eczaneden naturallife bromelain ekstresi kullanmaya başladım, 2 hafta oldu alalı.ama inanılmaz sonuclar almaya basladım.ustune eczacı aynı firmanın akgunluk agacı yanı Boswellia serrata urununu aldım kombine kullanıyorum.cildim cok gerildi ve cok enterasan bir parlaklık kazandı.herkese tavsiye ederim.
Ay tatliskom o dedigin ne acaba ve en önemlisi ben onu burda Almanyada nasil bulucam? :1hug:
Eveeet sonuc zamanı ?Aslında biraz meraklandırmak istedim.Simdi sonucları acıklamadan once karaciğere herhangi bir yan etkisi yok benim bildiğim kadarıylan eger olsaydı bu kadar yogun kullanıma karsı bir alerjik reaksiyon olurdu.Neyse sonuca gelince ben ikinci kürümüde satın aldım.İlk hafta tam 3 kilo verdim ve yediklerimede dikkat falan etmedim,sadece zamanında yemek yedim ,öğün atlamadım vede sofradan hep doymadan kalktım.Daha sonraki haftalar hep 2 ser kılo verdim.Selülitlere gelince bakın onları artık kimse göremez cunku yok oldular :)))))artık rahatca minilerime gecebilirim.neyse herkese tavsiye edebilirim.Gercekten cok iyi geldi bana .Umarım kullanırken banada dua edersiniz.
Bende kullanıyorum natural life bromelain ve boswellia serratayı.Ama benim doktorum herbirinden 2 ser tane al dedi günde.İlk kutular bitti.ve bugune kadar aldıgım en iyi sonuclarımı aldım.İlk haftadan beri ortalama 2 ser kilo verdim,birde cildim inanılmaz gerginleşti.Selülitlerime gelince yok denecek kadar azaldı.Yukardaki yazılarda okudugum kadarıylan arkopharmayı tavsiyte etmişler fiyatı ucuz diye,benim doktorum taylan kümeli bromelainin en az 800 gdu olanı buda 750mg a denk geliyor ancak bu kadarı ise yarar dedi.arkophrmanın icind 200mg kadar var ,natural life ınkinde 750 mg var bromelain var.neyse yurtdsında cok modaymıs,arkdasım italyadan geldi dalga gecti bide benimlen daha yenimi kesfettin diye,neyse bnde bozuntuya vermedim zaten.Neyse herkese tavsiy ederim yalnız birde sunu yapı ,ben gunde bu haplar alrken 3 litreye yakın su iciyorum,tavsiye ederimmm
bende kullanmaya karar verdim ama selilütli bölgenin dışında gerginlik yüznüzdedemi oldu yani cildede faydası varmı