım ama nazar degdigine ne kadar inanirsan o kadar etkisi olur.ben esimede kizarim nazar mi deyince nazar düşüncesini kafandan at

Hayatımdaki hiç bir aksiliğe nazar demek aklıma gelmedi. Her kişisel problemine nazar deyip, suçu ve sorumluluğu dolaylı olarak başkasına atan insanların hep özeleştiri ve problem çözme konusunda çok zayıf oduğunu düşünmüşümdür.

Sizin sorunununuz da dahil bu konuya nazar diye yazılan tüm örneklerin nazarla alakasız olduğunu düşünüyorum şahsen. Nazardan başka bir sürü açıklama bulunabilecek şeylere getirilecek en son açıklama "nazar"dır.

Kişisel problemleriniz bunlar yani. Nazar filan diye saplantılı kalmak yerine çözüm arayın bence.

Bazı insanlar hamile olduğunu bile söylemez nazar değer diye.sanki isteyen yapamıyor.siz kafanızı çoktakmayın bence nazar nuskası yaptırın çok şikayetiniz varsa

Nazar diye bi durumun var olduguna inaniyorum ama basina ne gelse nazar nazar diye etrafta gezinen insanlara sinir oluyorum.
Hele bazi vasifsizlar var yok bana nazar degdi yok cocuguma nazardan boyle oldu ya senin neyine millet nazar etsin ne ozelligin var yani. Boyle dusundugum zamanlarda cok oluyor.
Nazara cok inanan insanlarin kotu enerjiyi ustlerine cektiklerini dusunuyorum.
Bu nedenle nazar var diye kafaniza takip kendinizi iyice bunalima sokmayin.
Ayrica benide okurken sende cok nazar var diyorlar yani herkese seniyor bu.

Tansiyonunuza baktırdınız mı hiç ?

Hen gün akşam yatarken sabah kalkınca ve evden çıkarken ayetel kürsü okursan nazardan korunursun ayrıca namaz kılmakta nazardan koruyor tecrübeyle sabit

Baslarina gelen herseyi nazara baglayan insanlar gözüme cahil geliyor acikcasi.
Hep mi sana hersey mi seni bulur kardesim :KK51: sanirsin dünya onlarin etrafinda dönüyor her kösede kem göz onlari pusuda bekliyor nazar etmek icin :KK70:.. tamam nazar var ama okursun felak nas vs oturursun asagi.. kendi psikolojine nazar etme bari.. güzel düsünelim güzel olsun.

X