Selülit Naturallife Bromelain Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Benim de derdim kilo atmak değil selülitleri halletmek. Konuyu okuyunca internetten baktım nedir ne değildir diye... Bromelain ananasın sap kısmı ezilerek çıkartılan bir madde imiş. Hafif yaralanmalar, artrit ağrısı, pms ağrısı, sinüzit, kolit için iyiymiş, kanda pıhtılaşmayı azaltırmış. Yan etkisi bulantı, kusma, ishal, adet kanamasında artış olabilirmiş. Bir de 460 mgdan fazlası kalp atış hızını artırırmış.
Bir şey daha dikkatimi çekti. Bu bromelain maddesi yemeklik etleri yumuşatmak için de kullanılırmış. Kolajen bağları deforme ederek etin ağızda dağılacak kıvama gelmesini sağlarmış.
Selülit de kolajen bağları arasına sıkışmış yağ hücrelerinden oluştuğuna göre, bromelainin iyi gelmesi mantıklı bu durumda. Kolajen bağları açarak görüntüyü düzgünleştiriyor. Amaaa, kolajen bağlar bizim cilt sıkılığımızı koruyan, zamanla kendini yenilemesi azalan ve yaşlanmanın o bütün etkisini cildimize veren kısım. Yani kolajen bağlar zayıfladıkça cilt sarkıyor. Bu durumda kısa vadede sonuç verebilir ama uzun vadede kendimizi yaşlandırmış oluyoruz.

Benim nette okuduklarımdan çıkardığım sonuç bu. Dr, diyetisyen filan da değilim, eğer yazdıklarımın son kısmında yanlış mantık yürütmüşsem doğrusunu bir bilenden rica ediyorum. Faydalı birşeyse kullanmak isterim çünkü.

yorumları okudum da çok güldüm, yerlerdeyim :roflol::roflol: direk kolpa biçoğu ben söyliyim. şüphe etmeye gerenk bile yok :roflol: yok ender saraç demiş, yok taylan kümeli falan filan.. ender saraç tvye ne zaman çıksa pür dikkat dinlerim bi kere ağzından böle bişi duymadım. ispat etmek isteniyosa atarız bi mail, sorarız kendisine, ertesi gün cevabını alırız. ama uğraşamıcam hiç çok komik çünkü :roflol::roflol: solgar, naturallife'ı sollamış sanırsam..

Uzun bir süredir yazmıyordum bu arada arkopharma'nın 1 kutusunu bitirdim. Hiç bir yarar göremedim. Belki dozu düşük diyedir bilemiyorum..

Uzun zamandır ,yukardaki yorumları okuyup duruyorum ,ender sarac falan filn denmiş.Arkadaşlar bugun yani 22 mayıs 2008 tarihli Posta gazetesi sayfa 13 Uzman Doktor Ender Saraç ile Yaza incecik girin bölümünü lütfen okuyun.BROMELAİN İN SELÜLİT AZALMASINA VE KİLO VERDİRMEYE YARDIMCI OLDUGUNU ACIKCA YAZMISTIR.İsteyen arkadaslar icin banamail atın gazetenin o bölümünü scan ediyorum yollicam.Lütfen kimseyi reklamla veya baska birseyle suclamayın.Natural life firmasını bilemem ama en guclu bromelain bu firmada ,yanılmıyorsan diğer firmalrın tam iki katı kadar 800mg.Oyuzden burda yararlı seyleri ,guzel olan seyleri birlikte paylasalım ve yapıcı olalım yıkıcı degil.Bu tip sorunlar hepimizin sorunları el ele verip ortak sorunlrımızı burda paylasıp cozelim.Bu arada ben uzun zamandır Boswellia ,bromelain ve reishi kullanıyorum cokta memnunum.Umarım herkese yarar.

tatlışko merhaba, ürünlerden memnun oldugunu yazmışsın,selülitlerinde azalma oldumu? ne kadar zamandır kullanıyrsun?

bu arada ben internetten yabancı marka bromelainlere de baktım. benım naturallife'ta GDU yazıyor mg yazmıyor ve sanırım degerleri de değişiyor tam olarak GDU nedir bilen var mı?

Peki bromelain maddesinin kolajen bağlarına etkisi ne yöndedir? Ve bromelain maddesi çarpıntı yapar mı, yüksek tansiyonu olan kişiler bunu kullanabilir mi? Yukarıda da sordum ama henüz cevabı gelmedi. Kimse bilmiyor mu kullananlardan? Yan etkilerini vs araştırmadan mı içiyorsunuz yoksa??
fisfisfisfisfisfis

bende herhangi bir yan etki yapmadı. yan etkisi olan birşey olsa hem doktorlar tarafından tavsiye edilmz hem de solgar gibi bitkisel ürünler satan firmalar tarafından satışa sunulmaz diye düşünüyorum ama kendi düşüncem tabi... etkisi konusunda birşey diyemem ama yan etkisi olacağını sanmıyorum canım.

Arkadaslar bromelain ve boswellia yı cok arastırdım almadan .İkisinin herhangi bir yan etkisi görülmemiş,bende görmedim.Gdu yanılmıyorsam mg 'a denk geliyor,o yuzdende burda natural life ın adı cok geciyor,cuku en yuksek doz onda.Benim son duyduklarımı size aktarım arkadaslar gnc türkiyey ayn ürünleri türkiyeye getirmiyormus,yani türkiye için ozel üretm yapıyormus .Bunu pharmetic eczaneler grubuna üye bir eczacı arkadasım anlattı.Onlar en lüks eczaner olarak kozmetik ve bitkisel ürünleri eczcılık fakültesinde labrotuar testlerini yaptıktan sonra eger icerk uygunsa eczanelerine alıyorlarmıs.Bitkisellerde iki firma bu testlerden gecmis.Brincisi solgar,ikincisi natural life.gnc nin tüm ürün içerik ve dozları kutudakinden farklı cıkmıs.Buarada baska bölümdede yazdım alman malı lahan hapı sakın almayın cunku tamamen sahte cıkmıs v maalesef bakanlık 2 sene sonra farketmis ve 2 hafta once toplatma kararı alınmıs.Yeni blgiler duydukca paylasıcam.

Arkadaşlar bugün itibariyle Boswellia ile Bromelain tabletlerimi aldım ve savaşa başlıyorum. Solgar'ın Bromelain'ini daha önce alerjim için kullandım ve çok fayda sağladı ama zayıflatma özelliğini o zamanlar bilmiyordum. Bu yüzden bilgisini bizimle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Bromelain'in bağlara etkisini bir arkadaş sormuş hemen yukarıda. Lif kopması nedeniyle bağ-doku hasarı ve ödem şikayeti olan bir arkadaşıma ben tavsiye etmiştim Bromelain'i kullanırken. Bu arkadaşım ilaç, bitkisel takviye vs.den nefret eder ama bundan çok memnun kaldığını söylemişti, bir de zayıflatma etkisini bilseydi eğer... Gelişmeleri sizinle paylaşacağım...

arkadaşlar;

ben naturallife bromelain ve Boswellia serrata 2 aydır kullanıyorum 3. kutulara başlıcam gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim. ileri derece selülitim vardı ve azaldı.

slm arkadaşlar bu topicte okuduktan sonra bende biraz araştırdım ve dün itibariyle naturallife bromelain ve Boswellia serratayı kullanmaya başladım sabah akşam birertane alıyorum kullanan arkadaşlarım uygunmudur acaba yoksa günde üçe çıkayımmı? inşallah selülitlere faydası olur ama en azından güzel bir antioksidan hiç yoktan o yönünden faydalanmış olurum....sevgiler.....

ben sabah 2 şer tane akşam 2 şer tane alıyorum çok yoğundu ama bayağa farketti tavsiye ederim kullanın

canım kılo verdırıyor mu bu urun?ben de alayım
zaten ne duysam almak ıstıyorum

Benim ikinci kutularım bitti,ve gözle görülür derecede fayda gördüm.Ben bunların yanında antioksidan ve antiaging etkisi icinbirde natural life reishi mantarı kullanıyorum.Onun bunlara faydası olmusmdur blmiyorum ,ama dun ilk havuz sezonumu actım ve aldıgım olumlu etkileri saymama gerek yok,uzun zamandır bu kadar rahat olmamıstım.

tatlışko isimli kullanıcı ile konu hakkında görüştük gelişmeleri sizlerle paylaşacağım şu anda konu paylaşıma açılmıştır.

Tatlışko ile IP adresi tutan kişiler aynı ofis arkadaşı olduğu(tahmin) ediliyor. İlgili firmadan yazıyı da istedik.

Yakında bu konuda açıklama yapacağım.

Editorünüze ve sitenize güvenilirliği icin cok tesekkur ederim.Konu dun ve bugun yogun yazısmalardan sonra bu duruma gelmistir.Konu baslıgı burayla alakalı olmasada konu burda tartısıma acılmıstır.Konuyu site yonetiminin izniyle tekrar diet grubunda "Lahana Hapı yasaklandı " baslıgı altında bu sefer ben acacagım,cunku onur meselesi haline geldi.Konuylan ilgili sirketten yazı geldigindede yasal olan firmaları ben yada site yonetimi yayınlayacaktır.
Saygılarımla,
Alev Tatlcı (tatlışko)

Valla Bromelaini Falan Aldim Hiç Bir Işe Yaramadi Benim Sağ Bacak üstünde Bayaği Selülit Var Geçen Yil çikti Ne Yapicam Bunlarla Ben Ya

slm arkadaşlar gelişmeleri yazacağım demiştim...yaklaşık 8 gündür kullanıyorum ama aynı zamanda termal sauna sort kullanarak spor yapıyorum hergün değil 2-3 günde bir ve diyette yapıyorum iki kilo verdim ama hangisinden bilmiyorum yalnız şunu söyleyeyim bromelain ve boswellia serratayı kullanmaya başladıgımdan beri cildim çok düzeldi sivilce problemi yaşıyordum şu an bütün sivilcelerim geçti bunu özellikle belirtmek istedim devam edeyim sonraki gelişmeleri yazarım akrep35 in tavsiye ettiği gibi kullanayım birazda sonuçları yazarım... sevgiler...

Sonuç Ne????hadi Artik Aciklamani Bekliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…